Charismo Δημοσ. χθες στις 08:14 πμ Δημοσ. χθες στις 08:14 πμ 10 hours ago, safridia said: Ξερουμε ποτε θα βγει κασετακι στο Switch; (switch 1) Παιχνιδαρα το Hollow Knight, παιξτε το και ελατε να πουμε για το ποσο δυσκολα ειναι τα souls Δυστυχώς, καλό 2026 και μάλλον ούτε καν αρχές του έτους. Επίσημη ημερομηνία δεν υπάρχει πάντως.
blanka Δημοσ. χθες στις 09:19 πμ Δημοσ. χθες στις 09:19 πμ 13 ώρες πριν, gherudos είπε Μόνο σε μένα δεν το εμφανίζει ακόμα; Μάλιστα το αφαίρεσαν τελείως από το pa store. Τι είναι το pa store?
duende Δημοσ. χθες στις 09:27 πμ Δημοσ. χθες στις 09:27 πμ (επεξεργασμένο) Επειδη και γω σνομπαρα το αρχικο για καιρο και ελεγα "γιατι τοσος ντορος με αυτη τη μ..". λοιπον, οσοι ειστε φαν των metroidvania, παιξτε το μεχρι το τελος και θα καταλαβετε. αργει να δειξει στην αρχη, αλλα μετα αξιζει φουλ. εφτασα να παραγγειλω συλλεκτικη εκδοση απο Αμερικη για τη συλλογη μου. μας εβγαλαν βεβαια τη ψυχουλα μεχρι να κυκλοφορησει το silksong (το ειχαμε ξεγραμμενο βασικα και τρολλαραμε για πλακα σε καθε direct), αλλα καλιο αργα.. Επεξ/σία χθες στις 09:28 πμ από duende 1
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ Δημοσ. χθες στις 09:39 πμ (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Votritis είπε Φτιάξτε Assassin's Creed με κοστος 100εκ ευρω εσείς........ Θέλουμε και assassin's Creed των 100εκ👍 το hollow knight είναι αριστούργημα αλλά μόνο με αυτού του είδους παιχνιδιού δουλειά δεν γίνεται. 2 ώρες πριν, Chocobo είπε Ελα ρε φιλαράκι τώρα…. Σου λέει ότι παιχνίδια υπάρχουν να παίξεις,από αυτά μόνο το expedition 33 και metal gear είναι αριστούργηματα αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια πρέπει να βγαίνουν αριστουργήματα για να παίζουμε👍 Επεξ/σία χθες στις 09:45 πμ από nikos5800
BadIronTree Δημοσ. χθες στις 10:11 πμ Δημοσ. χθες στις 10:11 πμ 17000000 x 20 = 340 μύρια στο πρώτο παιχνίδι... για 3 άτομα!!! Λογικά το 2 σήμερα το βγάλανε όχι για τα λεφτά αλλά για την τέχνη τους
micos000 Δημοσ. χθες στις 10:12 πμ Δημοσ. χθες στις 10:12 πμ Νομίζω ότι το 2ο το έκαναν λίγο παραπάνω hack n slash.
Retromaniac Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ Δημοσ. χθες στις 10:15 πμ 8 ώρες πριν, lbit είπε έχουμε δώσει πολλά λεφτά στα παιχνίδια, (μα πάρα πολλά όμως), άλλωστε το steam το μαρτυράει αυτό. αλλά η σκληρή αλήθεια είναι ότι πρώτα δοκιμάζεται (εκτός και αν υπάρχει demo) γιατί πολλές πατάτες υπάρχουν στην αγορά. οπότε κανείς δεν μένει άνεργος από την πειρατεία. 10 ώρες πριν, soconium είπε Ειναι κρίμα να το κατεβάσεις απο torrent. Πολυ μικρή ομάδα devs και πολύ τίμια. 20€ για ένα φανταστικό παιχνίδι ( που δεν είναι ημιτελές ή γεμάτο bugs όπως τα AAA ) τα δίνω με μεγάλη χαρά. 10 ώρες πριν, lbit είπε θα καει η οπτικη απο τα τορρεντς! Μπορείς να δεις στο YouTube άπειρα video για να καταλάβεις αν σου αρέσει ή όχι. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν ξέρεις αν θα σου βγει μάπα. Επίσης υπάρχει στο game pass δωρεάν. Πάρε ένα μήνα το core με μερικά ευρώ από κλειδάδικο και παίξε το εκεί. Το game pass μοιράζει στους devs λεφτά ανάλογα με το πόσοι παίζουν ένα παιχνίδι. Οπότε θα τους υποστηρίξεις και θα παίξεις και άλλα παιχνίδια. Φιλικά.
micos000 Δημοσ. χθες στις 10:37 πμ Δημοσ. χθες στις 10:37 πμ Εγώ πάντως περιμένω αν και πότε θα βγει συνέχεια για το into the underdusk και το owlboy.
Chocobo Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ Δημοσ. χθες στις 11:14 πμ 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Θέλουμε και assassin's Creed των 100εκ👍 το hollow knight είναι αριστούργημα αλλά μόνο με αυτού του είδους παιχνιδιού δουλειά δεν γίνεται. Σου λέει ότι παιχνίδια υπάρχουν να παίξεις,από αυτά μόνο το expedition 33 και metal gear είναι αριστούργηματα αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα παιχνίδια πρέπει να βγαίνουν αριστουργήματα για να παίζουμε👍 Πάντα υπάρχουν παιχνίδια, όπως και ταινίες , τραγούδια κλπ. Το θέμα είναι να είναι ποιοτικά. Η λίστα αυτή είναι γεμάτη glorified μετριότητες. Όσο για τα παιχνίδια που αναφέρεις το Clair οι περισσότεροι το τερματίσαμε πριν 2-3 μήνες(υπέροχο) και το Metal Gear είναι σκουπίδι remake 1 προς 1 και ζητάει 70€. Το τερματίσαμε 20 χρόνια πριν και το οπτικό upgrade δεν είναι καν αξιόλογο. Πολύ καλύτερα να παίξει το original κανείς παρά αυτή την αρπαχτή. 1
lbit Δημοσ. χθες στις 03:20 μμ Δημοσ. χθες στις 03:20 μμ 4 ώρες πριν, Retromaniac είπε Μπορείς να δεις στο YouTube άπειρα video για να καταλάβεις αν σου αρέσει ή όχι. Δεν είναι δικαιολογία ότι δεν ξέρεις αν θα σου βγει μάπα. Επίσης υπάρχει στο game pass δωρεάν. Πάρε ένα μήνα το core με μερικά ευρώ από κλειδάδικο και παίξε το εκεί. Το game pass μοιράζει στους devs λεφτά ανάλογα με το πόσοι παίζουν ένα παιχνίδι. Οπότε θα τους υποστηρίξεις και θα παίξεις και άλλα παιχνίδια. Φιλικά. 1. Bλεποντας τα παιχνιδια σπο twιtch & YT με την πραγματικη εμπειρια στο μηχανημα σου ειναι η μερα με την νυχτα! 2. Το αλλο που ειπε ο φιλος, να δοκιμαζεις για τις πρωτες δυο ωρες απο το Steam ειναι οντως ειναι μια λυση ... αλλα μετα απο ενα πραγματικο 8ωρο παιχνιδου μπορεις να εχεις αποψη. 3. Εχω αγορασει απειρα παιχνιδια αφου εχω παιξει τα demo τους (κατα βαση indies που βγαζουν demos), επισης αφου δοκιμασα το BF6 μια ολοκληρη μερα αποφασισα να το αγορασω ... εχω ολη την σειρα BF στο Steam. Παιχνιδια οπως το Cyberpunk 2077, Age of Empires IV, Silent Hill 2 Remake, Baldur's Gate 3 τα ειχα αγορασει πριν ακομα βγουν. Επισης το νεο Warhammer 40,000 Dawn of War θα το παρω χωρις 2η σκεψη γιατι στο προηγουμενο εχω καψει πολλες ωρες. 4. Τα game pass και καθε συνδρομητική μπαρουφα με υποχρεωνει να πληρωνω καθε μηνα ασχετως αν θα παιξω ποτε. Οποτε, οχι ευχαριστω, το εχω κανει στο παρελθον μαρτυρισα να λυσω την συμβαση, συγνωμη δεν θα παρω...κοινώς εμπορικη παγιδα. 5. Καποια πραγματα ειναι και θεματα ιδεολογιας, και οι αποψεις ποικίλουν, μα ολες ειναι ευπροσδεκτες, αλλα η ελευθερια των επιλογων χωρις να επιβαρυνεται κανενας ειναι η χρυση τομη της αγορας. Οσο εχω τις επιλογες να "δοκιμαζω" προτου αγοραζω θα ειμαι πελατης, αν κοπει και αυτο δεν θα ασχοληθω καν... υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ παιχνιδια απο Emulators και παλιες κονσολες που εχουν φοβερο gameplay. Αυτα, επισης φιλικά. 1
Retromaniac Δημοσ. χθες στις 04:09 μμ Δημοσ. χθες στις 04:09 μμ 39 λεπτά πριν, lbit είπε 1. Bλεποντας τα παιχνιδια σπο twιtch & YT με την πραγματικη εμπειρια στο μηχανημα σου ειναι η μερα με την νυχτα! 2. Το αλλο που ειπε ο φιλος, να δοκιμαζεις για τις πρωτες δυο ωρες απο το Steam ειναι οντως ειναι μια λυση ... αλλα μετα απο ενα πραγματικο 8ωρο παιχνιδου μπορεις να εχεις αποψη. 3. Εχω αγορασει απειρα παιχνιδια αφου εχω παιξει τα demo τους (κατα βαση indies που βγαζουν demos), επισης αφου δοκιμασα το BF6 μια ολοκληρη μερα αποφασισα να το αγορασω ... εχω ολη την σειρα BF στο Steam. Παιχνιδια οπως το Cyberpunk 2077, Age of Empires IV, Silent Hill 2 Remake, Baldur's Gate 3 τα ειχα αγορασει πριν ακομα βγουν. Επισης το νεο Warhammer 40,000 Dawn of War θα το παρω χωρις 2η σκεψη γιατι στο προηγουμενο εχω καψει πολλες ωρες. 4. Τα game pass και καθε συνδρομητική μπαρουφα με υποχρεωνει να πληρωνω καθε μηνα ασχετως αν θα παιξω ποτε. Οποτε, οχι ευχαριστω, το εχω κανει στο παρελθον μαρτυρισα να λυσω την συμβαση, συγνωμη δεν θα παρω...κοινώς εμπορικη παγιδα. 5. Καποια πραγματα ειναι και θεματα ιδεολογιας, και οι αποψεις ποικίλουν, μα ολες ειναι ευπροσδεκτες, αλλα η ελευθερια των επιλογων χωρις να επιβαρυνεται κανενας ειναι η χρυση τομη της αγορας. Οσο εχω τις επιλογες να "δοκιμαζω" προτου αγοραζω θα ειμαι πελατης, αν κοπει και αυτο δεν θα ασχοληθω καν... υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ παιχνιδια απο Emulators και παλιες κονσολες που εχουν φοβερο gameplay. Αυτα, επισης φιλικά. 1) Μέρα με τη νύχτα δεν είναι με καμία δύναμη. Απλά υπερβάλεις για να μειώσεις το επιχείρημα ας. 2) Σε ένα 8ωρο προλαβαίνεις και να τερματίσεις μερικά παιχνίδια. Όταν πας σε εστιατόριο που θα πληρώσεις μια 60-80α για μια ώρα απόλαυσης, και μπορεί να σου βγει μάπα, σου δίνουν να δοκιμάσεις πρώτα ή έχεις διαβάσει κριτικές; 3) Οκ. Σαν να μου λες έχω αγοράσει πολλά αμάξια, μπορώ να κλεψω και κανένα. 4) Δεν χρειάζεται να το πάρεις για πολλούς μήνες. Πάρε το για ένα μήνα, στο 1/3 της τιμής του παιχνιδιού των 20ε και παίξε το παιχνίδι να το ευχαριστηθείς. Επι ευκαιρία θα δοκιμάσεις, μέσω game pass, και άλλα παιχνίδια αν θες να τα αγοράσεις. 5) Δεν είναι θέμα ιδεολογίας. Είναι θέμα αντίληψης. Δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι ένα προϊόν δίνεται κάτω από κάποιους όρους και αν δεν το δέχεσαι τότε δεν το αγοράζεις. Το ότι δεν έχεις 8ωρες demo ή εσύ δεν γουστάρεις να το αγοράσεις διαβάζοντας κριτικές και παίζοντας ένα δίωρο demo, δεν σου δίνει το δικαίωμα να το κατεβάσεις πειρατικό. Ή πάρε το με βάση τις κριτικές και το demo, η μην το παίρνεις καθόλου. Τόσο απλό. 3
lbit Δημοσ. χθες στις 06:23 μμ Δημοσ. χθες στις 06:23 μμ 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε 1) Μέρα με τη νύχτα δεν είναι με καμία δύναμη. Απλά υπερβάλεις για να μειώσεις το επιχείρημα ας. 2) Σε ένα 8ωρο προλαβαίνεις και να τερματίσεις μερικά παιχνίδια. Όταν πας σε εστιατόριο που θα πληρώσεις μια 60-80α για μια ώρα απόλαυσης, και μπορεί να σου βγει μάπα, σου δίνουν να δοκιμάσεις πρώτα ή έχεις διαβάσει κριτικές; 3) Οκ. Σαν να μου λες έχω αγοράσει πολλά αμάξια, μπορώ να κλεψω και κανένα. 4) Δεν χρειάζεται να το πάρεις για πολλούς μήνες. Πάρε το για ένα μήνα, στο 1/3 της τιμής του παιχνιδιού των 20ε και παίξε το παιχνίδι να το ευχαριστηθείς. Επι ευκαιρία θα δοκιμάσεις, μέσω game pass, και άλλα παιχνίδια αν θες να τα αγοράσεις. 5) Δεν είναι θέμα ιδεολογίας. Είναι θέμα αντίληψης. Δεν μπορείς να αντιληφθείς ότι ένα προϊόν δίνεται κάτω από κάποιους όρους και αν δεν το δέχεσαι τότε δεν το αγοράζεις. Το ότι δεν έχεις 8ωρες demo ή εσύ δεν γουστάρεις να το αγοράσεις διαβάζοντας κριτικές και παίζοντας ένα δίωρο demo, δεν σου δίνει το δικαίωμα να το κατεβάσεις πειρατικό. Ή πάρε το με βάση τις κριτικές και το demo, η μην το παίρνεις καθόλου. Τόσο απλό. 1. Οταν ολα τα βιντεο και streams παιζουν με εναν RTX5090 και εμεις εχουμε πχ εναν RTX3080, σορρυ αλλα πολυ διαφορετικη εμπειρια, επισης στα PCgames παιζει και το interaction experience (δραση των controls και η αντιδραση στην οθονη). Και οχι δεν υπερβαλω, δεν με καλυπτει εμενα προσωπικά. 2. Δεν εχω τερματισει κανενα παιχνιδι σε ενα 8ωρο και δεν γνωριζω και κανεναν που το καταφερε αυτο, αλλος υπερβαλει εδω περα. Στο εστιατοριο οταν εχω παρει ενα γευμα που δεν μου αρεσει για ευνοητους λογους το στελνω πισω. Ισως καλυτερο παραδειγμα βεβαια θα ηταν ενας καφες, θα πληρωνες εσυ εναν καφε που δεν πινεται; 3. Λαθος, εχω αγορασει πολλα αμαξια αφου εχω κανει test drive και μου αρεσαν. Δεν εκλεψα κανενα, γιατι δεν τα κρατησα, δεν εμειναν στην κατοχη μου. Επισης εχω δοκιμασει αμαξια φιλων και μετα αποφασισα να αγορασω ενα ιδιο, σου ακουγεται καλυτερα τωρα; Τελος, σταματηστε να αναφερετε επιτελους τα ηλεκτρονικα παιχνδια ως πραγματικα προιοντα, δεν ειναι, ειναι αντιγραφα ενος γραμμενου κωδικα, δεν υπαρχουν ως αντικειμενα. 4. Το δοκιμασα, δεν μου αρεσε, δεν το ξακανω. 5. Δεν ειναι θεμα αντιληψης αλλα θεμα αποψης η οποια ηρθε ως εμπειρια μετα απο πολλα χρονια ως θυμα των εμπορικων "παιχνιδιων" με ορους χωρις την συγκαταθεση μου και πολλων αλλων χρηστων. 'Οσο αναφορα αντιληψη, αντιλαμβανομαι οτι με κλεβουν πολλες φορες, και δεν θελω να νιωθω κοροϊδο, οποτε θελω να ξερω τι παιρνω προτου το αγορασω. Παντως με τα χρονια θα καταλαβεις οτι οι κανονες φτιαχτηκαν απο τους λιγους για τους πολλους, αλλα δεν τηρουνται απο ολους. Ακομη και οι πραγματικοι πειρατες (14ο και 15ο αιώνα) υπηρετησαν πρωτα την βασιλεια ως κουρσαροι προτου νιωσουν οτι τους εκμεταλευτηκαν και βγουν παρανομοι πειρατες στις θαλασσες του Ειρηνικου. Το οξυμωρο της υποθεσης ειναι οτι αυτο το παιχνιδι δεν με ενδιαφερει, ουτε καν για να το δοκιμασω, απλα ενα σχολιο εκανα.
Retromaniac Δημοσ. χθες στις 06:32 μμ Δημοσ. χθες στις 06:32 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lbit είπε 1. Οταν ολα τα βιντεο και streams παιζουν με εναν RTX5090 και εμεις εχουμε πχ εναν RTX3080, σορρυ αλλα πολυ διαφορετικη εμπειρια, επισης στα PCgames παιζει και το interaction experience (δραση των controls και η αντιδραση στην οθονη). Και οχι δεν υπερβαλω, δεν με καλυπτει εμενα προσωπικά. 2. Δεν εχω τερματισει κανενα παιχνιδι σε ενα 8ωρο και δεν γνωριζω και κανεναν που το καταφερε αυτο, αλλος υπερβαλει εδω περα. Στο εστιατοριο οταν εχω παρει ενα γευμα που δεν μου αρεσει για ευνοητους λογους το στελνω πισω. Ισως καλυτερο παραδειγμα βεβαια θα ηταν ενας καφες, θα πληρωνες εσυ εναν καφε που δεν πινεται; 3. Λαθος, εχω αγορασει πολλα αμαξια αφου εχω κανει test drive και μου αρεσαν. Δεν εκλεψα κανενα, γιατι δεν τα κρατησα, δεν εμειναν στην κατοχη μου. Επισης εχω δοκιμασει αμαξια φιλων και μετα αποφασισα να αγορασω ενα ιδιο, σου ακουγεται καλυτερα τωρα; Τελος, σταματηστε να αναφερετε επιτελους τα ηλεκτρονικα παιχνδια ως πραγματικα προιοντα, δεν ειναι, ειναι αντιγραφα ενος γραμμενου κωδικα, δεν υπαρχουν ως αντικειμενα. 4. Το δοκιμασα, δεν μου αρεσε, δεν το ξακανω. 5. Δεν ειναι θεμα αντιληψης αλλα θεμα αποψης η οποια ηρθε ως εμπειρια μετα απο πολλα χρονια ως θυμα των εμπορικων "παιχνιδιων" με ορους χωρις την συγκαταθεση μου και πολλων αλλων χρηστων. 'Οσο αναφορα αντιληψη, αντιλαμβανομαι οτι με κλεβουν πολλες φορες, και δεν θελω να νιωθω κοροϊδο, οποτε θελω να ξερω τι παιρνω προτου το αγορασω. Παντως με τα χρονια θα καταλαβεις οτι οι κανονες φτιαχτηκαν απο τους λιγους για τους πολλους, αλλα δεν τηρουνται απο ολους. Ακομη και οι πραγματικοι πειρατες (14ο και 15ο αιώνα) υπηρετησαν πρωτα την βασιλεια ως κουρσαροι προτου νιωσουν οτι τους εκμεταλευτηκαν και βγουν παρανομοι πειρατες στις θαλασσες του Ειρηνικου. Το οξυμωρο της υποθεσης ειναι οτι αυτο το παιχνιδι δεν με ενδιαφερει, ουτε καν για να το δοκιμασω, απλα ενα σχολιο εκανα. Και μόνο από αυτό "Τελος, σταματηστε να αναφερετε επιτελους τα ηλεκτρονικα παιχνδια ως πραγματικα προιοντα, δεν ειναι, ειναι αντιγραφα ενος γραμμενου κωδικα, δεν υπαρχουν ως αντικειμενα." καταλαβαίνω πως κάθε διάλογος είναι μάταιος. Λες και τα προϊόντα είναι μόνο υλικά. Τι άλλο θα ακούσουμε. Ε μετά τι να συζητήσουμε. Όλα τα υπόλοιπα που λες είναι για να δικαιολογήθει αυτή τη λανθασμένη αντίληψη. Προϊόν σημαίνει "αυτό που παράγεται" έτσι για να μη ξεχνάμε και τα ελληνικά μας. Πάρε και από το AI την απάντηση πιο εκτενώς γιατί βαριέμαι να γράφω. Τι είναι άυλο προϊόν; Είναι κάτι που δεν έχει φυσική μορφή, αλλά προσφέρει χρησιμότητα, εμπειρία ή αξία. Παραδείγματα: βιντεοπαιχνίδια, μουσική, ταινίες, ebooks, λογισμικό, συνδρομές, ακόμα και NFTs. Αν έχει Spotify, Netflix ή παίζει παιχνίδια στο κινητό, ήδη καταναλώνει άυλα προϊόντα. Πες του: “Αν σου κόψουν το Netflix, δεν θα σου λείψει; Άρα έχει αξία, παρόλο που δεν το κρατάς στα χέρια σου.” Τα άυλα προϊόντα προσφέρουν συναισθήματα, διασκέδαση, γνώση. Ένα βιντεοπαιχνίδι μπορεί να προσφέρει ώρες ψυχαγωγίας, συνεργασία με φίλους, ακόμα και εκπαίδευση. Όταν αγοράζεις ένα ψηφιακό παιχνίδι, αποκτάς δικαιώματα χρήσης. Δεν είναι λιγότερο “δικό σου” επειδή δεν είναι φυσικό αντικείμενο. Η βιομηχανία των άυλων προϊόντων (π.χ. gaming, streaming) είναι πολυδισεκατομμυρίων. Αν δεν είχαν αξία, δεν θα υπήρχε τέτοια αγορά. Επεξ/σία χθες στις 08:41 μμ από Retromaniac
Barbattilas Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες Νομίζω πλέον έχουν γίνει της μόδας τα δύσκολα, σκληρά παιχνίδια σε επίπεδο παρόμοιο με των παιχνιδομηχανών, ουφάδικων που θέλανε κέρμα το πολύ κάθε 5 λεπτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα