Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα κάνω μόνη μου τη διακόσμηση του σπιτιου μου και θα ηθελα να διακοσμησω το σπιτι μου με πίνακες εννοειται οχι πολύ ακριβους γυρω στο 1000 ευρω έκαστος μπορειτε να μου προτεινετε γκαλερι στη θεσσαλονικη και να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω?????

Δημοσ.
1 hour ago, alkistismenelaos said:

Καλημέρα κάνω μόνη μου τη διακόσμηση του σπιτιου μου και θα ηθελα να διακοσμησω το σπιτι μου με πίνακες εννοειται οχι πολύ ακριβους γυρω στο 1000 ευρω έκαστος μπορειτε να μου προτεινετε γκαλερι στη θεσσαλονικη και να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω?????

φανταζομαι δε σε ενδιαφερει το καλλιτεχνικο κομματι αλλα τα χρωματα/θεμα. Ποσους πινακες; Μεγεθη;

Γκαλερι παμε οταν θελουμε να παρουμε εργα καλλιτεχνη ή τεχνοτροπια. Αν πας με τη προταση που γραφεις...θα σε δαγκωσουν.

Μπορεις να βρεις νεους ή αγνωστους ελληνες καλλιτεχνες που εχουν αρκετα εργα σε προσιτες τιμες ή ακομα και να φταξουν εργο κατα παραγγελια. ριξε μια ματια και στο car.gr στις μικρες αγγελιες ή vendora.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον δίνει 1000 ευρώ/κομμάτι μπορεί να πάρει πίνακα από κάποιον σχετικά γνωστό καλλιτέχνη. Από car.gr κλπ θα βρει ερασιτεχνικά θέματα.

google is your friend:

https://art-thessaloniki.helexpo.gr/el/greek_galleries

https://www.evanthis-art-gallery.com/product-category/pinakes-zografikis/

Επεξ/σία από The_Judas
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Γκαλερί Θεσσαλονίκη
Δημοσ.

θα σου φανει αστειο αλλα προχθες που πηγαμε στο χοντος ειδαμε σε εναν τοιχο εργα καλιτεχνων ,και πινακες ζωγραφικης αλλα και φωτογραφιας ,τα εργα που ειχαμε δει και σε γκαλερι φιλου παλια.μαλιστα το ενα ηταν μια παλιας μου συμαθητριας και ηταν συμπαθητικα.πωλουνται αλλα τιμη δεν εγραφε,δεν ξερω.

στην πλουτονως  καλαμαρια ειχε μια πολυ ωραια γκαλερυ,δεν ξερω εαν υπαρχει ακομα.εχω και ενα παιδικο φιλο στο κεντρο αλλα  κοντα στον λευκο πυργο μπηκα σημερα να δω και εγραφε οτι ειναι προσωρινα κλειστη,δεν ξερω τι εγινε.

Δημοσ.

μπορείς να βρείς πολύ καλά κομμάτια απο νέους και αγνωστους καλλιτέχνες, και αντι για 1 η 2 να πάρεις 4-5, απλά θέλει ψάξιμο...  Tα παρακάτω τα έκανε και μου τα χάρισε μια παλαβη (με την καλή έννοια) θεία μου που άρχισε να ασχολειτε στα 50+ για να περνά την ώρα της και για εμένα είναι τέλεια, με κάθε ατέλεια που έχουν 

Screenshot_2.jpg

Screenshot_3.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...