sonikk Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Γεια χαρά. Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να φέρω αυτοκίνητο από Κίνα και συγκεκριμένα ένα κινέζικο μάρκας wuling το οποίο όμως σαν brand δεν το εισάγει καμία εταιρεία στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου; Ευχαριστώ. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, sonikk είπε Γεια χαρά. Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να φέρω αυτοκίνητο από Κίνα και συγκεκριμένα ένα κινέζικο μάρκας wuling το οποίο όμως σαν brand δεν το εισάγει καμία εταιρεία στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου; Ευχαριστώ. Σε άλλη χώρης της ΕΕ το εισάγουν;
sonikk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σε άλλη χώρης της ΕΕ το εισάγουν; Δεν το γνωρίζω. Βρήκα αυτό όμως.... Wuling's electric vehicles are entering the European market through partnerships with local companies that rebrand and adapt their models for EU regulations and safety standards. For example, the Wuling Hongguang MINI EV was introduced as the FreZe Nikrob EV by Lithuanian manufacturer Dartz, which added necessary modifications to sell it legally in Europe. Other, more recent models like the Wuling Bingo have also received European certification, indicating potential wider availability. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από sonikk
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου ολα τα κινέζικα στην Κίνα έχουν χαμηλή τιμή εδώ τι γίνεται 1
cabdik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια χαρά. Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να φέρω αυτοκίνητο από Κίνα και συγκεκριμένα ένα κινέζικο μάρκας wuling το οποίο όμως σαν brand δεν το εισάγει καμία εταιρεία στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου; Ευχαριστώ. δυσκολο -αν οχι αδυνατον- να εισαγεις μονος σου μοντελο, εαν δεν εισαγεται σε καποια χωρα της Ε.Ε. δεν ειναι κινητο..! εγω θα σου ελεγα να μην μπλεξεις.............!!!!! 1 1
Vaguras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Άντε και το εισήγαγες... Θα το χρησιμοποιήσεις εσύ; Ή πάει για μεταπώληση; Στην δέυτερη περίπτωση οκ, αλλά αν είναι για σένα, σε περίπτωση βλάβης, κάποιος σε τρακάρει, τι επιλογές έχεις; Προσωπικά μόνο μπλέξιμο μου φαίνεται ότι θα έχεις... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από Vaguras 1
vamvakoolas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου νομιζω (μπορει ευκολα να το ψαξει κανεις στο διαδικτυο) οτι οχημα χωρις ευρωπαικο πιστοποιητικο συμμοφορσης δε μπορει να μπει Ευρωπη (καυσαερια). Επισης δε ξερω αν υπαρχουν και πιστοποιητικα για την ασφαλεια (τυπου crash test)... ολα αυτα δεν ειναι για σενα, συνηθως καποιος αντιπροσωπος τρεχει τη χαρτουρα... 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου ολο το μυστικο ειναι η εγκριση τυπου, αν μπορεις να βρεις εισαγωγεα που θα στο φερει με ECE τοτε εισαι καθολα νομιμος και μπορεις να βγαλεις χαρτια 1
Nabuko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, tutuyo είπε Τι παραπάνω έχει αυτό από τα υπόλοιπα κινέζικα; Είναι πιο άσχημο και πιο επικίνδυνο 2
papoys1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια χαρά. Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να φέρω αυτοκίνητο από Κίνα και συγκεκριμένα ένα κινέζικο μάρκας wuling το οποίο όμως σαν brand δεν το εισάγει καμία εταιρεία στην Ελλάδα. Υπάρχει τρόπος να το κάνω μόνος μου; Ευχαριστώ. Ρε συ Κινέζικο αυτοκίνητο. Αν είναι για τον εαυτό σου οκ αλλά θα βάλεις μεσα σε αυτό οικογένεια - παιδιά..😜 1
btsaroux Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Ρε συ Κινέζικο αυτοκίνητο. Αν είναι για τον εαυτό σου οκ αλλά θα βάλεις μεσα σε αυτό οικογένεια - παιδιά..😜 Τα ιδια λεγανε καποτε για τα Κορεατικα και τα Ιαπωνικα, ναι θα τα βαλεις μεσα γιατι εν τελει θα ειναι καλυτερα απο τις παπατζες της Audi και της VW. 1
Nabuko Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, btsaroux είπε Τα ιδια λεγανε καποτε για τα Κορεατικα και τα Ιαπωνικα, ναι θα τα βαλεις μεσα γιατι εν τελει θα ειναι καλυτερα απο τις παπατζες της Audi και της VW. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Να είσαι το παιδί που το πάνε στο σχολείο με αυτό...............Θα τρως μπούλινγκ ακόμα και απο τον εαυτό στον καθρέπτη. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα