Kastrato32 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Κύριε συγγραφέα του άρθρου, με τον τίτλο αυτό ακόμα και εγώ που είμαι τεχνολάτρης σκέφτηκα οτι μήπως τα αυτόνομα αμάξια είναι μια κακή ιδέα τελικά? Φανταστείτε τι θα σκέφτονται όλοι αυτοί οι μέσοι Έλληνες που θα το δουν. Είδαμε μετά ότι η ΤESLA ευθύνεται για το ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ για το δυστύχημα... Είναι σελίδα φιλική στην τεχνολογία και εχθρική με φοβικούς που έχουν δει i am legend, terminator και space odyssey και νομίζουν ότι είναι αλήθεια. Ας δω μια φορά ένα άρθρο που να λέει πόσα δυστυχήματα 'έσωσαν' τα αυτόνομα οχήματα. Χωρίς να είμαι φαν του Μασκ, μου είναι αντιπαθής γενικά, αλλά όπως και να 'χει αν βγάλεις τους συναισθηματισμούς έξω, οι τεχνολογίες αυτές είναι πολύτιμες για την ανθρωπότητα και επίσης είναι το μέλλον της. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Kastrato32 2
Captain Nemo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Άρα με το 33% τι κυρώσεις της επιβλήθηκαν τελικά ; Να προσλάβουν τον Χάκερ για σεμινάρια στην διατήρηση και ανάγνωση των πληροφοριών. ⬇
butters Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 5 ώρες πριν, Kastrato32 είπε Κύριε συγγραφέα του άρθρου, με τον τίτλο αυτό ακόμα και εγώ που είμαι τεχνολάτρης σκέφτηκα οτι μήπως τα αυτόνομα αμάξια είναι μια κακή ιδέα τελικά? Φανταστείτε τι θα σκέφτονται όλοι αυτοί οι μέσοι Έλληνες που θα το δουν. Είδαμε μετά ότι η ΤESLA ευθύνεται για το ΕΝΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ για το δυστύχημα... Είναι σελίδα φιλική στην τεχνολογία και εχθρική με φοβικούς που έχουν δει i am legend, terminator και space odyssey και νομίζουν ότι είναι αλήθεια. Ας δω μια φορά ένα άρθρο που να λέει πόσα δυστυχήματα 'έσωσαν' τα αυτόνομα οχήματα. Χωρίς να είμαι φαν του Μασκ, μου είναι αντιπαθής γενικά, αλλά όπως και να 'χει αν βγάλεις τους συναισθηματισμούς έξω, οι τεχνολογίες αυτές είναι πολύτιμες για την ανθρωπότητα και επίσης είναι το μέλλον της. Δεν ήταν 1%, ήταν 33% και απορώ γιατί δεν έχει αλλάξει εφόσον επισημάνθηκε από μέλη (με πηγές από άλλα site).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα