Just_travel_everywhere Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:54 μμ Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Όταν πολλοί πιστεύουν ότι παίρνοντας αυτή τη ταυτότητα θα κάνουν ''αρραβώνα με το χάραγμα της Αποκάλυψης'' τι περιμένεις ; Χαχαχαχα ακριβώς εν το μεταξύ το διαβατήριο έχει χρόνια τσιπ 🤣🤣🤣🤣 2
freegr Δημοσ. Τετάρτη στις 12:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:32 πμ Ουσιαστικά θα ισχύουν μετά την προθεσμία μόνο εντός Ελλάδας οπότε δεν καταργούνται τελείως 1
Dead-Poet Δημοσ. Τετάρτη στις 12:41 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:41 πμ Εν τω μεταξύ, το κράτος και τα πληροφοριακά του συστήματα δεν είναι σε θέση ούτε να ενοποιήσουν τα διαφορετικά ψηφιακά μητρώα, κάτι που υποτίθεται ότι θα πετύχαινε ο περιβόητος προσωπικός αριθμός. Πριν από δυόμισι μήνες ενοποίησα -υποτίθεται- στην πλατφόρμα τον τρόπο αναγραφής του ονόματός μου με βάση τα στοιχεία ληξιαρχείου, αλλά το σύστημα του Taxisnet εξακολουθεί να αναγράφει ως μικρό όνομά μου μόνο τα τρία πρώτα γράμματα αυτού…
Hacker?pcs Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:27 πμ Οι πλαστικοποιημένες χάρτινες αστειότητες πότε θα καταργηθούν γενικά και εντός Ελλάδας; Έχουμε κάποιο χρονικό ορίζοντα;
Lucifer Δημοσ. Τετάρτη στις 02:21 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:21 πμ 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μέχρι τωρα δεν επιτρέπεται μονο με την ταυτότητα να πας εντός ΕΕ; Αυτό έγραψες.Μόνο με την ταυτότητα εντός ΕΕ. "Και μόνο" με την ταυτότητα ή "απλώς" με την ταυτότητα.
ydravlikos77 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:03 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:03 πμ " με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν λάθη στα κρατικά μητρώα " Εγω γιατι ακομα γελαω ?? 1 1
Ntinaras Δημοσ. Τετάρτη στις 09:19 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:19 πμ 13 ώρες πριν, safridia είπε Βλεπω απο τους τεχνολογικα καταρτισμενους μια απελπισμενη προσπαθεια να προσπαθουν να παρουσιασουν ολους οσους δεν θελουν να ασχοληθουν με αυτο τωρα γιατι δεν θα αλλαξει κατι στην ζωη τους σαν ψεκασμενους, με τσιπακια, με χαραγκα κλπ Δεν εχω λεφτα να παω πουθενα στην Ευρωπη, γιατι να κατσω να ασχοληθω με ταυτοτητα και ΠΑ; Καντε το οσοι ταξιδευετε, ετσι και αλλιως το τι λεει ενας υπουργος με την πραξη διαφερει, για παραδειγμα ανακοινωνουν βαρυγδουπα "ολοι οι ελληνες πρεπει να εχουν αλλαξει μεχρι αυριο τις ταυτοτητες" και τα πρωτα διαθεσιμα ραντεβου ξεκινανε απο μεθαυριο... ΥΓ Παντως τα καλυτερα τσιπ ειναι αυτα.- Αν δεν ξόδευες τον χρόνο σου να γράφεις ψεκο-κείμενα στο insomnia και αντ αυτού δούλευες, τότε ίσως να είχες λεφτά να ταξιδέψεις εντός και εκτός ευρώπης και να έβλεπες πως λειτουργεί ένα πιο σοβαρό κράτος. 3 2
chill Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:24 πμ 12 ώρες πριν, Doubt είπε Κι ένα αξιοπερίεργο.. στο Android gov.gr wallet εμφανίζεται ακόμα το παλιό ΑΔΤ. Κάνε κατάργηση ταυτότητας και εκ νέου προσθήκη και θα εμφανιστεί η νέα. 1
Melidom Δημοσ. Τετάρτη στις 09:54 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:54 πμ 16 ώρες πριν, basilis_k6 είπε περιμενω παραταση Είναι σίγουρη η παράταση αφού δεν μπορούν να λήξουν και να θέλουν (μιλάω για την ταυτότητα μπλε που γράφει Αγγλικά το όνομα σου). Το μόνο που θα χρειάζεσαι για να βγεις εξωτερικό είναι διαβατήριο.
nickk0kkav Δημοσ. Τετάρτη στις 10:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:20 πμ Οκ διαβατήριο κανένα πρόβλημα. Καντε κάτι με τα ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα και εγω βγάζω ευχαρίστως ταυτότητα. Αλλα με αυτό το τσίρκο που γίνεται στα ραντεβού ούτε καν 1
doubtful Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:23 πμ 11 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Όταν πολλοί πιστεύουν ότι παίρνοντας αυτή τη ταυτότητα θα κάνουν ''αρραβώνα με το χάραγμα της Αποκάλυψης''(ναι έτσι ακριβώς το λένε) τι περιμένεις ; Απλα ενα ακομα βημα προς τα εκει. 1
smoothjimmy27 Δημοσ. Τετάρτη στις 10:24 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:24 πμ 2 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Οκ διαβατήριο κανένα πρόβλημα. Καντε κάτι με τα ραντεβού στα αστυνομικά τμήματα και εγω βγάζω ευχαρίστως ταυτότητα. Αλλα με αυτό το τσίρκο που γίνεται στα ραντεβού ούτε καν εγω εκλεισα στη μητερα μου πριν απο λιγο για τις 2 Δεκεμβρη. Ανοιγουν πρωινες ωρες τα ραντεβου απο οσο παρατηρησα
soconium Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:37 πμ 15 ώρες πριν, jerry banana είπε Εγώ την άλλαξα ήδη γιατί όταν πας σου εξωτερικό και δεν έχεις διαβατήριο ή αμηχανία του να βγάζεις το Excalibur για να εξηγείς στον Γερμανο αστυνομικό τι σημαίνει το καθετί γιατί στα αγγλικά δεν τα λέει . Έβγαλα διαβατήριο γι'αυτό το λόγο πριν βγουν οι ανθρώπινες ταυτότητες γιατί έλυνε την αμηχανία. Επίσης η καυνουργια είναι στο μέγεθος διπλώματος οδήγησης (το καινούριο εννοώ για εσάς τους παππούδες) και είναι καλαίσθητη. Μου πήραν αποτύπωμα ,έβγαλα και Π.Α οπότε φουλ φάκελο μένος. Αλλά μπρος τα κάλλη τι το φακελομα Το ίδιο είχα κάνει και εγώ. Ντρεπόμασταν να ταξιδεύουμε με αστειότητα που είχαμε για ταυτότητα. Πάντως και πριν φακελωμένοι ήμασταν. Ανήκουμε σε μια κοινωνία και ένα κράτος. Τι νομίζουν μερικοί δηλαδή, ότι δεν υπάρχουμε σε ένα σωρό databases? Αστειότητες. Ενημερωτικά ακόμα και η Αλβανία έχει ταυτότητα πλαστική με τσιπάκι απτό 2010.
tzavardin Δημοσ. Τετάρτη στις 10:41 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:41 πμ 15 ώρες πριν, kr0m είπε ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ και δεν τρεξει καθε ελληνας πολιτης να βγαλει την νεα, ασφαλεστατη, σουπερ-ντουπερ ουαου ταυτοτητα, ΧΩΡΙΣ να ειναι καχυποπτος! φυσικα και ειναι απαραιτητο οι ταυτοτητες να περιεχουν τα βιομετρικα μας χαρακτηριστικα αλλα και μια ψηφιακη υπογραφη, για να μην πλαστογραφουνται! να φανταστω τις ιδιες δικλειδες ασφαλειας θα αποκτησουν και τα διπλωματα και τα χαρτονομισματα μας, για να μην πλαστογραφηθουν και αυτα; οχι ε; εεεελα μωρε τωρα, τι ρωταω και ασχολουμαι και εγω. και μην ξεχναμε, ο νεος παρα πολυ χρησιμος προσωπικος αριθμος, που θα συγκεντρωνει τους αλλους 2, σε 1, νοικοκυρεμενα. και το ΑΦΜ αρκετα προσωπικο μου φαινοταν, αλλα οχι συγγνωμη αυτο δεν κανει...εεελα μωρεεε Η συνωμοσία ποια είναι δεν καταλαβαίνω. Γιατί τα έκαναν αυτά; Μη μας αφήνεις σε αγωνία.
RazielKvlt Δημοσ. Τετάρτη στις 10:41 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:41 πμ Ο Έλληνας μόνο με πρόστιμα καταλαβαίνει.Καθόμαστε και ασχολούμαστε ακόμα με τις ταυτότητες ενώ έπρεπε να είχαν αλλάξει όλοι.Αλλά δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από ένα λαό που την έβγαζε μέχρι χθες για ώρες στις τράπεζες για να κάνει ενημέρωση το βιβλιάριο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα