Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δημοσ.

Το κόστος των μελανιών είναι για πολλά γέλια. Εννοώ των συμβατών αν λάβουμε υπόψιν και τις αρνητικές αξιολογήσεις όσον αφορά το κατά πόσο μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις έναντι των αυθεντικών. Αν δεν μπορείς να κάνεις και refill (δεν το έψαξα), μιλάμε για πεταμένα λεφτά. Ακόμα και τα 25.

Και σίγουρα δεν είναι για σχολείο, διότι πολλές φορές το σχολείο συνεπάγεται και μεγάλο όγκο εκτυπώσεων. 

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Ούτε τσάμπα μην πάρετε τέτοιο εκτυπωτή ....
Μόνο tank παιδιά, τίποτα άλλο!

Μονο tank. Εχω ξεχασει τι σημαινει αλλαζω μελανια

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αυτη την ξεγνοιασια την πληρωσατε 150 ευρω! Υπαρχουν και αλλοι που θελουν λίγες εκτυπώσεις την εβδομαδα, δε θα παρουν ινκ τανκ γι αυτο το λογο ;)

Αλλιως να πουμε ολοι παρτε εκτυπωτη με 500 ευρώ να το ευχαριστηθείτε!

Επεξ/σία από agnostos99
  • Like 2
Δημοσ.

Εγώ έχω ένα παρόμοιο, canon ts3350. Μια φορά έχω αλλάξει μελάνια σε περίπου ένα χρόνο. Τον χρησιμοποιώ σχετικά αραιά (αν χρειαστεί κάτι για το σχολείο ή κάτι άλλο, κανένα σκίτσο για να ζωγραφίσουν τα μικρά κτλ). 

Κάθε εκτυπωτής έχει τη χρήση του, προφανώς όποιος ξέρει ότι έχει όγκο θα πάει σε κάτι άλλο. Όποιος θέλει να έχει έναν εκτυπωτή - πολυμηχάνημα για αν και όποτε χρειάζεται να μην τρέχει να εκτυπώνει έξω μια χαρά είναι. 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Και αυτη την ξεγνοιασια την πληρωσατε 150 ευρω! Υπαρχουν και αλλοι που θελουν λίγες εκτυπώσεις την εβδομαδα, δε θα παρουν ινκ τανκ γι αυτο το λογο ;)

Αλλιως να πουμε ολοι παρτε εκτυπωτη με 500 ευρώ να το ευχαριστηθείτε!

Θα συμφωνησω. Εγω τον πηρα για τη δουλεια και οχι για το σπιτι. Καθημερινες εκτυπωσεις τοσο εγχρωμες οσο και ασπρομαυρες. Ο καθενας αγοραζει αναλογα με τις αναγκες του. Παντως τα 150 ευρω που εκανε (συμπτωματικα) πιστεψε με αξιζαν. 1893 σελιδες μεχρι στιγμης (ποικιλο ποσοστο καλυπτικοτητας) με τα μελανια της συσκευασιας. Και εχουμε ακομα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ενδιαφέρεται κάποιος για HP με αυτόματη διπλής όψης, ασυρματο και με τελικό κόστος 29Ευρώ μετά από Cashback μπορεί να πάει και σε αυτό εδώ:

https://www.skroutz.gr/s/57606656/HP-Envy-6120e-Egchromo-Polymichanima-Inkjet-714L8B-629.html

Για το cashback των 20 ευρώ εγγράφεστε στην υπηρεσία Instant Ink για δωρεαν 3 μηνες και μετα διακόπτετε αλλιώς το cashback είναι 10Ευρω.

https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/gr/el/promotion/13323/Home/

Απλά με τους e εκτυπωτες της HP θέλει απ οτι αναφερουν τακτή συνδεση με internet και πιθανόν μελάνια γνήσια (Βλέπω να έχει και επαναγεμισμένα HP308 σε καταστήματα βεβαια ειδικά για αυτόν)

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.

Επειδή τώρα είδα ότι έχει μόνο usb, ας το δουν όσοι ενδιαφέρονται γιατί οι περισσότεροι πλέον θέλουν να εκτυπώσουν και από κινητό. Ίσως να πάνε σε κάτι λίγο πιο ακριβό που να έχει και ασύρματη σύνδεση.

Δημοσ.

Για τιμολόγια θα κάνει την δουλειά του?Η χρειάζεται κάτι πιο ακριβο?(Ελάχιστα το χρόνο,απλά πλέον η ηλεκτρονική τιμολόγηση θα είναι υποχρεωτική)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BaronDavis είπε

Για τιμολόγια θα κάνει την δουλειά του?Η χρειάζεται κάτι πιο ακριβο?(Ελάχιστα το χρόνο,απλά πλέον η ηλεκτρονική τιμολόγηση θα είναι υποχρεωτική)

Όχι, πάρε ασπρόμαυρο Βrother laser

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...