iPhoners1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, με σταμάτησε τροχαία σήμερα και μου κόπηκε κλήση βάση Ν.5209/2025, όπως αναγράφει, 30€ για μη χρήση κράνους κατα την οδήγηση (δεν οδηγούσα το πατίνι αλλά με πήρε η μπάλα καθώς απο μπροστά είχαν σταματήσει ήδη άτομο για τον ίδιο λόγο). Κράνος δεν είχα όμως..λογικό και το πρόστιμο. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζουμε τι γίνεται με αυτές τις κλήσεις αν δεν πληρωθούν. Βεβαιώνονται ποτέ στις οφειλές? Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από iPhoners1 1
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 4 λεπτά πριν, iPhoners1 είπε Καλησπέρα, με σταμάτησε τροχαία σήμερα και μου κόπηκε κλήση βάση Ν.5209/2025, όπως αναγράφει, 30€ για μη χρήση κράνους κατα την οδήγηση (δεν οδηγούσα το πατίνι αλλά με πήρε η μπάλα καθώς απο μπροστά είχαν σταματήσει ήδη άτομο για τον ίδιο λόγο). Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζουμε τι γίνεται με αυτές τις κλήσεις αν δεν πληρωθούν. Βεβαιώνονται ποτέ στις οφειλές? Στον Δήμο σου και μετά στην εφορία. 1
Neptu Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες εγώ δε κατάλαβα τι οδηγούσες. Λες δεν οδηγούσα το πατίνι 2
Super Moderators Snoob Δημοσ. πριν από 7 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 7 ώρες Spoiler Τραγική η κατάσταση με αυτά τα πατίνια. Όλη την ώρα πιτσιρίκια επάνω, ο ΚΟΚ μόνο ως πάστα με τρούφα σοκολάτας υφίσταται, ανάποδα σε μονοδρόμους, τρικαβαλέτο και των γονέων, κράνος άγνωστη λέξη (όχι μόνο για τα πατίνια, βέβαια, σήμερα βρέθηκα πάλι φάτσα-κάρτα με ντελιβερά ανάποδα σε μονόδρομο, με το κράνος στον αγκώνα, να σπάσει και το κεφάλι και τον αγκώνα έτσι και πέσει. Και κυκλοφορώ λίγο στους δρόμους, δεν θέλω να σκέφτομαι τι βλέπουν αυτοί που είναι καθημερινά έξω για δουλειές). Κι είναι πάρα πολύ ριψοκίνδυνο, όρθιοι πάνω σε μια στενόμακρη επιφάνεια, ακάλυπτοι ολόγυρα, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, να πιάνουν ταχύτητες που αν γίνει η στραβή θα προκύψει σίγουρα τραυματισμός. 8
iPhoners1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 λεπτό πριν, Neptu είπε εγώ δε κατάλαβα τι οδηγούσες. Λες δεν οδηγούσα το πατίνι είχαν ήδη σταματημένα άτομα με πατίνι και βλέποντας το συμβάν απο μια σχετική απόσταση, είχα κατέβει απο το πατίνι και το είχα στα χέρια. Πρακτικά κατα τον έλεγχο απο την τροχαία δεν επέβαινα πάνω στο πατίνι την χρονική στιγμή που αντιλήφθηκαν την παρουσία μου. Είδαν βασικά οτι απλά δεν έχω κράνος και κόπηκε και σε μένα κλήση. Θα με ρωτήσεις γενικά πιο πριν τι έκανες....ναι το οδηγούσα χωρίς κράνος. 12
ringboy Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, iPhoners1 είπε είχαν ήδη σταματημένα άτομα με πατίνι και βλέποντας το συμβάν απο μια σχετική απόσταση, είχα κατέβει απο το πατίνι και το είχα στα χέρια. Πρακτικά κατα τον έλεγχο απο την τροχαία δεν επέβαινα πάνω στο πατίνι την χρονική στιγμή που αντιλήφθηκαν την παρουσία μου. Είδαν βασικά οτι απλά δεν έχω κράνος και κόπηκε και σε μένα κλήση. Θα με ρωτήσεις γενικά πιο πριν τι έκανες....ναι το οδηγούσα χωρίς κράνος. Απλως σε ειδανε πριν ξεκαβαλησεις. Αυτοι βλεπουν σπουργιτι στο χιλιομετρο. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από ringboy 2
iPhoners1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, ringboy είπε Απλως σε ειδανε πριν ξεκαβαλησεις. σίγουρα όχι, διότι η αστυνομικός ήταν γυρισμένη απο την άλλη πλευρά και μόλις πέρασα απο κοντινή απόσταση με το πατίνι στα χέρια με φώναξε Αποδεκτή η παράβαση καθώς δεν υπήρχε κράνος όπως και να το κάνουμε. Αναφέρω απλά πως έγινε το περιστατικό. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από iPhoners1
ringboy Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, iPhoners1 είπε σίγουρα όχι, διότι η αστυνομικός ήταν γυρισμένη απο την άλλη πλευρά και μόλις πέρασα απο κοντινή απόσταση με το πατίνι στα χέρια με φώναξε Ηταν γυρισμενη οταν την ειδες εσυ. Οταν σε ειδε εκεινη εσυ δεν την ειδες. 2
iPhoners1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, ringboy είπε Ηταν γυρισμενη οταν την ειδες εσυ. Οταν σε ειδε εκεινη εσυ δεν την ειδες. Τι να πω... ίσως. Βάση της κατάστασης θεωρώ πως δεν με είχε αντιληφθεί αλλά όπως και να χει..
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 λεπτά πριν, iPhoners1 είπε Τι να πω... ίσως. Βάση της κατάστασης θεωρώ πως δεν με είχε αντιληφθεί αλλά όπως και να χει.. Δλδ εσύ τους είδες και κατέβηκες μπας και την γλυτώσεις. 1
filipprin Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Τι παει να πει δεν ησουν πανω στο πατινι.Δηλαδη ειχες το κρανος στο χερι.Μας δουλευεις 4 λεπτά πριν, iPhoners1 είπε Τι να πω... ίσως. Βάση της κατάστασης θεωρώ πως δεν με είχε αντιληφθεί αλλά όπως και να χει..
iPhoners1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Δλδ εσύ τους είδες και κατέβηκες μπας και την γλυτώσεις. Ακριβώς😀
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, iPhoners1 είπε Ακριβώς😀 Την επόμενη φορά να το φοράς. 1
iPhoners1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 7 ώρες Μόλις τώρα, filipprin είπε Τι παει να πει δεν ησουν πανω στο πατινι.Δηλαδη ειχες το κρανος στο χερι.Μας δουλευεις Δεν υπήρχε κράνος παιδία.. το βάζω στο αρχικό post 1
filipprin Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Ε τοτε καλα σε γραψανε.30 ευρω εινα πλήρωσε τα να ξεμπερδεύεις Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από filipprin 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα