Tlykog Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, spirostolios είπε Ο ένας λύκος, ό άλλος λιοντάρι της θάλασσας και κοινό τους χαρακτηριστικό ότι οι νομικές τους γνώσεις είναι περιορισμένες. Αρκετά για σήμερα. Εάν πληρώνεστε από τους φορολογούμενους και γράφετε σε φορουμ καλό είναι να γίνετε συνδρομητές σε vpn. Ωραία, άρα όταν ζητάμε τεκμηρίωση η απάντηση είναι παρατσούκλια και υπονοούμενα. Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι αποφυγή. Αν όντως έχεις βάση στους ισχυρισμούς σου, φέρ’ την. Διαφορετικά, είναι απλώς θόρυβος. Και αν εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται ενώ εσύ έχεις τις γνώσεις, γιατί αντί για επιχειρήματα βλέπουμε μόνο προσβολές και υπεκφυγές; Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Tlykog 6
SeaLion Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 13 λεπτά πριν, Tlykog είπε Ωραία, άρα όταν ζητάμε τεκμηρίωση η απάντηση είναι παρατσούκλια και υπονοούμενα. Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι αποφυγή. Αν όντως έχεις βάση στους ισχυρισμούς σου, φέρ’ την. Διαφορετικά, είναι απλώς θόρυβος. Και αν εμείς δεν ξέρουμε τι μας γίνεται ενώ εσύ έχεις τις γνώσεις, γιατί αντί για επιχειρήματα βλέπουμε μόνο προσβολές και υπεκφυγές; Δεν έχει ούτε αποδείξεις, ούτε επιχειρήματα, ούτε πρόκειται να δεχτεί να εξετάσει καν τα δικά σου στοιχεία. Δεν είναι γι αυτό εδώ. Μια γενικόλογη μίρλα έχει, κατηγορίες πως τάχα μου μας πληρώνει (το κράτος;;) για να κάνουμε debate μαζί του (lol). Το ποιοι έχουν τέτοια ρητορική το ξέρουμε. 5
MikeKata Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 2 hours ago, spirostolios said: Ιδιοκτήτες και σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας Mullvad; έδρα της εταιρίας; Εκανα το λάθος να απαντήσω πιο πριν, βλέποντας την άρνηση σου να στηρίξεις τους ισχυρισμούς σου, όταν σου το ζήτησαν και ο @Tlykog και ο @SeaLion και να πετάς την μπάλα στην εξέδρα, αλλά θα απαντήσω πάλι, παρά το γεγονός ότι ρωτάς απλά για να ρωτήσεις, καθώς είναι κάτι που (αν όντως σε ενδιέφερε), θα μπορούσες να το βρεις σε 1 λεπτό με 3 κλικ στην αναζήτηση. Ιδιοκτήτες: Daniel Berntsson και Fredrik Strömberg, με "μαμά" εταιρεία την Amagicom AB (ιδιωτική, δική τους) Ούτε τρίτες εταιρείες, ούτε τίποτα. https://mullvad.net/en/blog/ownership-and-future-mullvad-vpn https://www.allabolag.se/foretag/mullvad-vpn-ab/göteborg/konsulter/2KHK741I5YF3I Έχει αποδειχτεί η ανωνυμία και το zero-log policy του συγκεκριμένου VPN στην πράξη και δεν ανήκει σε καμία εταιρεία που θα είχε άλλα συμφέροντα όπως π.χ η PIA με την Kape Technologies. https://www.techradar.com/news/mullvads-no-log-policy-proven-after-police-raid Αποδειξε μου, λοιπόν, για το συγκεκριμένο VPN, πώς: 6 hours ago, spirostolios said: Δεν υφίσταται θέμα αξιοπιστίας, όλες οι εταιρίες vpn πουλάνε τα δεδομένα σας στις εταιρίες (πληρώνονται και από τους άλλους) προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και οι τελευταίες κάνουν ένα πλάνο παραβατικότητας γεωγραφικά, ποσοτικά, ποιοτικά κ.α. Με αποδείξεις όμως, όχι ο,τι κατεβάσει το κεφάλι μας ανάμεσα στον καφέ και το μεσημεριανό φαγητό. Θα σου επαναλάβω ο,τι σου είπαν. "Το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό". Είναι πολύ εύκολο να πετάμε κάτι στον αέρα και μετά να λέμε "κάτσε ψάξε μόνος σου". Το "δύσκολο" είναι να το αποδείξουμε. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από MikeKata 6 1
Tlykog Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 5 λεπτά πριν, MikeKata είπε Εκανα το λάθος να απαντήσω πιο πριν, βλέποντας την άρνηση σου να στηρίξεις τους ισχυρισμούς σου, όταν σου το ζήτησαν και ο @Tlykog και ο @SeaLion και να πετάς την μπάλα στην εξέδρα, αλλά θα απαντήσω πάλι, παρά το γεγονός ότι ρωτάς απλά για να ρωτήσεις, καθώς είναι κάτι που (αν όντως σε ενδιέφερε), θα μπορούσες να το βρεις σε 1 λεπτό με 3 κλικ στην αναζήτηση. Ιδιοκτήτες: Daniel Berntsson και Fredrik Strömberg, με "μαμά" εταιρεία την Amagicom AB (ιδιωτική, δική τους) Ούτε τρίτες εταιρείες, ούτε τίποτα. https://mullvad.net/en/blog/ownership-and-future-mullvad-vpn https://www.allabolag.se/foretag/mullvad-vpn-ab/göteborg/konsulter/2KHK741I5YF3I Έχει αποδειχτεί η ανωνυμία και το zero-log policy του συγκεκριμένου VPN στην πράξη και δεν ανήκει σε καμία εταιρεία που θα είχε άλλα συμφέροντα όπως π.χ η PIA με την Kape Technologies. https://www.techradar.com/news/mullvads-no-log-policy-proven-after-police-raid Αποδειξε μου, λοιπόν, για το συγκεκριμένο VPN, πώς: Με αποδείξεις όμως, όχι ο,τι κατεβάσει το κεφάλι μας ανάμεσα στον καφέ και το μεσημεριανό φαγητό. Θα σου επαναλάβω ο,τι σου είπαν. "Το βάρος της απόδειξης πέφτει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό". Είναι πολύ εύκολο να πετάμε κάτι στον αέρα και μετά να λέμε "κάτσε ψάξε μόνος σου". Το "δύσκολο" είναι να το αποδείξουμε. Μπράβο σου που μπήκες στον κόπο να βρεις στοιχεία, αλλά δεν είχες καμία υποχρέωση. Όποιος κάνει έναν ισχυρισμό που πάει κόντρα στη λογική ή σε γνωστά δεδομένα, έχει και την υποχρέωση να τον στηρίξει με πηγές ή έστω με λογική επιχειρηματολογία. Εσύ το έκανες ήδη. Η ευθύνη από εκεί και πέρα είναι αποκλειστικά δική του. 2
Zynto Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 6 ώρες πριν, spirostolios είπε Καλημέρα σας, επίσης να γνωρίζετε ότι και τα επώνυμα vpn είναι κινητές βόμβες δεδομένων. Το είχα γράψει σε άλλο ποστ και το επαναλαμβάνω: όποια συνδρομή/λογισμικό αγοράσετε δίνετε όλα τα δεδομένα χρήσης (κάτι σαν να είστε προϊόν και παράλληλα να πληρώνετε κιόλας). Δεν υφίσταται θέμα αξιοπιστίας, όλες οι εταιρίες vpn πουλάνε τα δεδομένα σας στις εταιρίες (πληρώνονται και από τους άλλους) προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων και οι τελευταίες κάνουν ένα πλάνο παραβατικότητας γεωγραφικά, ποσοτικά, ποιοτικά κ.α. Επίσης εσείς με τα νετφλιχ τουρκιας και μπουρτσοβλαχίας δίνετε την δυνατότητα σε εταιρίες που προσλαμβάνονται για αυτό το σκοπό να βοηθήσετε να καταλαβαίνουν που είναι ευάλωτοι σε σχέση με τις γεωγραφικές χρεώσεις και άλλα. Αυτό ανήκει στην σφαίρα της συνωμοσιολογίας. Η μέτρηση παραβατικότητας βασίζεται σε διάφορες μετρήσεις κίνησης δεδομένων, μετρήσεις αγοράς (το τι πιστεύει η ίδια η εταιρία ότι θα έπρεπε να έχει πουλήσει) και κάποιες στατιστικές έρευνες, είναι κατ 'εκτίμηση και παραφουσκωμένα για να πιέζουν κυβερνήσεις 3
spirostolios Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Κυρίες και κύριοι, εσείς υποστηρίζετε (όσοι από εσάς) την πλάνη της προκατάληψης ενώ εγώ σκέπτομαι και καταλαβαίνω διαφορετικά. Είναι αυτονόητο, τουλάχιστον για εμένα, ότι δεν έχω κάτι να κερδίσω ή κάποιους να καθοδηγήσω απεναντίας όσους καταλαβαίνουν τι γράφω θέλω να προστατευτούν. Και όπως είπε και ο Καίσαρας: Από τη φύση του ο άνθρωπος, αυτό που θέλει, αυτό πιστεύει. Στο επόμενο σχετικό θέμα εδώ (ελπίζω) θα είμαστε. 1
SeaLion Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Από την αντιστροφή του βάρους της απόδειξης μέχρι την επίκληση στο υποκειμενικό... ένα τσιγάρο δρόμος. Ραντεβού στο επόμενο επεισόδιο του "Είναι η γη επίπεδη;" 7
nickk0kkav Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Απο τα 18 "δημοφιλή " vpn δεν εχω ακούσει για ουτε ενα . Δε λεω ότι ειμαι γνωστής του χώρου αλλά χαλαρώστε λιγο με το click bait
Arkin Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 12 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Ο περισσότερος κόσμος αυτό κάνει, ψάχνει vpn και παίρνει τα πρώτα τζάμπα Πηρα nord για 27 μηνες και fastestvpn lifetime για παντα δηλαδη εντελως δωρεαν μεσω cashback υπηρεσιων. Και τα 2 εχουν no log policy μεσω audit απο τριτες εταιριες επισημα και βρισκονται το πρωτο στον Παναμα και το δευτερο στα Κειμαν νησια κανεις δεν εχει δικαιοδοσια σε αυτα τα μερη. Πηραμε και purevpn με 140% επιστροφη βγαλαμε και λεφτα για 24 μηνες αλλα αυτο δεν το δουλευω καθολου. Εννοειται συνεχιζουμε να δουλευουμε private trackers εχω να δουλεψω public 20 χρονια. Τωρα κατι potato vpn κτλ που πρωτη φορα τα ειδα προφανως δεν τα ακουμπας. 2
MikeKata Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 hours ago, spirostolios said: Κυρίες και κύριοι, εσείς υποστηρίζετε (όσοι από εσάς) την πλάνη της προκατάληψης ενώ εγώ σκέπτομαι και καταλαβαίνω διαφορετικά. Είναι αυτονόητο, τουλάχιστον για εμένα, ότι δεν έχω κάτι να κερδίσω ή κάποιους να καθοδηγήσω απεναντίας όσους καταλαβαίνουν τι γράφω θέλω να προστατευτούν. Και όπως είπε και ο Καίσαρας: Από τη φύση του ο άνθρωπος, αυτό που θέλει, αυτό πιστεύει. Στο επόμενο σχετικό θέμα εδώ (ελπίζω) θα είμαστε. Dunning–Kruger effect 1 1
Zynto Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 2 ώρες πριν, spirostolios είπε Κυρίες και κύριοι, εσείς υποστηρίζετε (όσοι από εσάς) την πλάνη της προκατάληψης ενώ εγώ σκέπτομαι και καταλαβαίνω διαφορετικά. Είναι αυτονόητο, τουλάχιστον για εμένα, ότι δεν έχω κάτι να κερδίσω ή κάποιους να καθοδηγήσω απεναντίας όσους καταλαβαίνουν τι γράφω θέλω να προστατευτούν. Και όπως είπε και ο Καίσαρας: Από τη φύση του ο άνθρωπος, αυτό που θέλει, αυτό πιστεύει. Στο επόμενο σχετικό θέμα εδώ (ελπίζω) θα είμαστε. Η πλάνη της προκατάληψης είναι όταν κάποιος κάνει μία ερώτηση η οποία λαμβάνει ως δεδομένο κάτι το οποίο ούτε έχει αποδειχθεί, ούτε έχει γίνει αποδεκτό από τους συζητητές - όταν, για παράδειγμα, περιλαμβάνει μία πρόταση η οποία είναι τουλάχιστον τόσο αμφισβητήσιμη όσο και το προτεινόμενο συμπέρασμα. 3
dkstopo Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, SeaLion είπε Και... τα περισσότερα θετικά reactions σε ένα post που μάλλον αγνοεί την ύπαρξη Free & Open Source Software. αν λάβω υπόψιν την εγγραφή σου τα χρησιμοποιώ πριν περπατήσεις και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω οι τύποι που είναι από πίσω βγάζουν λεφτά που δεν μπορείς να φανταστείς. Πάνε να πάρεις τζάμπα πράμα όσο προλαβαίνεις... Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από dkstopo
xaerialtwistx Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 16 ώρες πριν, Arkin είπε Τι vpn είναι αυτά πρώτη φορά τα ακούω όλα όσα αναφέρθηκαν. Απορώ ποιος μπορεί να τα εμπιστεύτηκε όταν υπάρχουν nord Proton windscribe surfshark mullvad που είναι αξιόπιστα και διαχρονικά. Αξιοπιστες υπηρεσιες δε χρειαζονται διαφημιση, τις διαφημιζει ο κοσμος. Οπότε θα εβγαζα απο τη λιστα το Nord που εχει σκασει λεφτά να γίνει μονοπώλιο απο τις διαφημισεις σε ολο το διαδικτυο, αγοραζεις μια ακυρη υπηρεσια και σου πεταει προσφορα για Nord, συν το οτι ειναι μόνιμα σε προσφορα μη σε χάσει, θες να το παρεις στην κανονικη του τιμή και η κανονική του τιμή είναι σαν τον Bigfoot ένα πραγμα, φημολογείται ότι υπαρχει αλλά κανενας δεν την εχει δει. Περιμενω τη στιγμη που θα αποδειχτει τρελη απατη και εκανε τοσα χρονια τα πανδεινα να μαζευει τα δεδομενα του κοσμου και να τα πουλαει. 2
Tlykog Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, spirostolios είπε Κυρίες και κύριοι, εσείς υποστηρίζετε (όσοι από εσάς) την πλάνη της προκατάληψης ενώ εγώ σκέπτομαι και καταλαβαίνω διαφορετικά. Είναι αυτονόητο, τουλάχιστον για εμένα, ότι δεν έχω κάτι να κερδίσω ή κάποιους να καθοδηγήσω απεναντίας όσους καταλαβαίνουν τι γράφω θέλω να προστατευτούν. Και όπως είπε και ο Καίσαρας: Από τη φύση του ο άνθρωπος, αυτό που θέλει, αυτό πιστεύει. Στο επόμενο σχετικό θέμα εδώ (ελπίζω) θα είμαστε. Δηλαδή, το συμπέρασμα είναι ότι όλοι οι υπόλοιποι πέφτουμε στην "πλάνη της προκατάληψης" κι εσύ μόνος έχεις τη διαφορετική κατανόηση, χωρίς να χρειάζεται να φέρεις ούτε ένα επιχείρημα. Αυτό μοιάζει αρκετά ελιτιστικό, και χωρίς τεκμηρίωση δεν δίνει καλή εικόνα για εσένα. Μας ζητάς να αρκεστούμε στις διαβεβαιώσεις σου και σε μια ρήση του Καίσαρα, η οποίο δεν εξαιρεί εσένα, αντί για αποδείξεις. Στην πράξη, όμως, αυτό που περιγράφεις ως "προστασία" μοιάζει περισσότερο με "πιστέψτε με γιατί το λέω εγώ". Αν αυτό είναι το καλύτερο που έχεις, τότε ο διάλογος πράγματι σταματά εδώ. Τέλος, μένει να αποδείξεις τι έχουμε να κερδίσουμε εμείς, που λέμε κάτι διαφορετικό από εσένα. Συνολικά, θα έλεγα ότι είναι η καλύτερη έξοδος από μια συζήτηση στην οποία δεν έχεις κάτι να προσφέρεις και κανένα πραγματικό επιχείρημα για τη θέση σου. Στρατηγικά είναι η καλύτερη κίνηση. Αν χρειαστείς πραγματική συζήτηση με επιχειρήματα και λογική τεκμηρίωση, εδώ είμαι. Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από Tlykog 4
SeaLion Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 4 ώρες πριν, dkstopo είπε αν λάβω υπόψιν την εγγραφή σου τα χρησιμοποιώ πριν περπατήσεις και χωρίς να θέλω να σε τρομάξω οι τύποι που είναι από πίσω βγάζουν λεφτά που δεν μπορείς να φανταστείς. Αυτά τα καφενειακά, που δεν έχεις ιδέα σε ποιον μιλάς (και γιατί να έχεις άλλωστε) αλλά πας να μου την βγεις ως... μύστης του open source και της φιλοσοφίας του. Μιλάς και για τα πλούτη των μηχανικών που δουλεύουν στα open source projects (οι "τύποι από πίσω" σα να είναι μασόνοι) και περιμένεις να ψαρώσω, λες και open source = ένδεια -- φαντάζομαι είναι κάποια συλλογιστική αντίστοιχη του αριστερός = φτωχός. Λυπήσου μας. Ούτε την ηλικία μου ξέρεις, ούτε με τι τρομάζω. Είτε σου αρέσει, είτε όχι, και κόντρα στο γλυκερό ατακαδόρικο αρχικό ποστ σου, υπάρχει δωρεάν software χωρίς περιοριστικούς όρους για τον χρήστη, χωρίς παρακολούθηση, χωρίς παγίδες... Πιο δωρεάν κι από την αγάπη της μαμάς. 4 ώρες πριν, dkstopo είπε Πάνε να πάρεις τζάμπα πράμα όσο προλαβαίνεις... 'Οτι τι; 😂 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα