Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, papoys1 είπε

βρε παιδιά μπαίνει  και ρωτάει αν κάποιος μπορεί να τον βοηθήσει σε συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει και κάποιοι απλά θέλουν να ικανοποιήσουν την περιέργειά τους ζητώντας να μάθουν τη μάρκα. Πολύ καλά κάνει και δεν την αναφέρει κατά την άποψή μου και γω στη θέση του το ίδιο θα έκανα από τη στιγμή που δέχθηκε και πήρε όχημα αντικατάστασης μεχρι την αποκατάσταση της ζημιάς για την οποία δεν του δόθηκε συγκεκριμένη προθεσμία .

νομιζω τσουβαλιαζουμε χωρις λογο εδω. προφανως υπαρχουν περιεργοι αλλα υπαρχουν κ καποιοι που δεν ειναι.

προσωπικα αν καποιος ελέγε οτι εχει προβλημα με την καρεντα η αντιστοιχα ειναι πολυ ευχαριστημενος με μια αλλη αντιπροσωπεια θα ηταν αν οχι κριτηριο επιλογης, θα ειχε εστω μια βαρυτητα.

αφενος σιγα μην καθεται η καθε αντιπροσωπεια να χτενιζει τα φορουμ και να κοβει μηνυσεις σε καθε τι που αναφερεται μεσα και αφετερου ακομα και αν συνεβαινε δεν βλεπω το προβλημα αν ειναι αληθη οσα αναφερει ο ts. 

αλλωστε με τοσα που εχουν ειπωθει εδω μεσα κατα καιρους θα επρεπε να ειμαστε στα κατεργα οι περισσοτεροι.

για να μη μακρυγορουμε, το φορουμ εχει την εννοια της ανταλλαγης γνωσης και πληροφοριων, φανταζομαι σε αυτο δεν θα διαφωνησουμε, υπο αυτο το πρισμα ειναι εδω και ο ts.

σε αυτο το thread  ομως υπαρχει μια μυστικοπαθεια, που ακομα κ αν μπορω σε ενα σημειο να την δεχτω, δε δεχομαι να αντιμετωπιζομαι εγω ως ο περιεργος.

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Donmitsos10 είπε

Τότε ρώτα στην αντιπροσωπεία ότι θέλεις φίλε μου. Χρόνους παράδοσης σε ανταλλακτικά, καλή επικοινωνία με εργοστάσιο κλπ. 

Θα στείλω:

"Καλησπέρα σας!

Αν αγοράσω αυτοκίνητο και χαλάει, πότε έρχονται τα ανταλλακτικά;

Ευχαριστώ πολύ!"

Πραγματικά Ό,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

14 ώρες πριν, papoys1 είπε

Δηλαδή αν έχεις αποφασίσει να αγοράσεις π.χ. HYUNDAI μία πολύ αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτων στη μέχρι τώρα πορεία της θα αλλάξεις γνώμη για αυτό το λόγο;;;

Αστοχία υλικού ή συγκεκριμένου ανταλλακτικού σε όλα τα αυτοκίνητα μπορεί να συμβεί. Πόσες φορές π.χ. η tesla δεν ανακάλεσε κάποιες σειρές αυτοκινήτων για διόρθωση σφαλμάτων που είχαν προκύψει;;; Αυτό την  κάνει αναξιόπιστη;;Απλά στο συμφουρμίτη προέκυψε σφάλμα σε ανταλλακτικό που ενδεχομένως ποτέ δεν πίστευαν  ότι θα προκύψει ,  δεν υπήρχε στοκ και πρέπει να πάνε στην αρχική κατασκευή του γιαυτό και η καθυστέρηση. Αν υπήρχε είχαν κάτι εναντίον του να μην το αποστείλουν άμεσα.

Ψάχνω συγκεκριμένο κλαπέτο (απλό μικρό ανταλλακτικό) χρόνια για το δικό μου που λειτουργεί μεν σωστά αλλά κάνει ένα θόρυβο στην εκκίνηση.Δεν υπάρχει ενδεχομένως έπαψε να παράγεται και αποφάσισα να ζω με αυτό το μικρό πρόβλημα που μου έγινε συνήθεια αλλά δεν επηρεάζει τη λειτουργία του αυτοκινήτου μου.Τωρα αν σου πω τη μάρκα που είναι μία πολύ αξιόπιστη θα αποφασίσεις να μην αγοράσεις ποτέ αυτοκίνητο αυτής της εταιρείας;;;

Όλα μπαίνουν στη ζυγαριά.

Τιμή, σχέδιο, κόστος, κόστος σέρβις και φυσικά αξιοπιστία της αντιπροσωπείας.

Πχ η Panasonic έχει γαμάτα κλιματιστικά. Στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία είναι για τα πανηγύρια. Όταν άλλαξα κλιματιστικό, πήρα Daikin και όχι Panasonic, λόγω αντιπροσωπείας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, MARIOSNURSE είπε

Θα στείλω:

"Καλησπέρα σας!

Αν αγοράσω αυτοκίνητο και χαλάει, πότε έρχονται τα ανταλλακτικά;

Ευχαριστώ πολύ!"

Πραγματικά Ό,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ.

Όλα μπαίνουν στη ζυγαριά.

Τιμή, σχέδιο, κόστος, κόστος σέρβις και φυσικά αξιοπιστία της αντιπροσωπείας.

Πχ η Panasonic έχει γαμάτα κλιματιστικά. Στην Ελλάδα η αντιπροσωπεία είναι για τα πανηγύρια. Όταν άλλαξα κλιματιστικό, πήρα Daikin και όχι Panasonic, λόγω αντιπροσωπείας.

Δεν μπορείς να ρωτήσεις το μέσο χρόνο παράδοσης ενός ανταλλακτικού, από ποια χώρα έρχεται, αν έχουν αποθήκες στην Ελλάδα και αν έχει συμβεί κάτι με καθυστέρηση; Φυσικά και μπορείς αλλά φαντάζεσαι ότι θα σου πουν ψέμματα. Τέλος πάντων δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη κρίση που τραβάς. Έχει άπειρα θέματα με ανθρώπους που πήραν αυτοκίνητα και λένε τη γνώμη τους. Το θέμα δεν έγραφε πουθενά νομίζω «λέω το παράπονο μου για την τάδε κακή μάρκα». Καλή επιτυχία στην αναζήτησή και αγορά αυτοκινήτου. 

6 ώρες πριν, ritualistic είπε

νομιζω τσουβαλιαζουμε χωρις λογο εδω. προφανως υπαρχουν περιεργοι αλλα υπαρχουν κ καποιοι που δεν ειναι.

προσωπικα αν καποιος ελέγε οτι εχει προβλημα με την καρεντα η αντιστοιχα ειναι πολυ ευχαριστημενος με μια αλλη αντιπροσωπεια θα ηταν αν οχι κριτηριο επιλογης, θα ειχε εστω μια βαρυτητα.

αφενος σιγα μην καθεται η καθε αντιπροσωπεια να χτενιζει τα φορουμ και να κοβει μηνυσεις σε καθε τι που αναφερεται μεσα και αφετερου ακομα και αν συνεβαινε δεν βλεπω το προβλημα αν ειναι αληθη οσα αναφερει ο ts. 

αλλωστε με τοσα που εχουν ειπωθει εδω μεσα κατα καιρους θα επρεπε να ειμαστε στα κατεργα οι περισσοτεροι.

για να μη μακρυγορουμε, το φορουμ εχει την εννοια της ανταλλαγης γνωσης και πληροφοριων, φανταζομαι σε αυτο δεν θα διαφωνησουμε, υπο αυτο το πρισμα ειναι εδω και ο ts.

σε αυτο το thread  ομως υπαρχει μια μυστικοπαθεια, που ακομα κ αν μπορω σε ενα σημειο να την δεχτω, δε δεχομαι να αντιμετωπιζομαι εγω ως ο περιεργος.

Φίλε ρώτησα πόσο κάνει 3+2 και με ρωτάτε που πάω σχολείο. Το καταλαβαίνετε ότι είστε όλοι εκτός θέματος; Αν είχες κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα και βρήκες λύση σχολίασε την. Αν όχι, έχει άπειρα threads με γνώμες αυτοκινήτων. Και αν δεν έχει μπορείς να ανοίξεις εσύ ένα. Δεν έχω καμία διάθεση να ονοματισω καμία εταιρία. Πάμε παρακάτω 

Επεξ/σία από Donmitsos10
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Φίλε ρώτησα πόσο κάνει 3+2 και με ρωτάτε που πάω σχολείο. Το καταλαβαίνετε ότι είστε όλοι εκτός θέματος; Αν είχες κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα και βρήκες λύση σχολίασε την. Αν όχι, έχει άπειρα threads με γνώμες αυτοκινήτων. Και αν δεν έχει μπορείς να ανοίξεις εσύ ένα. Δεν έχω καμία διάθεση να ονοματισω καμία εταιρία. Πάμε παρακάτω 

O,τι δινεις παιρνεις. Καλη συνεχεια.

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Donmitsos10 είπε

Δεν μπορείς να ρωτήσεις το μέσο χρόνο παράδοσης ενός ανταλλακτικού, από ποια χώρα έρχεται, αν έχουν αποθήκες στην Ελλάδα και αν έχει συμβεί κάτι με καθυστέρηση; Φυσικά και μπορείς αλλά φαντάζεσαι ότι θα σου πουν ψέμματα. Τέλος πάντων δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη κρίση που τραβάς. Έχει άπειρα θέματα με ανθρώπους που πήραν αυτοκίνητα και λένε τη γνώμη τους. Το θέμα δεν έγραφε πουθενά νομίζω «λέω το παράπονο μου για την τάδε κακή μάρκα». Καλή επιτυχία στην αναζήτησή και αγορά αυτοκινήτου. 

Κρίση δεν περνάω εγώ, αλλά εσύ.

Δεν είναι τυχαίο που οι 9 στους 10 που σου απάντησαν, σε κατακρίνουν.

Αλλά τι να πεις...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είσαστε 😜 (είμαστε) σχεδόν όλοι εκτός θέματος θα απαντήσω απολύτως σε αυτό που ρωτάει ο ts (χωρίς άλλες ερωτήσεις που τον χαλάνε) 

Λοιπόν, η απάντηση στην ερώτηση που κλείνει το αρχικό του ποστ ("είμαι σε θέση να κινηθώ νομικά εναντίον κάποιου") είναι....ρώτα κάποιον δικηγόρο (νομίζω ότι είναι κοινή λογική αφού θέτει στην πρόταση το να "κινηθεί νομικά"). Ιδανικά στο γραφείο του που θα αναλάβει και την ευθύνη των λεγόμενων του. Γιατί στα φόρουμ λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας

UPDATE Επειδή είδα ότι παρακάτω ανέφερε ότι θα μιλήσει με δικηγόρο (δεν το πολύ πιστεύω αλλά δε με νοιάζει κιόλας) το θέμα έχει κλείσει για μένα 

Καλή συνέχεια

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/9/2025 στις 11:37 ΜΜ, Donmitsos10 είπε

Τότε ρώτα στην αντιπροσωπεία ότι θέλεις φίλε μου. Χρόνους παράδοσης σε ανταλλακτικά, καλή επικοινωνία με εργοστάσιο κλπ. 

Πιστευεις οτι θα υπηρχε περιπτωση να του απαντησουν "ε νταξει, τα ανταλλακτικα μπορει να κανουν κανα δυο μηνες να ρθουν, με το εργοστασιο δεν τα παμε και πολυ καλα" ή κατι τετοιο; Ολα ροδινα θα τα παρουσιασουν, να πουλησουν θελουν, οχι να διωξουν τον πελατη.

17 ώρες πριν, papoys1 είπε

Πόσες φορές π.χ. η tesla δεν ανακάλεσε κάποιες σειρές αυτοκινήτων για διόρθωση σφαλμάτων που είχαν προκύψει;;; Αυτό την  κάνει αναξιόπιστη;;

Ναι.

17 ώρες πριν, papoys1 είπε

Απλά στο συμφουρμίτη προέκυψε σφάλμα σε ανταλλακτικό που ενδεχομένως ποτέ δεν πίστευαν  ότι θα προκύψει ,  δεν υπήρχε στοκ και πρέπει να πάνε στην αρχική κατασκευή του γιαυτό και η καθυστέρηση.

Δε δικαιολογειται τετοια απαντηση απο πολυεθνικη εταιρεια. Οτιδηποτε θα μπορουσε να παρουσιασει σφαλμα θα επρεπε να εχει προβλεφθει. Μιλαμε για αυτοκινητο, ενα αντικειμενο που υπο συνθηκες μπορει να σκοτωσει ανθρωπο.

• Like 2
Δημοσ.
On 10/09/2025 at 23:37, Donmitsos10 said:

εσυ ρωτησες;

Δημοσ.

Απο τη μια, από πού κι ως πού η παραθεση των δεδομένων θεωρείται δυσφήμιση; Δυσφήμιση θα ήταν εάν υπήρχε ψεύδος. Κάνανε λάθος και κάψανε τον εγκέφαλο; Ναι. Συμβαίνει; Ναι. Έχουν το ανταλλακτικό; Όχι. Έχουν καθυστερήσει να το φέρουν γιατί δουλεύουν με just in time όρους παραγωγής; Ναι. Είναι κακό αυτό; Όχι απαραίτητα.

Η κάθε μάρκα επιλέγει τον τρόπο υποστήριξης. Υπάρχουν κάποιες (όλες δηλαδή) που παράγουν πρώτα για την γραμμή παραγωγής και μετά βάζουν batches για spare parts βάσει παραγγελιών + safety stock ή και καθόλου safety stock. Πολύς κόσμος εχει αναμείνει ανταλλακτικά την ωρα που το αμάξι παράγεται και αναρωτιέται γιατί ενώ παράγεται ο άλλος δεν μπορεί να πάρει ενα απλό απάρτιο από αυτά που μπαίνουν εκείνη την στιγμή στα αυτοκίνητα παραγωγής. Ε δε δουλεύει έτσι αυτό.

Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι:

1. ότι σε έχουν αφήσει χωρίς αυτοκίνητο που καλύπτει τις ανάγκες σου όλο αυτό το διάστημα

2. δεν σου έχουν επικοινωνήσει γραπτώς πότε θα πάρεις το αμάξι σου πίσω. Εκει ξεκινάει το ΙΝΚΑ να μετράει αντίστροφα.

Πες τους το. Θέλω αμάξι που να είναι ίσης κατηγορίας, και πότε θα είναι το δικό μου πίσω γραπτά. Αν δεν τηρηθούν και τα δύο θα αναγκαστώ να πάω στο ΙΝΚΑ.

Αυτά.

Δημοσ.
5 hours ago, Donmitsos10 said:

Εγώ έκανα ότι νόμιζα καλύτερο. Εσυ είσαι περίεργος;

ζητάς απο όλους εδω που θέλουν να μαθουν πληροφορίες για το ζήτημα, να κάνουν αυτο που δεν εκανες ποτέ εξαρχής.
Απλα εισαι παρτακιας.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/9/2025 στις 6:31 ΠΜ, tzotzo είπε

ζητάς απο όλους εδω που θέλουν να μαθουν πληροφορίες για το ζήτημα, να κάνουν αυτο που δεν εκανες ποτέ εξαρχής.
Απλα εισαι παρτακιας.

Ή για το Ψυχιατρείο είναι ή πουλάει μούσι, κουβέντα να γίνεται. Διάβασε τι απαντήσεις δίνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...