Moderators Kercyn Δημοσ. πριν από 3 ώρες Moderators Δημοσ. πριν από 3 ώρες Καλησπέρα σας. Σχεδιάζω ένα escape room, και θέλω να φτιάξω ένα μαραφέτι στο οποίο θα μπορούν οι παίκτες να τοποθετούν διάφορα στοιχεία, και αναλόγως του στοιχείου που τοποθετούν να γίνεται κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα τη βοήθειά σας, γιατί ο ChatGPTης μου αναφέρει ένα σωρό διαφορετικά μοντέλα όπως ACR122U, PN532 και δεν ξέρω γω τι άλλο, τα οποία δεν έχω ιδέα τι διαφορά έχουν. Μου πρότεινε επίσης UHF RFID readers, αλλά λίγο που κοίταξαν έχουν 100+. Το έχω σκεφτεί ως εξής: ένα Μαγικό Κουτί™ όπου οι παίκτες θα τοποθετούν ένα-ένα τα στοιχεία που βρίσκουν στοιχεία με κρυμμένα RFID/NFC/whatever tags/stickers ένα rpi συνδεδεμένο με την τηλεόραση όπου θα παίζει συγκεκριμένα βίντεο όταν μπουν τα σωστά στοιχεία Θα ήθελα οι παίκτες να μπορούν να βάζουν όσο πιο ελεύθερα και φυσικά γίνεται τα στοιχεία στο κουτί, όχι να τα χτυπάνε λες και είναι στο σουπερμάρκετ. Έχετε κάποια ιδέα/πρόταση/κατεύθυνση για το πώς θα μπορούσε να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο; Κυρίως με ενδιαφέρει το πώς θα αναγνωρίζω τα στοιχεία που βρήκαν οι παίκτες, το πώς θα παίζει το βίντεο δε μ' ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Έχω ήδη ένα arduino και ένα rpi, και γενικά θα προτιμούσα το κόστος να μην είναι τριψήφιο, μιας και είναι προσωπικό project και όχι επαγγελματικό. Ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα