Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το stonic που σου πρότεινε ο φίλος πιο πάνω, αν και θα πήγαινα στο hybrid, καλό θα ήταν να δοκιμάσεις να το οδηγήσεις καθώς οι αναρτήσεις του είναι αρκετά σφιχτές  και λογικά θα χάνεις σε άνεση που είναι σημαντικό για σένα.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά το Mg Zs Max Hybrid+ (full έκδοση) που νοίκιασα στα βουνά των Δολομιτών φέτος, δε θέλω να το ξαναδώ μπροστά μου. Θεικό μέσα και όμορφο απέξω και απο οθόνες εξοπλισμό κλπ. Το είχα για 15 μέρες. Σε κάθε ανηφόρα σταμάταγε και δεν έδινε, ήθελε χρόνο. Προσπέραση στο highway, με αίτηση. Καλά σε ανηφόρες με ποδηλάτες για κάθε προσπέραση άστο.. Ρώτησα και έναν φίλο που έχει MG 3 και μου επιβεβαίωσε ότι του το έχει κάνει και αυτού με την όδηγηση σε ανηφόρες. Κάτι μου είπε ότι φταίει η μπαταρία που ξεκινάει και περιμένει κάτι, τέλως πάντων δεν ασχολήθηκα περισσότερο. 

• Like 3
Δημοσ.
58 minutes ago, rapidrag said:

Suzuki Vitara από 20580 με πολλά στην βασική έκδοση

Εχεις μπει μεσα? Εχω Γιαρις του 2003 με αντιστοιχο εσωτερικο σε ποιοτητα

2 hours ago, papalfisti7 said:

Καλημέρα και πάλι. Το θέλω κυρίως για μέσα στην Αθήνα, δεν έχω οικογένεια προς το παρόν, αλλά κάνω αρκετά χλμ. Θέλω να μπορώ να κάνω και την εκδρομή μου φυσικά, αλλά κυρίως είναι για μέσα στην Αθήνα και διαδρομές εντός Αττικής. Δε με ενδιαφέρει για μεταχειρισμένο. 

Κινηση κυριως εντος, με την occasional βολτα εκτος, οικονομικο, αξιοπιστο, αυτοματο δλδ Corolla. Ολα τα υπολοιπα οδοντοκρεμες

38 minutes ago, elgol said:

Αυτο με τα πολλα χρονια εγγυηση δεν ειναι και τρομερο πλεονεκτημα,  εχω ford καινουργιο με 8 χρονια εγγυηση και στον 4ο χρονο στα 30000 θελει αμορτισερ (χωρις σκληρη χρηση) που δεν ειναι στην εγγυηση ( σε stonic τα αμορτισερ ειναι μια χαρα στα 60000 και σε jazz (καλα η honda ειναι αλλού) συγγενη  στα 150000 με παρομοια ηπια οδηγηση)

Αν χρειαζεται αμορτισερ στο 4ο ετος σιγουρα υπαρχει αστοχια υλικου, πρεπει να το κυνηγησεις

• Like 2
Δημοσ.

Επειδη και εγω ειμαι σε αναζητηση για αντιστοιχο αμαξι,δες και το c4 hybrid με αυτοματο κιβωτιο,tech plus version στα 24.500 περιπου.

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, nyne είπε

Επειδη και εγω ειμαι σε αναζητηση για αντιστοιχο αμαξι,δες και το c4 hybrid με αυτοματο κιβωτιο,tech plus version στα 24.500 περιπου.

Αμέλησα δυστυχώς να το αναφέρω! Ναι, το έχω δει και με ενδιαφέρει! Και τρέχει και προωθητική ενέργεια τώρα στα 22900 με τα 145hp, έκδοση plus tech! Ίσως να ήταν μια πολύ καλή επιλογή, μιας και από ότι βλέπω το c3 στην top έκδοση έχει πλέον 20500-21000 (υπήρχε έκπτωση που τώρα δεν υπάρχει..). Θα πάω να το κάνω ένα test drive!

Όσο για το stonic που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, έχω μπει σε φίλου μου, είναι όντως αρκετά σφιχτό και με απογοήτευσε. 

17 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Εχεις μπει μεσα? Εχω Γιαρις του 2003 με αντιστοιχο εσωτερικο σε ποιοτητα

Κινηση κυριως εντος, με την occasional βολτα εκτος, οικονομικο, αξιοπιστο, αυτοματο δλδ Corolla. Ολα τα υπολοιπα οδοντοκρεμες

Αν χρειαζεται αμορτισερ στο 4ο ετος σιγουρα υπαρχει αστοχια υλικου, πρεπει να το κυνηγησεις

Συμφωνώ για corolla αλλά δυστυχώς είναι πολύ ακριβό για εμένα! 

• Like 2
Δημοσ.

μεσα στην πολη κυριως και σουβ δεν ειναι καλη επιλογη.κατι σε πουμα  ενα μικροτερο εαν θες τετοιο στυλ,τιμη δεν ξερω εαν πιανει

.παντως υβριδικο για μεσα στην πολη

Δημοσ.
4 minutes ago, papalfisti7 said:

Αμέλησα δυστυχώς να το αναφέρω! Ναι, το έχω δει και με ενδιαφέρει! Και τρέχει και προωθητική ενέργεια τώρα στα 22900 με τα 145hp, έκδοση plus tech! Ίσως να ήταν μια πολύ καλή επιλογή, μιας και από ότι βλέπω το c3 στην top έκδοση έχει πλέον 20500-21000 (υπήρχε έκπτωση που τώρα δεν υπάρχει..). Θα πάω να το κάνω ένα test drive!

Όσο για το stonic που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω, έχω μπει σε φίλου μου, είναι όντως αρκετά σφιχτό και με απογοήτευσε. 

Κοιτα το c3 σε σχεση με το c4 ειναι χαλια,πραγματικα πηγαινε στο c4 και εγω ηθελα το c3 με αυτοματο κτλ κ εβγαινε κοντα στη τιμη του c4.Το ειδα μπηκα και επαθα πλακα.Αν το παρεις με ενδιαφερει να μου πεις εντυπωσεις καθως λεω να το παρω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rapidrag είπε

Suzuki Vitara από 20580 με πολλά στην βασική έκδοση

Είναι πολύ φτωχό, δυστυχώς είναι σαν να μπαίνεις σε αμάξι του 2010. Και φέτος θα κυκλοφορήσει η νέα γενιά, μόνο σε ηλεκτρικό. Οπότε δε με ενδιαφέρει.. 

9 λεπτά πριν, blanka είπε

δες και το Skoda Kamiq 

Καλό φαίνεται, αλλά είναι λίγο σαν daddy's car. Πώς να το πω, ενώ δεν είναι άσχημο, φέρνει λίγο σε station wagon και οχι τόσο σε b-suv

5 λεπτά πριν, nyne είπε

Κοιτα το c3 σε σχεση με το c4 ειναι χαλια,πραγματικα πηγαινε στο c4 και εγω ηθελα το c3 με αυτοματο κτλ κ εβγαινε κοντα στη τιμη του c4.Το ειδα μπηκα και επαθα πλακα.Αν το παρεις με ενδιαφερει να μου πεις εντυπωσεις καθως λεω να το παρω.

Αν το πάρω εννοείται θα σου πω! Προς το παρόν το θεωρώ αρκετά πιθανό, απλά στην Ελλάδα του 2025 δεν είναι και τόσο εύκολο να δαπανήσεις 20-25k.. Μπαίνεις σε δεύτερες σκέψεις 

Επεξ/σία από papalfisti7
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

image.png.966a537dd14c057d4a8b5c7335f3bc7f.pngMε σωστές επιλογές σε χρώμα και ζάντα. δεν είναι daddys car. ισα ισα τα πολύ ακραία σχεδιαστικά αυτοκίνητα γερνάνε ασχημα . το kamiq θα είναι διαχρονικο. δεν φωνάζει κοιτάξτε με, αλλά είναι πολύ ποιο αρμονικο σχεδιαστικά απο το KIA 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, blanka είπε

image.png.966a537dd14c057d4a8b5c7335f3bc7f.pngMε σωστές επιλογές σε χρώμα και ζάντα. δεν είναι daddys car. ισα ισα τα πολύ ακραία σχεδιαστικά αυτοκίνητα γερνάνε ασχημα . το kamiq θα είναι διαχρονικο. δεν φωνάζει κοιτάξτε με, αλλά είναι πολύ ποιο αρμονικο σχεδιαστικά απο το KIA 

Ίσως να έχεις και δίκιο. Θα το σκεφτώ, αν και το κόκκινο χρώμα νομίζω είναι στα +700 το άτιμο 😅

Δημοσ.

Κοιταζα και γω το Πεζο καποια στιγμη μεχρι π μπηκα μεσα. Οντας σχεδον 1,90 και 100 κιλα, ενιωθα στριμωγμενος και δεν βολευομουν με τιποτα.

Γιατι δεν κοιτας το Πουμα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Κοιταζα και γω το Πεζο καποια στιγμη μεχρι π μπηκα μεσα. Οντας σχεδον 1,90 και 100 κιλα, ενιωθα στριμωγμενος και δεν βολευομουν με τιποτα.

Γιατι δεν κοιτας το Πουμα? 

Ίσως θα πρέπει να το κάνω test drive το Puma, να δω τι παίζει! Είναι πολύ όμορφο πάντως. Είναι άνετο πιστεύεις? Ξέρω ότι είναι πολύ οδηγοκεντρικο, αλλά μήπως αυτό το κάνει σφιχτό στο στήσιμο της ανάρτησης; πάντως μέχρι τώρα πάω προς το c4 λόγω της φοβερής άνεσης που λένε όλοι στα reviews. 

Επεξ/σία από papalfisti7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...