NSR00 Δημοσ. Τετάρτη στις 05:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 05:53 μμ (επεξεργασμένο) 10 κάψουλες Illy για μηχανή Nespresso στα 2,50€ Οι Intenso που μου ήρθαν λήγουν στις 27/09/2025 Οι κάψουλες μέσω skroutz Classico Lungo Intenso Στο κατάστημα WaterFresh Classico Lungo Intenso Κόστος και χρόνος αποστολών: [spoiler]Ελλάδα Τα μεταφορικά υπολογίζονται σε 3 κλίμακες ανάλογα το βάρος των προϊόντων που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι σας. Η μεταφορά εντός Αθηνών είναι 1-2 ημέρες, για την υπόλοιπη Ελλάδα 2-4 ημέρες και για απομακρυσμένες περιοχές (3-5 ημέρες). Κλίμακα Α. από 0.1 γρ. έως 5 κιλά (2.90€). Κλίμακα Β. από 5.1 κιλά έως 10 κιλά (4.50€). Κλίμακα Γ. από 10.1 κιλά και άνω (9.90€).[/spoiler] Εγώ παρήγγειλα 10 τεμάχια μέσω skroutz - με την συνδρομή plus - με δωρεάν μεταφορικά. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:31 μμ από NSR00 11 2
vlavhs Δημοσ. Τετάρτη στις 09:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:54 μμ Παιδιά καταλαβαίνω ότι είναι σχεδόν 100% θέμα γούστου αλλά γενικά προτιμάτε intenso ή Classico για φρεντακι;
Sebu Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:01 μμ 1 hour ago, vlavhs said: Παιδιά καταλαβαίνω ότι είναι σχεδόν 100% θέμα γούστου αλλά γενικά προτιμάτε intenso ή Classico για φρεντακι; Colombia ή Guatemala ειναι περισσοτερο γλυκοπιοτοι για τα γουστα μου που δεν βαζω καθολου ζαχαρη. 1
kefalonitis2023 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:35 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:35 πμ 11 hours ago, vlavhs said: Παιδιά καταλαβαίνω ότι είναι σχεδόν 100% θέμα γούστου αλλά γενικά προτιμάτε intenso ή Classico για φρεντακι; Καλημέρα, από την στιγμή που μπαινει πάγος μέσα, προτιμώ έντονο καφέ για να μην χάσει πολυ. intenso από εμένα! 1
lefta_yparxoun Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:27 πμ να μας πει ημερομηνία λήξης αυτός που θα παραλάβει πρώτος 2
Sebu Δημοσ. Πέμπτη στις 12:47 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:47 μμ 2 hours ago, lefta_yparxoun said: να μας πει ημερομηνία λήξης αυτός που θα παραλάβει πρώτος Την ίδια απορία έχω γιατί για τόσο χαμηλή τιμή, μην είναι κουτιά που λήγουν το επόμενο 2-3μηνο. Αν δεν πίνεις καφέ από τη νεσπρεσσπ κάθε μέρα ή/και έχεις απόθεμα κάψουλες θα πρέπει να τις καταναλώσεις πρώτες
vaggelis dogas Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:38 μμ (επεξεργασμένο) Προσωπικα το εχω γυρισει στους ristretto του lidl ,η 20αδα στα 3,85€ (συχνα στα 3,1€) ή την 50αδα στα 8 €.Αξιοπρεπεστοι ,και σε σχεση με τον αντιστοιχο της Lor δεν καταλαβαινω διαφορα.Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα για οποιον τον ενδιαφερει το κοστος θα του προτεινα μια δοκιμη Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:39 μμ από vaggelis dogas 5
milos Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Υπόψιν τρέχει μέσω εφαρμογής Cosmote έκπτωση -20% στην Nespresso . 1
drdedus Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:08 πμ αν λήξει βλέπεις διαφορά στην γεύση?
zaras27 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:47 πμ Φόρτωσα χτες αφού πήγα στα γραφεία τους είναι δίπλα . 24 10δες . Με 2.5 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά 1
drdedus Δημοσ. Παρασκευή στις 10:57 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:57 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zaras27 είπε Φόρτωσα χτες αφού πήγα στα γραφεία τους είναι δίπλα . 24 10δες . Με 2.5 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά ε ναι ετσι πρέπει! και εγω κάτι παρόμοιο αν και έχω κούτες. (Δεν είναι illy αλλα δοκιμασε και borbone από Ιταλία μετα απο έγγραφη στο newsletter και αναμονή για καλή προσφορά. Απλα το σιτε στο τελευταίο σημείο κολλάει και συνδέθηκα με vpn ιταλιας και προχώρησε η πληρωμή) Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:58 πμ από drdedus 1
kosmous Δημοσ. Παρασκευή στις 03:27 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:27 μμ 5 ώρες πριν, zaras27 είπε Φόρτωσα χτες αφού πήγα στα γραφεία τους είναι δίπλα . 24 10δες . Με 2.5 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά Αμ έτσι εξηγείται, με πήραν τηλέφωνο το πρωί να μου πουν πως τελείωσαν οι οι Classico και αν θέλω να αντικατασταθούν με intenso. Το δέχθηκα μιας είναι πιο καβουρδισμενος .
NSR00 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:29 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:29 μμ Στις 4/9/2025 στις 10:27 ΠΜ, lefta_yparxoun είπε να μας πει ημερομηνία λήξης αυτός που θα παραλάβει πρώτος Στις 4/9/2025 στις 12:47 ΜΜ, Sebu είπε Την ίδια απορία έχω γιατί για τόσο χαμηλή τιμή, μην είναι κουτιά που λήγουν το επόμενο 2-3μηνο. Αν δεν πίνεις καφέ από τη νεσπρεσσπ κάθε μέρα ή/και έχεις απόθεμα κάψουλες θα πρέπει να τις καταναλώσεις πρώτες Καλησπέρα στα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα, στις 27/09 λήγουν δυστυχώς.. 2
Sebu Δημοσ. Παρασκευή στις 05:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:02 μμ 31 minutes ago, NSR00 said: Καλησπέρα στα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα, στις 27/09 λήγουν δυστυχώς.. Ευχαριστουμε εξ ου κ η χαμηλότερη τιμη
zaras27 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:51 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:51 μμ Εφόσον δεν παίρνουν αέρα δεν υπάρχει θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα