Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά , έχω κατά μπερδευτεί κατά την επιλογή στρωματος κι κρεβατιού καινούργιου . Εχω βρει 3 επιλογές οι οποίες είναι στα ίδια χρήματα κι μου αρέσουν/βολεύουν και οι 3 .

απο media Strom , από Candia και elite strom . 

Θα ήθελα να ακούσω  κάποιες γνώμες γιατί δεν ξέρω ποια εταιρία να επιλέξω . 

Δημοσ.

Ειναι αναλογα τα κιλα σου,δεν πρεπει να ειναι πολυ μαλακο για το σωμα σου,πρεπει να υπαρχει σε καποιο βαθμο βυθιση αλλα οχι και πολυ,ισα ισα.  Η καθε εταιρεια εχει 200 σειρες στρωματα,πηγαινε ξαπλωσε επενδυσε σε καλο στρωμα,μη τσιγκουνευτεις και να μην ειναι πολυ μαλακο αλλα δεν το θες και πετρα

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geomrk είπε

Ειναι αναλογα τα κιλα σου,δεν πρεπει να ειναι πολυ μαλακο για το σωμα σου,πρεπει να υπαρχει σε καποιο βαθμο βυθιση αλλα οχι και πολυ,ισα ισα.  Η καθε εταιρεια εχει 200 σειρες στρωματα,πηγαινε ξαπλωσε επενδυσε σε καλο στρωμα,μη τσιγκουνευτεις και να μην ειναι πολυ μαλακο αλλα δεν το θες και πετρα

Επένδυσης θα κάνω έτσι κι αλλιώς απλά δεν ξέρω ποια να διαλέξω μεταξύ των τριών . Και οι 2 μου άρεσαν οι επιλογές τους και τα λεφτά είναι παρόμοια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρχικά τα εχεις δοκιμασει όλα; 

Επισης βασικό ειναι να ξερουμε τι συγκρινεις... η καθε εταιρεία εχει 5-6 μοντέλα από 300 ως 2000+.

Νομίζω οτι η elitestrom είναι πιο value for money. Εγώ εχω το wave medium εδώ και 5 χρόνια και ειμαι ικανοποιημένος. Τοτε βεβαια είχε επιλογή medium , hard και soft... τώρα στο site έχει μονο soft.

Οπότε όπως είπα πρέπει να τα δοκιμασεις γιατι αλλαζουν τα μοντέλα..

Ημουν στο ιδιο διλημμα με σενα... candia vs elite vs media, σε αυτά είχα καταλήξει.

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.

Αν το κρεβάτι είναι διπλό μην πάρεις διπλό στρώμα. Πάρε 2 μονά. Τα μονά λόγω μεγέθους διατηρούν καλύτερα το αρχικό τους σχήμα και δεν βουλιάζουν. Επίσης όταν στριφογυρνας το βράδυ δεν ξυπνάει ο άλλος που κοιμάται δίπλα από το κούνημα . Μην πέσεις στην παγίδα του μαλακού στρώματος. Τα καλύτερα στρώματα είναι τα σκληρά, εκτός αν ζυγίζεις 40kg.

• Like 4
Δημοσ.

Αν το στρώμα έχει ανεξάρτητα ελατήρια και όχι ενιαίο δεν θα έχει πρόβλημα από το κούνημα στο διπλό κρεβάτι. Συνήθως τα καλά επώνυμα έχουν ανεξάρτητα ελατήρια.

Για την σκληρότητα συμφωνώ, με τίποτα μαλακό, καλύτερα μεσαίο προς σκληρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...