oldnew Δημοσ. Πέμπτη στις 05:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:44 μμ Δυστυχώς η σαμσουνγκ έχει γίνει apple εδω και καιρό. Τιμές στο Θεό, βελτιώσεις με το σταγονόμετρο και μάρκετινγκ στο Θεό. Και τα κέρδη στο Θεό..
Arkin Δημοσ. Πέμπτη στις 08:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:06 μμ 2 ώρες πριν, oldnew είπε Δυστυχώς η σαμσουνγκ έχει γίνει apple εδω και καιρό. Τιμές στο Θεό, βελτιώσεις με το σταγονόμετρο και μάρκετινγκ στο Θεό. Και τα κέρδη στο Θεό.. Για αυτο και εχουμε να παρουμε samsung συσκευη εδω και 5-6 χρονια. Τελευταια αγορα ενα S5e ακομα το εχω για τριτο tablet για ταινιες σειρες μιας και η οθονη του ειναι κορυφη ακομα και σημερα σαν επιδοσεις ομως ακομα και για τοτε ηταν πολυ χαμηλα. Καλα σε κινητα δεν το συζηταμε δεν αξιζει να πας σε samsung εδω και κοντα 6 7 χρονια. Εποχες με S3 Note 3 2013-2015 ηταν κορυφη μιας και εβρισκες κινηταρες τοτε σε λιγους μηνες στα 400 ευρω απο τα 800 και 1000 που αξιζαν. Σημερα ξεκινουν απο τα 1500 και αντε να πεσουν στα 1000 μετα απο 2 χρονια που ηδη ειναι πισω σε επιδοσεις απο κινητα Κινεζικων εταιριων που εχουν 300 και 400 ευρω. 1
gadgetseek Δημοσ. Πέμπτη στις 10:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:19 μμ Αν εξαιρέσεις τα 7 χρόνια ενημερώσεων λογισμικού / ασφάλειας δεν αξίζει την τιμή του με τίποτα.. Κι όποιοι έχουν κάποιο S10 (plus, ultra) tablet δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο για αναβάθμιση σε S11.. Υ.Γ: πραγματικά η Samsung πρέπει να ντρέπεται πολύ για τον επεξεργαστή.. πουθενά στην παρουσίαση και στο επίσημο site της δεν αναφέρεται η λέξη Mediatek..😅 1
Dr_Pepper Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:13 πμ 12 ώρες πριν, petran1790 είπε Απ'οτι φαινεται οι εταιριες εχουν ξεχασει λιγο τι σημαινει το tablet... τι 14,6 ιντσες... θα μας τρελανουν αυτοι.... και οι 11" οριακα μεγαλες τις θεωρω εγω και επρεπε να ειναι το top σε μεγεθος... Διαφωνώ εκτός αν έχεις τάμπλετ έτσι για να παίζεις κάνα παιχνίδι κινητού όταν το κινητό φορτίζει. Οι περισσότερες λειτουργίες για τις οποίες παίρνει κάποιος τάμπλετ εποφελούνται απο την μεγάλη οθόνη δηλαδή τουλάχιστον 11" Πχ ζωγραφική, διάβασμα περιοδικών και βιβλίων, σημειώσεις προσωπικές αλλά και εγγράφων δουλειάς PDF (που αν χρειάζεσαι να υπογράφεις και να ελέγχεις/λαμβάνεις στέλνεις PDF θα θες και κάνα word και κάνα excel να ανοίξεις) , ταινίες στο αεροπλάνο, λεωφορείο, πλοίο κτλ κτλ κτλ Επίσης αν σου φαίνονται 11" μεγάλο τότε τι το θες το τάμπλετ πάρε καλύτερα ένα κινητό με μεγάλη οθόνη
DrFreeman Δημοσ. Παρασκευή στις 08:00 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:00 πμ Για άλλη μια φορά μηδενικός ανταγωνισμός για τα iPad…dimensity 9400 λέει 🤣
petran1790 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:28 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:28 πμ Καταρχην για τις τιμες , ασχολιαστο... οπως και για τον επεξεργαστη.. ουτε λεξη δεν αξιζει γιαυτο και δεν ειπα τπτ.. 20 ώρες πριν, -WISE- είπε Ως χρήστης ταμπλέτας στις 14,6" θα διαφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Ναι μεν είναι δύσχρηστο να το έχεις όλη μέρα στο χέρι ή να το βγάζεις on the go αλλά προσωπικά μιλώντας, δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ σε μικρότερο. Έχω ξεχάσει το laptop μου σε μία γωνία και πιάνει αράχνες. Τα πάντα γίνονται από το τάμπλετ. Μόνο για torrent ανοίγω το λαπτοπ. Και οκ, στο άκουσμα οι 15 ίντσες μοιάζουν πολλές αλλά στην πράξη με τόσο μικρά bezels/πάχος/βάρος δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Όπως και να΄χει καλό είναι που υπάρχουν επιλογές και όλα τα μεγέθη. 7 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Διαφωνώ εκτός αν έχεις τάμπλετ έτσι για να παίζεις κάνα παιχνίδι κινητού όταν το κινητό φορτίζει. Οι περισσότερες λειτουργίες για τις οποίες παίρνει κάποιος τάμπλετ εποφελούνται απο την μεγάλη οθόνη δηλαδή τουλάχιστον 11" Πχ ζωγραφική, διάβασμα περιοδικών και βιβλίων, σημειώσεις προσωπικές αλλά και εγγράφων δουλειάς PDF (που αν χρειάζεσαι να υπογράφεις και να ελέγχεις/λαμβάνεις στέλνεις PDF θα θες και κάνα word και κάνα excel να ανοίξεις) , ταινίες στο αεροπλάνο, λεωφορείο, πλοίο κτλ κτλ κτλ Επίσης αν σου φαίνονται 11" μεγάλο τότε τι το θες το τάμπλετ πάρε καλύτερα ένα κινητό με μεγάλη οθόνη Προς τους 2 φιλους παραπανω.. Παιδια συγνωμη κιολας αλλα αυτο δεν θεωρειται ταμπλετ... το εχετε κανει πχ σαν κανονικο σταθμο εργασιας.. ειδικα αν εχετε και το keyboard του.. δεν διαφερει σε τπτ απο ενα laptop... laptop ειναι κανονικα.. Οταν λεμε tablet, εννουμε tablet με μια χρηση οπως την ειπε ο φιλος Dr_Pepper.. Για λιγη ωρα να θες να δεις κατι.. οχι να εισαι ολη μερα μπροστα του και να δουλευεις.. παρε καλυτερα laptop εκεινη την ωρα με τοσα παραπανω πλεονεκτηματα.. το συγκεκριμενο του θεματος πχ, 14,6" δεν ειναι καν λειτουργικο με τα χερια... Οσον αφορα το vs κινητο.. η διαφορα στο μεγεθος ειναι σημαντικη αν οχι τρελη...... ουτε καν συγκρισιμη... εχω κινητο 6,1" με εμβαδον οθονης (91cm3)... σκεφτομαι να παω φετος στο 17 Pro Max με (116cm3) και ενα tablet 11" πχ το iPad Pro/Air 11" εχει 373cm3 δηλαδη 4 φορες μεγαλυτερη απο τον υπαρχον και 3+ απο το "μελλοντικο".... μην σκεφτω καν για το 13" ή το 14,6" του θεματος... Προσωπικα το tablet θελω να ειναι tablet (διασκεδαση, σερφαρισμα, να το παρω στο κρεβατι, στο καναπε, στο μπαλκονι, να δω κανα βιντεο, social, διαβασμα, κτλ).. το laptop να κανω κανονικη δουλεια αλλα και on the go και οταν θελω πχ να παω στο σταθερο μου (All in one) με ακομα μεγαλυτερη οθονη για πιο σοβαρη δουλεια.. Τωρα απο την αλλη θα μου πειτε, ο καθενας οτι θελει κανει και οπως βολευεται!! και συμφωνω απολυτα με τις επιλογες σας αφου σας βολευουν αλλα θελω να καταληξω οτι εχουμε ξεχασει λιγο τις βασικες χρησεις του καθε πραγματος και για ποιο λογο βγηκε.. Αυτο! Προσωπικα δεν εχω tablet αν και σκεφτομαι να παρω γιατι δεν θελω να ειμαι αρκετη ωρα με το κινητο για τα παραπανω πχ που εγραψα... συν τη καταπονηση σε μπαταρια.... 19 ώρες πριν, ardi21 είπε Oταν τα κινητα εχουν φτασει στις 7'' και θεωρειται κανονικοτητα τι περιμενες για τα tablet? Τα κινητα θεωρω δεν μπορουν να παρουν ακομα.. παιδια δεν θα χωρανε στις τσεπες... 🤣 2 ώρες πριν, DrFreeman είπε Για άλλη μια φορά μηδενικός ανταγωνισμός για τα iPad…dimensity 9400 λέει 🤣 Και μετα απορουν για τις πωλησεις vs Apple (iPad)... 1
DrFreeman Δημοσ. Παρασκευή στις 11:36 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:36 πμ 59 minutes ago, petran1790 said: Προσωπικα το tablet θελω να ειναι tablet (διασκεδαση, σερφαρισμα, να το παρω στο κρεβατι, στο καναπε, στο μπαλκονι, να δω κανα βιντεο, social, διαβασμα, κτλ).. το laptop να κανω κανονικη δουλεια αλλα και on the go και οταν θελω πχ να παω στο σταθερο μου (All in one) με ακομα μεγαλυτερη οθονη για πιο σοβαρη δουλεια.. Τωρα απο την αλλη θα μου πειτε, ο καθενας οτι θελει κανει και οπως βολευεται!! και συμφωνω απολυτα με τις επιλογες σας αφου σας βολευουν αλλα θελω να καταληξω οτι εχουμε ξεχασει λιγο τις βασικες χρησεις του καθε πραγματος και για ποιο λογο βγηκε.. Αυτο! Προσωπικα δεν εχω tablet αν και σκεφτομαι να παρω γιατι δεν θελω να ειμαι αρκετη ωρα με το κινητο για τα παραπανω πχ που εγραψα... συν τη καταπονηση σε μπαταρια.... Και μετα απορουν για τις πωλησεις vs Apple (iPad)... Η αλήθεια είναι πως τα tablets είναι controversial θέμα. Κάποιοι τα θεωρούν περιττά αν έχεις υπολογιστή (laptop/desktop) + κινητό, όμως εγώ διαφωνώ, διότι σε αρκετές χρήσεις προτιμώ το iPad. Ισως επειδή πολλοί δεν έχουν τις ίδιες χρήσεις με εμένα: διάβασμα βιβλίων/περιοδικών στο σαλόνι, youtube σε λίγο μεγαλύτερη οθόνη στον καναπέ, δεύτερη βοηθητική οθόνη στην οποία ανοίγω κάποιο video ή έγγραφο όταν εργάζομαι στο desktop, κλπ. Είναι μια ενδιάμεση QoL συσκευή για μένα, την οποία αν δεν είχα θα συμβιβαζόμουν με τις υπόλοιπες. 3
petran1790 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:44 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:44 πμ 4 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Η αλήθεια είναι πως τα tablets είναι controversial θέμα. Κάποιοι τα θεωρούν περιττά αν έχεις υπολογιστή (laptop/desktop) + κινητό, όμως εγώ διαφωνώ, διότι σε αρκετές χρήσεις προτιμώ το iPad. Ισως επειδή πολλοί δεν έχουν τις ίδιες χρήσεις με εμένα: διάβασμα βιβλίων/περιοδικών στο σαλόνι, youtube σε λίγο μεγαλύτερη οθόνη στον καναπέ, δεύτερη βοηθητική οθόνη στην οποία ανοίγω κάποιο video ή έγγραφο όταν εργάζομαι στο desktop, κλπ. Είναι μια ενδιάμεση QoL συσκευή για μένα, την οποία αν δεν είχα θα συμβιβαζόμουν με τις υπόλοιπες. Συμφωνω απολυτα!!! Για ποιο λογο δηλαδη να πρεπει να βγαλω τα ματια μου σε ενα κινητο και να το ταλαιπωρησω αν θελω να αραξω καναπε να χαζεψω..... θα παρω το tablet.. Γενικως μιλαω.. 2
DrFreeman Δημοσ. Παρασκευή στις 11:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:48 πμ 1 minute ago, petran1790 said: Συμφωνω απολυτα!!! Για ποιο λογο δηλαδη να πρεπει να βγαλω τα ματια μου σε ενα κινητο και να το ταλαιπωρησω αν θελω να αραξω καναπε να χαζεψω..... θα παρω το tablet.. Γενικως μιλαω.. Σωστά. Επιπλέον το iPad συγκεκριμένα έχει αποδειχθεί τρομερό ebook reader για μένα. Εχω διαβάσει πάνω από 100 βιβλία εκατοντάδων σελίδων σε αυτό. Κυρίως epub. Με τις ρυθμίσεις για χρώμα background, μέγεθος/γραμματοσειρά χαρακτήρων, κλπ μου έρχεται πιο ξεκούραστο και στο μάτι, αλλά και σε σχέση με το να κρατάω έναν τόμο στα χέρια μου. 1
-WISE- Δημοσ. Παρασκευή στις 11:54 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:54 πμ Δεν ξέρω τι λέτε για το μέγεθος, εγώ πάντως στις 14,6 αράζω ξάπλα κρεβάτι και λιώνω στους αγώνες. Είμαι καλόβολος άνθρωπος. 😄Τι να κάνουμε, σε κάποια πράγματα στη ζωή, το μέγεθος μετράει. 😛 2
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 12:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:58 μμ 1 ώρα πριν, DrFreeman είπε Σωστά. Επιπλέον το iPad συγκεκριμένα έχει αποδειχθεί τρομερό ebook reader για μένα. Εχω διαβάσει πάνω από 100 βιβλία εκατοντάδων σελίδων σε αυτό. Κυρίως epub. Με τις ρυθμίσεις για χρώμα background, μέγεθος/γραμματοσειρά χαρακτήρων, κλπ μου έρχεται πιο ξεκούραστο και στο μάτι, αλλά και σε σχέση με το να κρατάω έναν τόμο στα χέρια μου. Προσωπικά έχω καταργήσει το laptop εδώ και 10 χρόνια. Είναι πρακτικά δύσχρηστο συγκριτικα με το tablet το οποίο όπως λες μπορείς να το έχεις παντού είναι μια οθόνη το laptop είναι ολόκληρη ιστορία. Αν θέλω σοβαρή δουλειά υπάρχει ο σταθερός για όλα τα άλλα το tablet είναι λουκούμι. Συν ότι σε gaming μου αρέσει πολύ η αφή ενώ το laptop θελει χειριστήριο πάση θυσία. Με το tablet αραζεις οπουδήποτε και παίζεις άνετα. Δεν ξέρω για τις 14.6 ίντσες που ανέφερε ο φιλος αλλά οι 12 του Pad 2 που ήρθε χθες είναι ότι πρέπει και μελλοντικά ίσως δω και για παραπάνω.
oldnew Δημοσ. Παρασκευή στις 01:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:09 μμ (επεξεργασμένο) Εγω κοβω το κεφάλι μου οτι αμα δώσεις ενα μεγάλο ταμπλετ με 14+ ιντσες σε κάποιον για κανα μηνα, με τα πλεονεκτήματα του, θερμοκρασίες,, αυτονομία, βαρος, αφη, ποιότητα oled οθονης και ανάλυσης κλπ, μάθει να κάνει τα περισσότερα σε Android και του το πάρεις μετα και του δώσεις λαπτοπ, την επόμενη θα παει να πάρει ταμπλετ. Εξαιρούνται όσοι κάνουν επαγγελματικες δουλειες που οι εφαρμογές υπάρχουν μονο σε λαπτοπ/windows. Αλλα ακόμα και έτσι δε μου βγάζεις απ το μυαλό ότι το 90% ολοι κάνουν απλές δουλειες, ίντερνετ, ταινίες, αγώνες, YouTube στα οποία ενα καλό ταμπλετ δεν έχει καμία σχέση με λαπτοπ. Απλα τα κάνει καλύτερα. Οπότε και τα 2 χρειάζονται. Και όταν εχεις και τα 2 το λαπτοπ μένει ΜΟΝΟ για δουλειές. Τώρα αν έχεις κατι ταμπλετ μάρκα με έκαψες που σέρνονται κλπ, προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:10 μμ από oldnew 3
Arkin Δημοσ. Παρασκευή στις 02:05 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:05 μμ 54 λεπτά πριν, oldnew είπε Εγω κοβω το κεφάλι μου οτι αμα δώσεις ενα μεγάλο ταμπλετ με 14+ ιντσες σε κάποιον για κανα μηνα, με τα πλεονεκτήματα του, θερμοκρασίες,, αυτονομία, βαρος, αφη, ποιότητα oled οθονης και ανάλυσης κλπ, μάθει να κάνει τα περισσότερα σε Android και του το πάρεις μετα και του δώσεις λαπτοπ, την επόμενη θα παει να πάρει ταμπλετ. Εξαιρούνται όσοι κάνουν επαγγελματικες δουλειες που οι εφαρμογές υπάρχουν μονο σε λαπτοπ/windows. Αλλα ακόμα και έτσι δε μου βγάζεις απ το μυαλό ότι το 90% ολοι κάνουν απλές δουλειες, ίντερνετ, ταινίες, αγώνες, YouTube στα οποία ενα καλό ταμπλετ δεν έχει καμία σχέση με λαπτοπ. Απλα τα κάνει καλύτερα. Οπότε και τα 2 χρειάζονται. Και όταν εχεις και τα 2 το λαπτοπ μένει ΜΟΝΟ για δουλειές. Τώρα αν έχεις κατι ταμπλετ μάρκα με έκαψες που σέρνονται κλπ, προφανώς δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ. Καλό tablet συν σταθερός τα laptop δεν χρειάζονται νομίζω. Με μια θήκη πληκτρολόγιο γίνονται και laptop replacement για το 95% των εργασιών.
-WISE- Δημοσ. Παρασκευή στις 02:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:31 μμ Και τα Samsung έχουν και αυτό το υπέροχο Dex οπότε απλοποιεί πολύ τα πράγματα
Dr_Pepper Δημοσ. Παρασκευή στις 02:55 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:55 μμ 2 ώρες πριν, petran1790 είπε . δεν διαφερει σε τπτ απο ενα laptop Διαφέρει στην διαρκεια της μπαταρίας στην οθόνη (εκτός απο την διαγώνιο ειναι και η ποιότητα της οθόνης) καθώς και το βάρος τέλος λίγα λάπτοπ έχουν παρόμοιες διαστάσεις και βάρος και αυτά συνήθως δεν έχουν το ίδιο καλά ηχεία και sim και αν έχουν κοστίζουν παραπάπνω απο τα ήδη ακριβά τάμπλετ και έχουν κολλημένο το πληκτρολόγιο + δεν έχουν κάμερες μονο μια άθλια webcam και τέλος ειναι και το λειτουργικό το android ειναι καταλληλότερο για εφαρμογές λάπτοπ απο τα windows τέσπα για να μην ξαναγράφω σεντόνι τα έγραψα τα περι βολικότητας του τάμπλετ εδώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα