Nabuko Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 33 λεπτά πριν, iPhoners1 είπε Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζουμε τι γίνεται με αυτές τις κλήσεις αν δεν πληρωθούν. Βεβαιώνονται ποτέ στις οφειλές? Ισχύει ότι και με όλες τις άλλες κλήσεις του ΚΟΚ 1
tutuyo Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Σε ποια προηγμένη χώρα του κόσμου συνέβη αυτό; Σε ποιο σημείο; 1
iPhoners1 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, filipprin είπε Ε τοτε καλα σε γραψανε. Δεν λέω το αντίθετο..την κατάσταση περιέγραψα 5 λεπτά πριν, filipprin είπε Ε τοτε καλα σε γραψανε.30 ευρω εινα πλήρωσε τα να ξεμπερδεύεις 6 χρόνια οδηγός αυτοκινήτου καμία κλήση, πρώτη και καλή με το ηλεκτρικό πατίνι😀. Δίκαιη πάντως γιατί και σαν οδηγός αυτοκινήτου πολλά βλέπω με πατίνια καθημερινά... Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από iPhoners1
filipprin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες οκ το θεμα δεν ειναι η κληση αλλα το κεφαλι σου. 1
iPhoners1 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 λεπτά πριν, filipprin είπε οκ το θεμα δεν ειναι η κληση αλλα το κεφαλι σου. πολύ σωστό
Neptu Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες ρε φίλε πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης πάντως. 4
iPhoners1 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 17 ώρες 13 λεπτά πριν, Neptu είπε ρε φίλε πρέπει να είσαι πολύ γκαντέμης πάντως. Το μελετούσα αυτές τις μέρες η αλήθεια και την πάτησα καλώς ή κακώς. Επειδή τον περισσότερο καιρό μένω εξωτερικό, δεν έχω το πατίνι. Επέστρεψα πατρίδα και η Ελλάδα 2.0 (beta) χτύπησε δυνατά.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, iPhoners1 είπε είχαν ήδη σταματημένα άτομα με πατίνι και βλέποντας το συμβάν απο μια σχετική απόσταση, είχα κατέβει απο το πατίνι και το είχα στα χέρια. Πρακτικά κατα τον έλεγχο απο την τροχαία δεν επέβαινα πάνω στο πατίνι την χρονική στιγμή που αντιλήφθηκαν την παρουσία μου. Είδαν βασικά οτι απλά δεν έχω κράνος και κόπηκε και σε μένα κλήση. Θα με ρωτήσεις γενικά πιο πριν τι έκανες....ναι το οδηγούσα χωρίς κράνος. Αυτος που ωθει δίκυκλο θεωρειται πεζος, ποσο μαλλον ο ποδηλατης ή ο πατινιτζης ενστασουλα πως ειχες δεν ειχες μπαταρια και το εσπρωχνες ή πως ειχε αλλη βλαβη (π.χ. controller), αν δε οδηγουσες οταν σε ειδαν δεν εχεις κανει κατι παρανομο, το πριν και το μετα ειναι αδιαφωρο, ο ΚΟΚ νοιαζεται μονο για την καταληψη επι τοπου. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από 11osmikrosmhtsos 3
ekrepali Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) @11osmikrosmhtsos Μια φορά πήγανε να με γράψουν για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη... ήμουν με ποδήλατο, ανάβει κόκκινο. Σταματάω, κατεβαίνω... το σπρώχνω προς τη γωνία της διασταύρωσης (εκεί θεώρησαν ότι έκανα παράβαση) για να περάσω απέναντι από τις διαβάζεις πεζών. Μου ζάλισαν τα @@ 5 λεπτά λέγοντας ασυναρτησίες και τελικά πήρα τηλέφωνο τον αξιωματικό υπηρεσίας και του είπα να στείλει άτομο να καταγράψει το περιστατικό και να πάρει υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων. Εεε κατάλαβαν ότι θα τους γελούσαν κι οι πέτρες και με άφησαν να φύγω. Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από ekrepali 2
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μια φορά πήγανε να με γράψουν για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη... ήμουν με ποδήλατο, ανάβει κόκκινο. Σταματάω, κατεβαίνω... το σπρώχνω προς τη γωνία της διασταύρωσης (εκεί θεώρησαν ότι έκανα παράβαση) για να περάσω απέναντι από τις διαβάζεις πεζών. Μου ζάλισαν τα @@ 5 λεπτά λέγοντας ασυναρτησίες και τελικά πήρα τηλέφωνο τον αξιωματικό υπηρεσίας και του είπα ότι θα να στείλει άτομο να καταγράψει το περιστατικό και να πάρει υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων. Εεε κατάλαβαν ότι θα τους γελούσαν κι οι πέτρες και με άφησαν να φύγω. Το σημαντικο απο αυτο που λες ειναι οτι επι τοπου προσπαθησες και πετυχες να αποδιξεις αυτο που πραγματικα εγινε και οχι αυτο που λεγανε, σκεψου να ειχες παρει την κληση και μετα να προσπαθουσες να κανεις ενσταση. Αν ενεργησαν με δολο, αυτο ειναι πολυ κακο, αναφορικα εγω θεωρω εκ προοιμίου οτι θα πραξουν με δολο, οποτε οσα πιο πολλα στοιχεια εχεις επι τοπου τοσο καλυτερη ειναι η θεση σου. Για αυτο θεωρω και το dashcam σημαντικο, οχι απλως σημαντικο, αναγκαιο... 2
ekrepali Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 10 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: Αν ενεργησαν με δολο, αυτο ειναι πολυ κακο, Οι συγκεκριμένοι δε ξέρω τι ζόρι έφαγαν. Πάντως αν είχε συμβεί το περιστατικά μετά τη ψήφιση του νόμου για κράνους, θα με έγραφαν στάνταρ.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 30 λεπτά πριν, ekrepali είπε Πάντως αν είχε συμβεί το περιστατικά μετά τη ψήφιση του νόμου για κράνους Στο ποδηλατο το κρανος δεν ειναι υποχρεωτικο Φυσικα ημουν χρονια ποδηλατης. Εκανα MTB απο τα 14 μου. Κοιτα κρανος φοραγαμε παντα στην καταβαση ή οταν πηγαιναμε για μαλ...ες (streetαδες σκαλια και λοιπα). Οταν εκανα δρομο (leisure) ακα αναψυχη δεν φοραγα ποτε ουτε φοραω μεχρι σημερα. Γενικα αποφευγα ομως μεγαλους δρομους και πανω απο ολα αριστερες στροφες, προτιμουσα να κανω δυο τετραγωνα παραπανω παρα μια αριστερη στροφη. Θελω να πω το ποδηλατο δεν ηταν μεσο μετακινησης, αλλα αναψυχης...
lector Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Αυτος που ωθει δίκυκλο θεωρειται πεζος, ποσο μαλλον ο ποδηλατης ή ο πατινιτζης ενστασουλα πως ειχες δεν ειχες μπαταρια και το εσπρωχνες ή πως ειχε αλλη βλαβη (π.χ. controller), αν δε οδηγουσες οταν σε ειδαν δεν εχεις κανει κατι παρανομο, το πριν και το μετα ειναι αδιαφωρο, ο ΚΟΚ νοιαζεται μονο για την καταληψη επι τοπου. Θα παει κουβα η ενσταση, ειναι ο λογος του εναντια στο οργανο. Το οργανο θα ισχυριστει οτι δεν το εσπρωχνε αλλα το καβαλαγε και ο διοικητης προφανως αυτο θα ακουσει. Κορακας κορακου ματι δε βγαζει. 4
SinAkuma Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Αν δεν την πληρώσεις πάει εφορία, η εφορία όμως θα σε ειδοποιήσει μετά από χρόνια που θα έχει πάρει μια προσαύξηση του τύπου 2000 ευρώ. Την είχα πατήσει έτσι από εισιτήρια μετρό, με είχαν πιάσει και επειδή εκείνη την εποχή δεν είχα λεφτά γενικώς το άφησα .....μετά από πέντε χρόνια στην φορολογική δήλωση που έκανα εμφανίστηκε το πρόστιμο με προσαύξηση σχεδόν 500 ευρώ κάθε χρόνο.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 7 ώρες πριν, lector είπε Θα παει κουβα η ενσταση, ειναι ο λογος του εναντια στο οργανο. Το οργανο θα ισχυριστει οτι δεν το εσπρωχνε αλλα το καβαλαγε και ο διοικητης προφανως αυτο θα ακουσει. Κορακας κορακου ματι δε βγαζει. Δε θα έπρεπε όμως η κλήση να το διαχωρίζει? Κατελήφθη να ωθεί / κατελήφθη να οδηγεί. Αν δεν γράφει το σωστό δεν έπρεπε ο ts να ζητήσει να γράφει η πραγματικότητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα