Tlykog Δημοσ. χθες στις 12:44 μμ Δημοσ. χθες στις 12:44 μμ (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ δεν εχεις οπως στα περισσοτερα thread προσωπικες αποψεις εκφραζουμε και δεν σε χαρακτηρισα(βαρετος ειπα οτι εισαι για εμενα) αλλα επειδη θα εχεις καταλαβει οτι αυτες οι πονηριες δεν περνανε σε εμενα και αν το συνεχισω οντως θα πω πραγματα που δεν πρεπει ας το σταματησουμε ΕΔΩ... Κατανοητό. Από τη στιγμή που δεν έχεις επιχείρημα πάνω στο ζήτημα και θες να το σταματήσεις εδώ, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Εγώ μίλησα για θεσμική διαδικασία και πολιτική παρέμβαση, σε αυτό μπορεί να υπάρξει συζήτηση και διαλέγεις να μην απαντήσεις. Στα υπόλοιπα δεν έχει νόημα. Απλά θελεις έξοδο από τη συζήτηση. Στη δίνω. Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις μία συζήτηση που σε χαλάει για δικούς σου λόγους. Αν αποφασίσεις ότι θέλεις να κάνεις διάλογο, εδώ είμαι. Επεξ/σία χθες στις 12:54 μμ από Tlykog
Retromaniac Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ δεν εχεις οπως στα περισσοτερα thread προσωπικες αποψεις εκφραζουμε και δεν σε χαρακτηρισα(βαρετος ειπα οτι εισαι για εμενα) αλλα επειδη θα εχεις καταλαβει οτι αυτες οι πονηριες δεν περνανε σε εμενα και αν το συνεχισω οντως θα πω πραγματα που δεν πρεπει ας το σταματησουμε ΕΔΩ... 17 λεπτά πριν, Tlykog είπε Κατανοητό. Από τη στιγμή που δεν έχεις επιχείρημα πάνω στο ζήτημα και θες να το σταματήσεις εδώ, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Εγώ μίλησα για θεσμική διαδικασία και πολιτική παρέμβαση, σε αυτό μπορεί να υπάρξει συζήτηση και διαλέγεις να μην απαντήσεις. Στα υπόλοιπα δεν έχει νόημα. Απλά θελεις έξοδο από τη συζήτηση. Στη δίνω. Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις μία συζήτηση που σε χαλάει για δικούς σου λόγους. @Tlykog Δεν σε χαρακτήρισε φίλε, απλά σε είπε βαρετό. Το οποίο βέβαια είναι χαρακτηρισμός. Αλλά εντάξει είσαι μόνο για αυτόν οπότε δε μετράει. Βέβαια οι χαρακτηρισμοί είναι πάντα προσωπικοί, εκτός και αν λειτουργεί κάποιος με εξουσιοδότηση Λες επιχειρήματα που είναι γεγονότα, αυτονόητα πράγματα για κάθε λογικό άνθρωπο, με αναφορές και στο σύνταγμα, αλλά λέει ότι δεν λες επιχειρήματα αλλά απόψεις. Αυτός λέει έλα μωρέ σιγά τι είπε ο βαψομαλλιάς. Και με τόσο σοβαρά επιχειρήματα που λέει αυτός είναι φυσικό τα δικά σου να είναι ανύπαρκτα. Απόψεις είναι και των δύο σας. Οπότε δεν έχει κανείς δίκιο. Μη το συνεχίζεις και τον κάνεις να εκτίθεται περισσότερο. Σε παρακαλάει σχεδόν. Τρέχα γύρευε με αυτόν που έμπλεξες. Κατά την τύχη τον πρόλαβαν και δεν έκανε ένεση με απολυμαντικό που πρότεινε ο ήρωάς του για το covid. Επεξ/σία χθες στις 01:02 μμ από Retromaniac 1
ScorpioX777 Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ Δημοσ. χθες στις 12:57 μμ 5 λεπτά πριν, Tlykog είπε Κατανοητό. Από τη στιγμή που δεν έχεις επιχείρημα πάνω στο ζήτημα και θες να το σταματήσεις εδώ, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε. Εγώ μίλησα για θεσμική διαδικασία και πολιτική παρέμβαση, σε αυτό μπορεί να υπάρξει συζήτηση και διαλέγεις να μην απαντήσεις. Στα υπόλοιπα δεν έχει νόημα. Απλά θελεις έξοδο από τη συζήτηση. Στη δίνω. Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις μία συζήτηση που σε χαλάει για δικούς σου λόγους. Αναφορά σε κείμενο Αν εσύ το βλέπεις σαν “μια ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο”, δικαίωμά σου. Εγώ το βλέπω σαν ένδειξη στάσης απέναντι στην ίδια την ανεξαρτησία των θεσμών. ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ δεν εχουμε καποια πηγη να παραθεσουμε που θα αποδεικνυει το δικιο του ενος η του αλλου... Ουτε εσυ θα με πεισεις ουτε εγω ειναι αχρηστη πλεον η κουβεντα μας ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις...
Tlykog Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ Δημοσ. χθες στις 01:10 μμ (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ δεν εχουμε καποια πηγη να παραθεσουμε που θα αποδεικνυει το δικιο του ενος η του αλλου... Ουτε εσυ θα με πεισεις ουτε εγω ειναι αχρηστη πλεον η κουβεντα μας ειναι τοσο δυσκολο να το καταλαβεις... Καταλαβαίνω τι λες, αλλά δε συμφωνώ. Εγώ έφερα συγκεκριμένο παράδειγμα (όρκος, Σύνταγμα, θεσμική διαδικασία), εσύ απλά λες “προσωπική άποψη”. Αν για σένα αυτό αρκεί, σεβαστό. Αν αυτό δεν είναι επιχείρημα και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί είναι, δεν έχω να προσθέσω κάτι. Από εκεί και πέρα, δεν είναι θέμα να πείσει ο ένας τον άλλο, αλλά να μπαίνουν επιχειρήματα στο τραπέζι. Σ’ αυτό το κομμάτι, η κουβέντα όντως δεν προχώρησε. Από τη στιγμή που γίνεται δημόσια μία συζήτηση είναι ανοικτή σε όλους και έχει νόημα. Το ότι μπορεί να μην έχει νόημα για εσενα το κατανοώ. Αν δε θέλεις να την προχωρήσεις με επιχειρήματα, έχεις δίκιο: δεν έχει νόημα για σενα. Αυτός είναι και ο λόγος που σου είπα ότι αν θέλεις να αποχωρήσεις μπορείς να το κάνεις. Σου δίνω την έξοδο και δεν έχω κάποια πρόθεση να γράψω κάτι άλλο για σένα, αλλά εσύ συνεχίζεις τη συζήτηση με τον ίδιο βαρετό (όπως εσύ τη χαρακτήρισες) τρόπο. Χωρίς επιχειρήματα. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Tlykog 1 1
ScorpioX777 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε @Tlykog Δεν σε χαρακτήρισε φίλε, απλά σε είπε βαρετό. Το οποίο βέβαια είναι χαρακτηρισμός. Αλλά εντάξει είσαι μόνο για αυτόν οπότε δε μετράει. Βέβαια οι χαρακτηρισμοί είναι πάντα προσωπικοί, εκτός και αν λειτουργεί κάποιος με εξουσιοδότηση Λες επιχειρήματα που είναι γεγονότα, αυτονόητα πράγματα για κάθε λογικό άνθρωπο, με αναφορές και στο σύνταγμα, αλλά λέει ότι δεν λες επιχειρήματα αλλά απόψεις. Αυτός λέει έλα μωρέ σιγά τι είπε ο βαψομαλλιάς. Και με τόσο σοβαρά επιχειρήματα που λέει αυτός είναι φυσικό τα δικά σου να είναι ανύπαρκτα. Απόψεις είναι και των δύο σας. Οπότε δεν έχει κανείς δίκιο. Μη το συνεχίζεις και τον κάνεις να εκτίθεται περισσότερο. Σε παρακαλάει σχεδόν. Τρέχα γύρευε με αυτόν που έμπλεξες. Κατά την τύχη τον πρόλαβαν και δεν έκανε ένεση με απολυμαντικό που πρότεινε ο ήρωάς του για το covid. Οτιδηποτε θεμα εχεις μαζι μου μπορεις να το πεις σε εμενα το να βαζεις λογια αλλου μπροστα ειναι ανανδρο, μη φοβασαι δεν προκειται να σε βαρεσω... Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από ScorpioX777
Retromaniac Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε Οτιδηποτε θεμα εχεις μαζι μου μπορεις να το πεις σε εμενα το να βαζεις λογια αλλου μπροστα ειναι ανανδρο, μη φοβασαι δεν προκειται να σε βαρεσω... Τσουτσουριασα 🤣🤣🤣 Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Retromaniac 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα