Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Η ερώτηση μου είναι η εξής: επειδή έχω και τον υπολογιστή και το PlayStation στο δωμάτιο για να μην τραβάω δύο καλώδια υπάρχει κάποιος τρόπος να φτάσω μέχρι εκεί με ένα καλώδιο και μετά να τα κάνω δύο;

Χρειάζεται ένα switch.

1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε

Επίσης αυτό επηρεάζει την ταχύτητα και θα έχω πρόβλημα στο streaming

Όχι!

1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε

Μήπως θα ήταν καλύτερα να τραβήξω το καλώδιο μέχρι το δωμάτιο να βάλω άλλο ένα router να το συνδέσω εκεί κι απ’ το ρούτερ να βγάλω δύο καλώδια ένα για τον υπολογιστή και ένα για το PlayStation; 

Μπορεί να γίνει και αυτό αντί του switch.

• Thanks 1
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jkoukos είπε

Μπορεί να γίνει και αυτό αντί του switch.

υπάρχει κάποιο αξιόπιστο και value for money που προτείνεις ; ιδανικά από amazon de 

Δημοσ.

Ακόμα και ένα παλιό router παρόχου μπορεί να κάνει τη δουλειά, με μερικές ( απλές ) ρυθμίσεις που ούτως ή άλλως θα τις έκανες και με ένα νέο router. Πάντως, είναι καλή ιδέα καθώς αν σου φτάνουν οι lan ports του router και αν θέλεις να παρέχει και wifi στο χώρο, θα κάνει μια χαρά τη δουλειά.

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, LabrakisG1992 είπε

υπάρχει κάποιο αξιόπιστο και value for money που προτείνεις ; ιδανικά από amazon de 

Ένα απλό unmanaged switch χρειάζεσαι.

https://www.skroutz.gr/s/12340183/Mercusys-MS108-v1-Unmanaged-L2-Switch-me-8-THyres-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Και δύο lan καλώδια, συν αυτό που θα πηγαίνει στο δωμάτιο.

• Thanks 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, micos000 είπε

Ένα απλό unmanaged switch χρειάζεσαι.

https://www.skroutz.gr/s/12340183/Mercusys-MS108-v1-Unmanaged-L2-Switch-me-8-THyres-Ethernet.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Και δύο lan καλώδια, συν αυτό που θα πηγαίνει στο δωμάτιο.

Ευχαριστω!

Δεν υπαρχει αλλο ρουτερ, θα κοιταξω αν βρω κατι απο αμαζον, κυριως για να εχω και την επεκταση του wifi,αλλιως θα παρω ενα απλο switch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αν θέλεις και το wifi τότε δες κάτι σε access point αλλά να έχει και θύρες lan, όχι μόνο μια για είσοδο και μετά wifi.

Π.χ.

https://amzn.eu/d/5ow9M99

το ειδα το συγκεκριμενο αλλα η ταχυτητα που υποστηριζει ειναι μεχρι 300. ισως κατι τετοιο? WAVLINK WiFi 6 AX3000 Dual Band Mesh Router | 3000 Mbps | For Gaming, 4K Streaming & Home Office | MU-MIMO, Beamforming, OFDMA | 160 MHz, WPA3, IPv6: Amazon.de: Computer & Accessories

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ.

Θα προτιμούσα ένα από τα Cudy που είναι δοκιμασμένα (με παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά), στηριζόμενα σε OpenWrt με εύκολο περιβάλλον λειτουργίας και αρκετά έξτρα (π.χ. VPN αν χρειάζεται).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...