Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω office 21 της εταιρείας, είναι licenced, το πρόβλημα είναι πώς όταν πάω να εγκαταστήσω σε νέο laptop της εταιρείας με windows 11 μου βγάζει το logo των 365, είναι σαν να με υποχρεώνει να πάω εκεί, η ms αρνείται κατι τετοιο,μίλησα με τον πρόεδρο της εταιρείας και μου είπε πως δεν πειράζει, ας βάλουμε 365 μιας και θέλει το one drive και τις άλλες ευκολίες αλλά μου μένει η απορία,έχει αντιμετωπίσει κανείς σας τέτοιο πρόβλημα;.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, cpc464 είπε

Έχω office 21 της εταιρείας, είναι licenced, το πρόβλημα είναι πώς όταν πάω να εγκαταστήσω σε νέο laptop της εταιρείας με windows 11 μου βγάζει το logo των 365, είναι σαν να με υποχρεώνει να πάω εκεί, η ms αρνείται κατι τετοιο,μίλησα με τον πρόεδρο της εταιρείας και μου είπε πως δεν πειράζει, ας βάλουμε 365 μιας και θέλει το one drive και τις άλλες ευκολίες αλλά μου μένει η απορία,έχει αντιμετωπίσει κανείς σας τέτοιο πρόβλημα;.

Σε εμένα πολλές φορές. Οπός το έχει αναφέρει και ο Μήτσος πιο πάνω βγάζεις ότι σαβουάρ από Office που έχουν τα Win 11 και κανείς καθαρή εγκατάσταση το 21. 

Δημοσ.
2 minutes ago, kinhthra said:

Σε εμένα πολλές φορές. Οπός το έχει αναφέρει και ο Μήτσος πιο πάνω βγάζεις ότι σαβουάρ από Office που έχουν τα Win 11 και κανείς καθαρή εγκατάσταση το 21

Σε ευχαριστώ, νόμιζα οτι τρελάθηκα,θα βάλω το 365 λόγω one drive γιατί αυτό και οι λοιπές ευκολίες βολεύουν και εμένα και το λογιστή και τον πρόεδρο της εταιρείας αλλά μου λύθηκε η απορία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...