Crash24 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:39 μμ Η reMarkable λανσάρει το Paper Pro Move, ένα μικρότερο τάμπλετ με οθόνη e-paper σχεδιασμένο για χρήση εν κινήσει, με οθόνη 7,3 ιντσών και μέγεθος αντίστοιχο ενός σημειωματάριου δημοσιογράφου. Με οθόνη 7,3 ιντσών και μέγεθος αντίστοιχο ενός σημειωματάριου, η συσκευή απευθύνεται σε όσους θέλουν να εργαστούν παραγωγικά όταν δεν έχουν πρόσβαση σε γραφείο ή πολυθρόνα. Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση, το νέο μοντέλο είναι ιδανικό για "πραγματική εργασία ενώ στέκεστε όρθιοι και το κρατάτε με το ένα χέρι", ένα όχι και τόσο εύχρηστο σενάριο παραγωγικότητας. Το Paper Pro Move έχει διαστάσεις 7,6 ίντσες ύψος και 4,3 ίντσες πλάτος, με την ίδια τεχνολογία οθόνης Canvas Color που χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο αδερφάκι του. Διαθέτει επεξεργαστή 1,7GHz dual-core Cortex A55, 2GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Παρά τη μικρότερη μπαταρία (2.344mAh έναντι 5.030mAh του Paper Pro), η εταιρεία υπόσχεται την ίδια αυτονομία δύο εβδομάδων. Επιπλέον το πίσω κάλυμμα έχει την ίδια "επιφάνεια υψηλής τριβής" που βρίσκουμε στις ψηφιακές γραφίδες της εταιρείας. Το μικρότερο μέγεθος οδήγησε την εταιρεία σε αρκετές αλλαγές στο λογισμικό. Η γραμμή εργαλείων μπορεί πλέον να μετακινηθεί με drag and drop, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέξουν τη θέση της τόσο σε κατακόρυφο όσο και σε οριζόντιο προσανατολισμό. Επιπλέον, η πλοήγηση με χειρονομίες έχει βελτιωθεί, καθώς θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί συχνότερα στη μικρότερη οθόνη. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί. Σε αντίθεση με τα μεγαλύτερα μοντέλα, το Paper Pro Move δεν έχει συμβατό πληκτρολόγιο Type Folio, περιορίζοντας τη σύνταξη κειμένου στο πληκτρολόγιο οθόνης. Επίσης, η εταιρεία έχει αποκλείσει τη δημιουργία μικρότερης έκδοσης του Type Folio και δεν υποστηρίζει σύνδεση με εξωτερικό πληκτρολόγιο Bluetooth. Μία από τις νέες λειτουργίες που προσφέρει η reMarkable είναι η αναζήτηση. Το σύστημα δημιουργεί ευρετήριο του χειρόγραφου κειμένου και επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν λέξεις σε όλα τους τα σημειωματάρια. Η αποτελεσματικότητα αυτής της λειτουργίας εξαρτάται βέβαια από το πόσο ευανάγνωστος είναι ο γραφικός χαρακτήρας του χρήστη. Βασικές λειτουργίες όπως η μετατροπή χειρογράφου, οι επιλογές cloud αποθήκευσης σε τρίτες υπηρεσίες και η πρόσβαση σε σημειώσεις μέσω mobile εφαρμογής περιλαμβάνονται δωρεάν, όμως προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η επεξεργασία σημειώσεων στο κινητό, το sharing στο Slack και η αναζήτηση χειρογράφων θα απαιτούν συνδρομή Connect με κόστος $2.99/μήνα μετά από 100 ημέρες δωρεάν δοκιμής. Επιπλέον, η εταιρεία εργάζεται για τη βελτίωση του διαμοιρασμού αρχείων. Η νέα λειτουργία Quick Share θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αρχεία διαδικτυακά και να συνεργάζονται με άλλους μέσω ενός QR κωδικού. Το κόστος του remarkable Paper Pro Move έχει οριστεί στα €479. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
dikasths Δημοσ. Τετάρτη στις 06:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:40 μμ 479 ευρώ;;; Όχι φιλαράκι, δε θα πάρουμε. 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ Super Moderators Δημοσ. Τετάρτη στις 06:42 μμ 2 minutes ago, dikasths said: 479 ευρώ;;; Όχι φιλαράκι, δε θα πάρουμε. Original "paper" tablet τσέπης, Καρέλια Κασετίνα... 2 8
Therempant Δημοσ. Τετάρτη στις 06:53 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:53 μμ Έχουν πάει το pricing σε άλλο επίπεδο... Ας κοτσάρουν και ένα μηλαρακι πανω να είμαστε κομπλέ τουλάχιστον να το δείχνουμε στους φίλους μας. 😅 4
Axelq Δημοσ. Τετάρτη στις 06:54 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 06:54 μμ Δε γνωρίζω πόσο ακριβή είναι η τεχνολογία του e-ink αλλά μου φαίνεται εξωφρενικό να το αγοράσει κάποιος αντί να δώσει λίγα παραπάνω χρήματα για το iPad mini.. 3
S2Katana Δημοσ. Τετάρτη στις 07:06 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:06 μμ 9 minutes ago, Axelq said: Δε γνωρίζω πόσο ακριβή είναι η τεχνολογία του e-ink αλλά μου φαίνεται εξωφρενικό να το αγοράσει κάποιος αντί να δώσει λίγα παραπάνω χρήματα για το iPad mini.. Επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα, αξίζει ως τεχνολογία, ως εξής: (+) αίσθηση αφής, (+) τέλεια «χειρόγραφη» γραφή, (+) βάρος (-) τιμή (-) ενώ έχει app, αργεί το sync (-) άθλια bezels που χαλάνε το σύνολο. Ως αίσθηση, το iPad mini με Paperlike είναι 40% χειρότερο αλλά 200% πιο λειτουργικό. 3
filip123go Δημοσ. Τετάρτη στις 07:10 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:10 μμ εχω πιάσει πολλές φορές προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας στα χέρια μου. Ωραία gadget, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν σε αυτή την τιμή. 2
Marcos_Aurilius Δημοσ. Τετάρτη στις 07:37 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:37 μμ (επεξεργασμένο) Πανάκριβα, με πολύ ακριβά αξεσουάρ που θα έπρεπε να περιλαμβάνονται στην τιμή, και πολλές λειτουργίες που στις πρώτες version ήταν διαθέσιμες να έχουν κλειδωθεί πλέον πίσω από συνδρομή. Thanks but no thanks. Πήρα με 400€ το TCL Nxtpaper 14 πέρσι, ό,τι χρειάζεται ήταν στο κουτί, έχω μεταφέρει τα πάντα από σημειώσεις και βιβλία εκεί μέσα, ξεχνάς να το φορτίσεις, το έχω παντού μαζί και κάνει παπάδες και ως tablet (και με ένα mini keyboard στην τσάντα γίνεται laptop αν ποτέ μου χρειαστεί). Επεξ/σία Τετάρτη στις 07:38 μμ από Marcos_Aurilius 4
lbit Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ Ναι, ειναι πολυ ακριβο για ... σκονακι 😎
panther_512 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:31 μμ Εντάξει, είναι τόσο όμορφο που σκέφτομαι να γίνω μπακάλης μόνο και μόνο για να έχω δικαιολογία να το αγοράσω. 4
Fotoalexandros Δημοσ. Τετάρτη στις 09:39 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:39 μμ Η κατάληξη κάθε προσπάθειας που διαφοροποιείται από την μάζα είναι εξ αρχής καταδικασμένη: με μικρή γραμμή παραγωγής και άρα υψηλό κόστος παραγωγής και απόσβεσης, είναι αδύνατον να έχεις λογική τιμή. 1
Kaba15 Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ Δημοσ. χθες στις 10:04 πμ 14 hours ago, S2Katana said: Επειδή τα έχω δοκιμάσει όλα, αξίζει ως τεχνολογία, ως εξής: (+) αίσθηση αφής, (+) τέλεια «χειρόγραφη» γραφή, (+) βάρος (-) τιμή (-) ενώ έχει app, αργεί το sync (-) άθλια bezels που χαλάνε το σύνολο. Ως αίσθηση, το iPad mini με Paperlike είναι 40% χειρότερο αλλά 200% πιο λειτουργικό. Το βασικότερο βέβαια το άφησες απ’ έξω ! Πραγματικά ξεχνάς να τα φορτίσεις… Μιλάμε για μήνες, όχι για ώρες…
S2Katana Δημοσ. χθες στις 10:26 πμ Δημοσ. χθες στις 10:26 πμ 21 minutes ago, Kaba15 said: Το βασικότερο βέβαια το άφησες απ’ έξω ! Πραγματικά ξεχνάς να τα φορτίσεις… Μιλάμε για μήνες, όχι για ώρες… Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα