staman007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Πρέπει να το φτιάξανε! Εμένα μόλις τώρα μου δούλεψαν όλες οι υπηρεσίες της Google.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Oυτε στο site της βοντα δεν μπορώ να μπω.Το mobile internet της δεν λειτουργεί 1 2
THe_onE10 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, Thresh είπε Cosmote μια χαρά...ΔΕΗ, Nova και Vodafone no koukou... Προφανώς, αφού η COSMOTE στέλνει Γερμανία, όλοι οι υπόλοιποι συνδέονται στην Ελλάδα.
georgiosmix Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Στο Youtube δεν έμπαινε με Nova αλλά με Starlink μπήκε.. Ασε ρε επειδή είστε εσείς Αλεπουδιάρες........
Death_In_Paradise Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Είμαι στην Γεωργία, με τοπικό πάροχο, δεν λειτουργεί τίποτα σχετικά με την Google
niko_gram_15 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Πριν απο λιγο μπορεσα να κατεβασω εμαιλ απο λογαριασμο gmail.
makis269 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 19 λεπτά πριν, kostaspatra είπε Δεν ξερω αν είναι σχετικο ή συμπτωματικο, το ρουτερ μου στο ασύρματο βγαζει θαυμαστικο δηλ. Περιορισμενη προσβαση παρ'οτι οι περισσότερες σελιδες ανοιγουν κανονικα,αλλες όμως σερνονται. (Εκτος google που είναι off εννοείται) Μηπως τσεκαρει την προσβαση με κανενα ping προς google και βλέπει το πρόβλημα? Vodafone vdsl εχω, zte router μια απο τα ιδια θαυμαστικο χωρις λογο μεσω voda 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Η voda και σε μενα δεν παίζει εδω και κανενα τέταρτο περίπου 1
Hellenicsun Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Τουλάχιστον ησύχασαν για λίγο όσοι δεν έχουν εργαλεία που μπλοκάρουν διαφημίσεις 😆
Boubis1411 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Θεσσαλονικη ηρθε και επεσε παλι !!! Τι κανουν απορω !!! 1
Sablj Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Αφού όλοι έχουμε πάρει VPN για τα torrent κλπ γιατί δεν το χρησιμοποιείτε ? Εμένα μέσω USA δουλεύει μια χαρά.. 2
Haldol Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Και με Starlink δε μπορώ να συνδεθώ στα μισά. Παραδόξως, το Gmail δουλεύει. 1
kravaritis84 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Κάπου διάβασα ότι έπεσε ο κόμβος της Google στη Βουλγαρία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα