Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, zio10 είπε

Τόσο ακριβό ψυγείο καινούργιο πως και δεν είπες τίποτα όταν το παρέλαβες; Πουλήθηκε ως καινούργιο ή ως εκθεσιακό - ελαττωματικό;

Κανονικά η εγγύηση δεν το καλύπτει, μόνο αν μπορεί και θέλει να βοηθήσει ο τεχνικός ίσως γίνει κάτι.

Κ.Π. από Κωτσόβολο, μάλιστα είχα δώσει 900€ προκαταβολή στο κατάστημα Ρεθύμνου, ΄και ηρθε μέσω Μεταφορική Μακρυμανωλάκης όπου μου ζήτησαν τα υπόλοιπα 1500 σε μετρητά, τους τα μέτρησα βγήκαν έξω και γύρισαν εφνιδιαστικά και μου ζήτησαν άλλα 100 ευρώ ότι είχε γίνει λάθος, κάπως φοβήθηκα γιατί ηταν δύο δεν ειπα τίποτα και τους έδωσα τα επιπλέον 100 ευρώ, μου τά έφαγαν δλδ, διαμαρτυρήθηκα μετά στον Κωτσόβολο μόνο συγγνώμες πήρα.

• Confused 1
  • Haha 3
Δημοσ.
23 hours ago, Σπίθας Στο Σκοτάδι said:

image.png.34b10b69d57b65d6744737477fb6eeb3.png

Καλησπέρα, αυτός εδώ ειναι ο ψυγειοκαταψύκτης SMEG 

καπου εδω σταματησα να διαβαζω. β.δυσκολο εως απιθανο να στο περασουν εγγυηση εκτος αν το κανες day 1.

Δημοσ.

Ένας φίλος-πριν καμιά ώρα μιλήσαμε-αντιμετώπισε ένα περίπου παρόμοιο πρόβλημα, ένα σωληνάκι είχε βουλώσει και του έκανε πάγο και γέμισε η κατάψυξη πάγο και του χάλασε την πόρτα απλά ήταν εκτός εγγύησης ψυγείο πολλών ετών, μου λέει ίσως έχει βουλώσει σωληνάκι κ δεν φταίει οπωσδήποτε το μικρό βαθούλωμα που είχε στην αρχή, και σιγά σιγά έγινε η ζημιά άρα είναι μηχανικό το θέμα.

Πάντως εγώ σε καμία περίπτωση δεν το χτύπησα, τόσο ακριβή συσκευή

Θέλω να δώ τι πόρισμα θα βγάλει ο τεχνικός όταν έρθει

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Δεν έχει χτυπηθεί η πόρτα, γενικά τις προσέχω τις συσκευές που έχω

Δεν ειπε κανεις οτι εκανες κατι επιτηδες.

Οπως και να χει, αν θες ενημερωσε για τις παρατηρησεις του τεχνικου οταν ερθει και το δει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω έναν zanussi ψυγειοκαταψύκτη σχετικά καινούριο.

Πιάνει πάγο όπως φαίνεται στην φώτο..Και μέσα και στην επαφή της πόρτας..

Είναι φυσιολογικό αυτό;.. Είχα ένα Electrolux χρόνια, και δεν έπιανε 

IMG_20250906_171413.jpg

Επεξ/σία από giorgos_76
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο παγο ειναι το βαθουλωμα στην πορτα. το γιατι επιασε τοσο παγο εκει θα ελεγα απο σχισμενο λαστιχο πορτας, να μην παταει καλα, λαθος σχεδιασμος?

πάντως αυτο στην πορτα το εχει κανει παγος.

Αλλο που μπορει να φταίει είναι το υπερφορτωμα του ψυγειου και του καταψύκτη σαν να μην υπάρχει αύριο (κατοχικο σύνδρομο γαρ), αλλα και πάλι δεν θα έπιανε εκει μπροστά παγο. 

Θα έλεγα δεν παταγε εξαρχής καλα ηπόρτα ή το λάστιχο και τώρα βλέπεις το αποτέλεσμα. κλείσε την πόρτα για καμια ώρα και άνοιξέ την και με το χέρι ψάξε για διαφορές θερμοκρασίας στο λάστιχο. αν σε κάποια σημεία καίει και σε κάποια όχι έχεις βρει το πρόβλημα.

τωρα ειδα την φωτο καλα. τι να παταει απο το λαστιχο ωρε καλυμπρα θελει. αφου πλεων δεν μπορεις να δεις αν παταει σωστα γιατι εχει παρει σασι προσπαθησε να θυμηθείς αν απο οταν το πήρες άνοιγε η πόρτα πολυ πολύ ευκολα λες και δεν έκανε βεντουζα. λογικα απο την αρχή έτσι δεν πάταγε και είχες αυτό το πρόβλημα

2 ώρες πριν, Σπίθας Στο Σκοτάδι είπε

Κ.Π. από Κωτσόβολο, μάλιστα είχα δώσει 900€ προκαταβολή στο κατάστημα Ρεθύμνου, ΄και ηρθε μέσω Μεταφορική Μακρυμανωλάκης όπου μου ζήτησαν τα υπόλοιπα 1500 σε μετρητά, τους τα μέτρησα βγήκαν έξω και γύρισαν εφνιδιαστικά και μου ζήτησαν άλλα 100 ευρώ ότι είχε γίνει λάθος, κάπως φοβήθηκα γιατί ηταν δύο δεν ειπα τίποτα και τους έδωσα τα επιπλέον 100 ευρώ, μου τά έφαγαν δλδ, διαμαρτυρήθηκα μετά στον Κωτσόβολο μόνο συγγνώμες πήρα.

σπίθας

Επεξ/σία από thn
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

Έχω έναν zanussi ψυγειοκαταψύκτη σχετικά καινούριο.

Πιάνει πάγο όπως φαίνεται στην φώτο..Και μέσα και στην επαφή της πόρτας..

Είναι φυσιολογικό αυτό;.. Είχα ένα Electrolux χρόνια, και δεν έπιανε 

Μπορει να υπαρχει αυξημενη υγρασια στο περιβαλλον και να πιανει παγο. Το οτι εχει παγο εκει που παταει το λαστιχο, σιγουρα δεν βοηθαει στην μονωση του. Οταν βλεπεις εκει παγο, τουλαχιστον να τον σπας εκει αν βαριεσαι να ασχοληθεις γενικα με τα τοιχωματα

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για τον πάγο μπορεί λόγω του βαθουλώματος (για το αρχικό ποστ) να μην κάνει καλη επαφη το λάστιχο όταν κλείνει και να μπαίνει συνέχεια αέρας μέσα που έχει ως αποτέλεσμα λόγω υγρασίας να γίνεται πάγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...