Προς το περιεχόμενο

Illy Nespresso 10xCaps Lungo/Intenso 2,50€ @Waterfresh και μέσω skroutz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NSR00 είπε

Καλησπέρα στα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα, στις 27/09 λήγουν δυστυχώς..

Και σε εμένα. Αν πρόλαβα κάποιον που δεν  προλαβαίνει να  τους  καταναλώσει ας μην παραλάβει 

Επεξ/σία από bower
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα οι περισσότερες λήγουν 26/10, κάποιες στις 27/09, αλλά δεν προτίθεμαι να τις επιστρέψω, η διατήρηση στην αλουμινένια κάψουλα είναι πολύ καλή και είχα ξαναχρησιμοποιήσει ληγμέμες κάψουλες χωρίς να διακρίνω ουσιαστική διαφορά στη γεύση. Ωστόσο, το κατάστημα θα έπρεπε να είχε ενημερώσει για την κοντινή ημερομηνία λήξης.

Επεξ/σία από johnkok1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω ότι σηκώνει καταγγελία, γιατί πουλάει προϊόντα με σύντομη ημερομηνία λήξης, χωρίς να το αναφέρει. Στα Σουπερμάρκετ αυτά είναι με σήμανση και έκπτωση 50%. Κάντε τουλάχιστον εσείς που παραγγείλατε μια γκρίνια στο κατάστημα να πάρετε κάτι παραπάνω. Δεν είναι δυνατόν να σας κοροϊδεύει και να κάθεστε να την τρώτε.

Θα έπινα κι εγώ καφέ ληγμένο, αλλά εν γνώση μου, όχι επειδή μου τον φόρεσε ο α τύπος που ξέχασε να δει αν λήγουν και τα έβαλε λίγο πιο χαμηλά για να τσιμπήσουν τα κορόιδα.

Επεξ/σία από lefta_yparxoun
  • Like 1
Δημοσ.

και σε εμενα το ιδιο, λήγουν χωρις να έχει υπάρξει σήμανση .

θα τα κρατήσω 10 μερες και θα τα στειλω πισω τα περισσότερα γιατί έστειλαν μονο λουγκο αντι για τον κλασικό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...