Προς το περιεχόμενο

Laptop Ninkear N15 Air | 15.6" FHD IPS | Intel N95 | 16 GB RAM | 512 GB SSD | Windows 11 | 163 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Panel 15.6" FHD IPS

CPU  Intel N95 https://tinyurl.com/ywtjs52b https://tinyurl.com/mvk6z76p

GPU  Intel UHD Graphics 16EUs (Tiger Lake-H)  https://tinyurl.com/2j6tk8mf

RAM  16 GB DDR4-3200, max memory 64 GB, 2 slots μνήμης

SSD 512 GB M.2 2280 PCIe NVMe Gen3x4 SSD

Λειτουργικό Windows 11

Backlit Keyboard

https://www.aliexpress.com/item/1005009024624644.html 163 € με τον κωδικό CD0918 Free shipping · Ship from France. Λήξη κωδικού06/09/2025 

image.jpeg.9c7ac66dd743f3227e599625e893f51d.jpeg

https://ninkear.com/products/n15-air

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 7
  • Thanks 2
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολυ τον zacharis1955   το τίμησα το λαπτοπ τελικά μια που η τιμή απλά είναι ζάχαρη ^^ 

Ευχαριστούμε για τις προσφορές και που μας ελαφρυνεις με αυτές ^^ 

Δημοσ.

Το εκπτωτικό κουπόνι έχει λήξει  , ηταν μέχρι 6/9 αλλά και η αρχική τιμή δεν είναι και απαγορευτική . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή μου το ξανά έβγαλε στην ίδια τιμή το τσίμπησα, με αγορά μέσω Quidco έχει έξτρα 9% επιστροφή άρα μου βγήκε 145€! Και εχω με έξτρα πρόσκληση -20$ ακόμα στον καθένα μας 

Ούτε κινητό δεν παίρνεις με τόσα 

Επεξ/σία από Phoenix7
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Παρέλαβα και εγώ πριν από λίγο και κάνω "ενεργοποίηση" του laptop αυτήν την ώρα. 

Έχω κάποιους προβληματισμούς

1. το κουτί του laptop δεν ήταν σφραγισμένο, αλλά φαίνονταν να μην έχει ξανά ανοιχτεί, δλδ ήταν σε άψογη κατάσταση.

2. Δεν υπήρχε ζελατίνα στην οθόνη, όπως έχω δει σε κάποια βίντεο unboxing στο συγκεκριμένο μηχάνημα, ούτε στο κάτω μέρος του σασί. Υπάρχει ζελατίνα αυτοκόλλητη στο πάνω μέρος του σασί.

3. Στο κουτί γράφει επεξεργαστή intel n150! Δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα ο υπολογιστής για να το τσεκαρω σε ότι αφορά τον επεξεργαστή του. Εάν είναι ο n95 και το κουτί γράφει n150 κάτι αρχίζει και βρωμάει.... Επίσης σε ότι αφορά την οθόνη γραφεί 15.6" fhd. 

Υπάρχει κάποιος να μου επιβεβαιώσει κάποια από τα παραπάνω???

Μόνο σε εμένα έτυχαν αυτά???

Υπάρχει περίπτωση, το μηχάνημα να είναι από αλλαγή?

Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας και για την βοήθεια σας.

υ.γ.: η συσκευασία του laptop πραγματικά δεν φαινόταν να έχει ξανά ανοίξει.

Processor    Intel(R) N150   800 MHz
Installed RAM    16.0 GB (15.8 GB usable)
Device ID    48FDC930-FF54-4186-A4B3-9DE76CBAF1FC
Product ID    00331-20098-41020-AA460
System type    64-bit operating system, x64-based processor
Pen and touch    No pen or touch input is available for this display
 τελικά είναι ο Ν150.

Τί να έχει παιχτεί; Καμία ιδέα;

Επεξ/σία από ckdodis
  • Like 1
Δημοσ.

Εισαι τυχερος γιατι πηρες το καλητερο μοντελο. 
Εχω 4 mini pc με αυτον τον επεξεργαστη και ειναι απλα τελεια.
Οταν μπορεσεις με το καλο πες μας και η μπαταρια ποσο κραταει γιατι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/9/2025 στις 6:02 ΜΜ, Phoenix7 είπε

Επειδή μου το ξανά έβγαλε στην ίδια τιμή το τσίμπησα, με αγορά μέσω Quidco έχει έξτρα 9% επιστροφή άρα μου βγήκε 145€! Και εχω με έξτρα πρόσκληση -20$ ακόμα στον καθένα μας 

Ούτε κινητό δεν παίρνεις με τόσα 

εαν εχει καποιο λινκ απο το προϊόν στελε μου pm 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SYZo είπε

Εισαι τυχερος γιατι πηρες το καλητερο μοντελο. 
Εχω 4 mini pc με αυτον τον επεξεργαστη και ειναι απλα τελεια.
Οταν μπορεσεις με το καλο πες μας και η μπαταρια ποσο κραταει γιατι το σκεφτομαι πολυ σοβαρα

Με ανησυχεί λίγο το γεγονός του ασφράγιστου πακέτου και της ζελατίνας στην οθόνη. Θα κάνω τεστ μπαταρίας και θα επανέλθω. Στο μεταξύ δεν έχω καταλάβει τι παίζει και με την οθόνη του και μετά γραφικά του! Είναι καλύτερα έναντι του άλλου?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ckdodis είπε

Με ανησυχεί λίγο το γεγονός του ασφράγιστου πακέτου και της ζελατίνας στην οθόνη. Θα κάνω τεστ μπαταρίας και θα επανέλθω. Στο μεταξύ δεν έχω καταλάβει τι παίζει και με την οθόνη του και μετά γραφικά του! Είναι καλύτερα έναντι του άλλου?

Ναι ο n150 ειναι ανωτερος σε ολα σε σχεση με τον n95

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας, επειδή ψήνομαι τελευταιά για καινούργιο λαπτοπ και ζαχαρώνω κάποιες προσφορές που βάζεις Ζαχάρι,' ήθελα να ρωτήσω γενικά για την αντοχή στο χρόνο των λαπτοπ από Κίνα αν θα ήθελαν όσοι γνωρίζουν να πουν τη γνώμη τους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Theodore1890 είπε

Καλημέρα σας, επειδή ψήνομαι τελευταιά για καινούργιο λαπτοπ και ζαχαρώνω κάποιες προσφορές που βάζεις Ζαχάρι,' ήθελα να ρωτήσω γενικά για την αντοχή στο χρόνο των λαπτοπ από Κίνα αν θα ήθελαν όσοι γνωρίζουν να πουν τη γνώμη τους.

image.jpeg.e5dfcc00ab348bd20cf018dcc67ebe66.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...