staman007 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:14 πμ Πρέπει να το φτιάξανε! Εμένα μόλις τώρα μου δούλεψαν όλες οι υπηρεσίες της Google.
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 πμ Oυτε στο site της βοντα δεν μπορώ να μπω.Το mobile internet της δεν λειτουργεί 1 2
THe_onE10 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 πμ 19 λεπτά πριν, Thresh είπε Cosmote μια χαρά...ΔΕΗ, Nova και Vodafone no koukou... Προφανώς, αφού η COSMOTE στέλνει Γερμανία, όλοι οι υπόλοιποι συνδέονται στην Ελλάδα.
georgiosmix Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 πμ Στο Youtube δεν έμπαινε με Nova αλλά με Starlink μπήκε.. Ασε ρε επειδή είστε εσείς Αλεπουδιάρες........
Death_In_Paradise Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Είμαι στην Γεωργία, με τοπικό πάροχο, δεν λειτουργεί τίποτα σχετικά με την Google
niko_gram_15 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 πμ Πριν απο λιγο μπορεσα να κατεβασω εμαιλ απο λογαριασμο gmail.
makis269 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:22 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:22 πμ 19 λεπτά πριν, kostaspatra είπε Δεν ξερω αν είναι σχετικο ή συμπτωματικο, το ρουτερ μου στο ασύρματο βγαζει θαυμαστικο δηλ. Περιορισμενη προσβαση παρ'οτι οι περισσότερες σελιδες ανοιγουν κανονικα,αλλες όμως σερνονται. (Εκτος google που είναι off εννοείται) Μηπως τσεκαρει την προσβαση με κανενα ping προς google και βλέπει το πρόβλημα? Vodafone vdsl εχω, zte router μια απο τα ιδια θαυμαστικο χωρις λογο μεσω voda 1
Digital-Entity Δημοσ. Πέμπτη στις 11:22 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:22 πμ The day the internet stood still.
NikosKallithea Δημοσ. Πέμπτη στις 11:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:24 πμ Η voda και σε μενα δεν παίζει εδω και κανενα τέταρτο περίπου 1
Hellenicsun Δημοσ. Πέμπτη στις 11:24 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:24 πμ Τουλάχιστον ησύχασαν για λίγο όσοι δεν έχουν εργαλεία που μπλοκάρουν διαφημίσεις 😆
Boubis1411 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:26 πμ Θεσσαλονικη ηρθε και επεσε παλι !!! Τι κανουν απορω !!! 1
Sablj Δημοσ. Πέμπτη στις 11:28 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:28 πμ Αφού όλοι έχουμε πάρει VPN για τα torrent κλπ γιατί δεν το χρησιμοποιείτε ? Εμένα μέσω USA δουλεύει μια χαρά.. 2
Haldol Δημοσ. Πέμπτη στις 11:29 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:29 πμ Και με Starlink δε μπορώ να συνδεθώ στα μισά. Παραδόξως, το Gmail δουλεύει. 1
kravaritis84 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:29 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:29 πμ Κάπου διάβασα ότι έπεσε ο κόμβος της Google στη Βουλγαρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα