George10001 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε ολους, μετά απο κακη εμπειρια με ατομο που πηρα για να μοιρασει φυλλαδια οπου δεν εγιναν οσα συμφωνησαμε και πεταξε και καποια χωρις να τα μοιρασει, ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος καποιο εμπιστο ατομο ή εταιρια για μοιρασμα διαφημιστικων φυλλαδιων στη θεσσαλονικη να προτεινει. Ευχαριστω.
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 09:35 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:35 πμ https://www.vrisko.gr/dir/dianomi-fylladion/thessaloniki/
Neptu Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 πμ Άσχετο αλλά εγώ είχα την απορία αν αυτός ο τρόπος διαφήμισης πιάνει. Προσωπικά δυσκολα να δώσω σημασία σε κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο που θα μου δώσουν. Τις περισσότερες φορές από ευγένια θα το πάρω αλλά το πιθανότερο είναι να το πετάξω χωρίς καν να το δω ή απλά θα το κοιτάξω απο περιέργια να δω τι διαφημίζει. 1
lector Δημοσ. Σάββατο στις 05:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:35 μμ 21 ώρες πριν, Neptu είπε Άσχετο αλλά εγώ είχα την απορία αν αυτός ο τρόπος διαφήμισης πιάνει. Προσωπικά δυσκολα να δώσω σημασία σε κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο που θα μου δώσουν. Τις περισσότερες φορές από ευγένια θα το πάρω αλλά το πιθανότερο είναι να το πετάξω χωρίς καν να το δω ή απλά θα το κοιτάξω απο περιέργια να δω τι διαφημίζει. Δεν εχω καμια σχεση με τη δουλεια αλλα, αν ειχα, θα προσπαθουσα να μαντεψω ποτε ειναι πιο πιθανο να δει ο αλλος το φυλλαδιο πριν το πεταξει αμεσως. Για παραδειγμα, βλεπω συχνα να μοιραζουν φυλλαδια στις εξοδους του μετρο. Αν δεν τα δινανε στις εξοδους αλλα στις εισοδους, δεν ειναι πιο πιθανο καποιος να το διαβασει την ωρα που περιμενει το μετρο ή ειναι μεσα στο μετρο για να περασει η ωρα; Συν τοις αλλοις, στο μετρο μεσα εδω και χρονια δεν εχει καδους σκουπιδιων αρα μπορει τον αλλο να τον πιασει το φιλοτιμο και να μην το πεταξει αμεσως. 1
The_Judas Δημοσ. Κυριακή στις 07:36 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:36 πμ 21 ώρες πριν, Neptu είπε Άσχετο αλλά εγώ είχα την απορία αν αυτός ο τρόπος διαφήμισης πιάνει. Προσωπικά δυσκολα να δώσω σημασία σε κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο που θα μου δώσουν. Τις περισσότερες φορές από ευγένια θα το πάρω αλλά το πιθανότερο είναι να το πετάξω χωρίς καν να το δω ή απλά θα το κοιτάξω απο περιέργια να δω τι διαφημίζει. ειναι πλέον ξεπερασμένος τροπος αλλα ειναι μια οικονομική μορφή προωθησης κυριως σε τοπικό επίπεδο γειτονιάς. 1
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:56 πμ 23 ώρες πριν, Neptu είπε Άσχετο αλλά εγώ είχα την απορία αν αυτός ο τρόπος διαφήμισης πιάνει. Για να γινεται 25+ χρονια,καπου θα εχει απηχηση. Ειτε στο δινουν στο χερι,ειτε το βλεπεις πεσμενο,ειτε το βλεπεις σε ενα καδο ενω πετας τον καφε σου,βλεπεις τη φιρμα. Και καποιοι πραγματικα θα το διαβασουν. Στις 5/9/2025 στις 11:23 ΠΜ, George10001 είπε δεν εγιναν οσα συμφωνησαμε και πεταξε και καποια χωρις να τα μοιρασει Δεν πρεπει να υπηρξε ενας στην ιστορια που να μην πεταξε φυλλαδια σε καδο. Πρεπει να αναρωτηθεις μηπως αυτα που πληρωνεις ειναι δυσαναλογα σε σχεση με αυτα που ζητας,αντι να ρωτας στο ινσομνια για υπαλληλους. 1
sdikr Δημοσ. Κυριακή στις 03:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:06 μμ 5 hours ago, StamTheMan said: Για να γινεται 25+ χρονια,καπου θα εχει απηχηση. Ειτε στο δινουν στο χερι,ειτε το βλεπεις πεσμενο,ειτε το βλεπεις σε ενα καδο ενω πετας τον καφε σου,βλεπεις τη φιρμα. Και καποιοι πραγματικα θα το διαβασουν. Δεν πρεπει να υπηρξε ενας στην ιστορια που να μην πεταξε φυλλαδια σε καδο. Πρεπει να αναρωτηθεις μηπως αυτα που πληρωνεις ειναι δυσαναλογα σε σχεση με αυτα που ζητας,αντι να ρωτας στο ινσομνια για υπαλληλους. Αν είναι δυσανάλογα τότε αυτός που δέχθηκε να κάνει την δουλειά ας μην το δεχόταν. 2 1
Skrobo Δημοσ. Κυριακή στις 03:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:39 μμ 5 hours ago, StamTheMan said: Πρεπει να αναρωτηθεις μηπως αυτα που πληρωνεις ειναι δυσαναλογα σε σχεση με αυτα που ζητας,αντι να ρωτας στο ινσομνια για υπαλληλους. Μου θυμίζει το αστείο του Ανατολίτη που του ζητάνε να μοιράσει 3000 φυλλάδια σε μία ωρα και τους εξηγεί οτι δεν βγαίνουν τα νούμερα.
mike15 Δημοσ. Κυριακή στις 04:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:13 μμ 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Για να γινεται 25+ χρονια,καπου θα εχει απηχηση. Ειτε στο δινουν στο χερι,ειτε το βλεπεις πεσμενο,ειτε το βλεπεις σε ενα καδο ενω πετας τον καφε σου,βλεπεις τη φιρμα. Και καποιοι πραγματικα θα το διαβασουν. καλα ειναι ,τοσα επαγγελματα κρυβονται πισω απο ενα φυλλαδιο,εκτυπωσεις,γραφιστες,πωλητες,αυτοι που μοιραζουν..ας υπαρχει καλο ειναι.. 6 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν πρεπει να υπηρξε ενας στην ιστορια που να μην πεταξε φυλλαδια σε καδο. εεε, το εχω κανει και εγω μικρος και πονηρος...ειμαι ενας απο αυτους😁 1
StamTheMan Δημοσ. Κυριακή στις 06:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:47 μμ 3 ώρες πριν, sdikr είπε Αν είναι δυσανάλογα τότε αυτός που δέχθηκε να κάνει την δουλειά ας μην το δεχόταν. Α ενταξει. 2 ώρες πριν, mike15 είπε εεε, το εχω κανει και εγω μικρος και πονηρος...ειμαι ενας απο αυτους😁 Εγω σαν πρωτη εργασια,οταν μετακομισα Καλαματα για τη σχολη ( και το εκανα για λιγοτερο απο μηνα ) προσπαθουσα να μην το κανω τοσο. Αλλα το εκανα. Πιο πολυ λουφαραμε,παρα πετουσαμε φυλλαδια. Σκεψου,ηταν τοσο κακοπληρωμενη η δουλεια,που η ιδια η υπευθυνη μας πηγαινε σπιτι της και πιναμε καφε καμια ωρα.
StamTheMan Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:04 πμ 3 ώρες πριν, milos_ είπε 3€ η ώρα ? 2,5 η 2,8 . Ηταν 2003-2004 νομιζω.
LabrakisG1992 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:09 μμ 2007?2008? Επερνα 5ε/ωρα απο σουβλατζιδικο στην Λυκοβρυση. Και μιλαμε 3 μηνες δουλειας (ημουν μονο εγω), αλλα ημουν τοσο χαρουμενος που δεν πεταξα φυλλαδιο. Πηγα απο Λυκοβρυση,Μετ-ση,Κηφησια,Πευκη δεν αφησα στενο.
BlackRose56 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:17 μμ Σου δίνουν πολλά φυλλάδια για μοίρασμα! Λογικό είναι να πετάνε μερικά στο κάδο, από την στιγμή που λένε τόσα φυλλάδια σε κάθε πολυκατοικία και στο τέλος να μένουν. Τον φύλο μου το έβαλαν και τα έβγαλε απο των κάδο μια μέρα. Το πέρασα και εγώ νέος για μικρό χρονικό διάστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα