Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Έχω τρείς δικηγόρους στην οικογένεια,δεν είναι οτι δεν μπορώ να το κυνηγήσω νομικά,απλά δεν έχω διάθεση να δώσω ούτε ένα ευρώ για αυτόν,και να πώ το κρίμα μου σήμερα που άρχισε 12 η ώρα τα ίδια έπαιξε Γωγώ, σε λίγα λεπτά το έπιασε το παρασύνθημα και σταμάτησε.

Aπλα να εχεις υποψην οτι και στο προηγουμενο σπιτι που ηταν εκανε τα ιδια και συνεχιζει να τα κανει,επειδη καποιος σαν εσενα ( και κανα δυο παραπανω ) δεν ασχοληθηκε.

Δημοσ.
23 minutes ago, StamTheMan said:

Aπλα να εχεις υποψην οτι και στο προηγουμενο σπιτι που ηταν εκανε τα ιδια και συνεχιζει να τα κανει,επειδη καποιος σαν εσενα ( και κανα δυο παραπανω ) δεν ασχοληθηκε.

Έγινε ότι έπρεπε να γίνει, ήρθε αστυνομία και του έκανε σύσταση, ο απο κάτω απο μένα που ενοχλείται επίσης έχει πάει 2 φορές και του έχει γκρινιάξει, και επειδή είναι security και προσπαθεί να κοιμηθεί την ώρα που ο άλλος βάζει μουσική το βλέπω ήδη το έργο, θα το κάνει κάποια στιγμή ασήκωτο,δεν θέλω να ασχοληθώ με δικαστήρια , θα βάλω δικηγόρο,παράβολα και ποιός ξέρει τι άλλο για να κάνω μια τρύπα στο νερό αν μπορούσαν να το μαζέψουν αυτεπάγγελτα καλά θα ήταν,αλλά τα κάνει εκτός ωρών κοινής υσηχίας και δεν μπορούν.

Αφού βρήκα λύση με την Γωγώ και τα καγκέλια θα το πάω έτσι και εγώ,τρέλα κόντρα στην τρέλα,και ναι ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά ας δεί τι ωραία είναι να παίρνεις δόση απο το φάρμακό σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, cpc464 said:

Έγινε ότι έπρεπε να γίνει, ήρθε αστυνομία και του έκανε σύσταση, ο απο κάτω απο μένα που ενοχλείται επίσης έχει πάει 2 φορές και του έχει γκρινιάξει, και επειδή είναι security και προσπαθεί να κοιμηθεί την ώρα που ο άλλος βάζει μουσική το βλέπω ήδη το έργο, θα το κάνει κάποια στιγμή ασήκωτο,δεν θέλω να ασχοληθώ με δικαστήρια , θα βάλω δικηγόρο,παράβολα και ποιός ξέρει τι άλλο για να κάνω μια τρύπα στο νερό αν μπορούσαν να το μαζέψουν αυτεπάγγελτα καλά θα ήταν,αλλά τα κάνει εκτός ωρών κοινής υσηχίας και δεν μπορούν.

Αφού βρήκα λύση με την Γωγώ και τα καγκέλια θα το πάω έτσι και εγώ,τρέλα κόντρα στην τρέλα,και ναι ξέρω ότι δεν είναι σωστό αλλά ας δεί τι ωραία είναι να παίρνεις δόση απο το φάρμακό σου.

Έχω περάσει τα ίδια και τα περνάω ακόμα. 

Αρχικά με τον από πάνω, που έβαζε όποτε του καύλωνε τέρμα δυνατά μουσική, του μίλησα και μία φορά στη σκάλα ευγενικά, έδειξε υποτίθεται να καταλαβαίνει και ήταν ευγενικός αλλά @@ την αμέσως επόμενη μέρα πάλι τα ίδια. Το ξανάπα, μια δυο τρεις την άλλη φορά μου το συζήταγε κάποιος άλλος και τον έκραξα και αυτόν, του λέω δε γίνεται να βγαίνω μόνο εγώ ο κακός, πήγαινε και συ και πες του τό. 

Και πράγματι, την επόμενη φορά ανέβηκε πάνω και του χτύπησε την πόρτα. Από τότε τουμπέκα, θα βάλει μουσική και την ψιλοακούω, αλλά οκ σε πολύ νορμάλ επίπεδο που δεν μπορείς να πεις και κάτι, γιατί στο τέλος θα χάσεις και το δίκιο σου... 

1 hour ago, pp6210 said:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα φίλε μου, όλα όσα σου προτείνουν παραπάνω σίγουρα θα σου σπάσουν τα στομάχια και η αποτελεσματικότητα είναι αμφίβολη... ίσως αν έπιανες κανα δυο γείτονες και μιλούσατε όμορφα στον γονέα ή τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, να του πει να ακούει πιο χαμηλά...

Από το 3μπούρδελο κράτος στο οποίο ζούμε μην περιμένεις τίποτα.... απο τα σκυλιά στα μπαλκόνια που γαυγίζουν 24/7 σε κάθε γάτα, μηχανάκι, που περνάει (ξεκινάει ένας και μετά του απαντάνε όλοι οι υπόλοιποι σκύλοι της γειτονιάς), στη (δημοτική;) συναυλία που γινόταν χτες στην Αργυρούπολη η οποία δεν ξέρω τι άδειες είχε αλλά παραδίπλα στον Άλιμο ακούγαμε αγριοφωνάρες και γρατζουνίσματα οργάνων μέχρι τις 4.15 το πρωί, 10+ γειτονιές εμειναν ξάγρυπνες για να κονομήσουν κάποιοι και να διασκεδάσουν (;) 50-100 νοματέοι, να μην πω για τον προβολέα αεροπορικού τύπου που πέρναγε από τα μπαλκόνια μας και μας στράβωνε (αυτοί απαγορεύονται μέσα στην πόλη και κοντά σε αεροδρόμια, αλλά κάποιος τον κατέχει και τον νοικιάζει κανονικά), στα πυροτεχνήματα που σκάνε ότι ώρα και όπου γουστάρουν ... στην καφετέρια στην παρακάτω γωνία, η οποία έχει άδεια καφέ αλλά από τις 9 παίζει δυνατή μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο και σερβίρει μόνο ποτό και μόνο με κράτηση τραπεζιού (φυσικά χωρίς άδεια μπαρ)... 2 φορές έχει κάνει μύνηση το απέναντι καφε (που κλείνει στις 10, χωρίς μουσικές και φρου φρου) και καμπόσες έχει κληθεί η αστυνομία, αλλά τίποτα!

Μηδέν ελπίδα εφαρμογής απλούστατων νόμων και κανόνων συμβίωσης, και ύστερα αναρωτιόμαστε γιατι είναι όλοι μέσα στα ψυχοφάρμακα.... Καλή υπομονή σου εύχομαι με τον τρελλό σου γείτονα.

Έχεις δίκιο σε όλα.. Θλιβερή κατάσταση, κυριολεκτικά μπαμπουϊνοι είμαστε εδώ, ούτε στην Ουγκάντα δεν ξέρω αν γίνονται τέτοια. 

By the way, σε περίπτωση που αναρωτιόσουν, αυτή η χτεσινή γελοιότητα ήταν στα πλαίσια το "Πολιτιστικού Σεπτέμβρη" του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Να τον βάλουν εκεί που ξέρουν!!

Βrace yourselves γιατί έχει τις ίδιες αηδίες και στις 10, και στις 12 αλλά στις 13 Σεπτεμβρίου.. Και μετά προς το τέλος του μήνα έχει άλλα 3-4 events. Το χτικιό πραγματικά!!!

Επεξ/σία από polaki
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Εφυγαν,αρα δεν ειναι δικο μας προβλημα.
Ειναι του επομενου.

Ολη η ελλαδα σε μια προταση.

Ναι. Εσένα άμα σου αρέσει και το θεωρείς σωστό, κάτσε να τα σκας σε δικηγόρους για άτομα που έχουν φύγει από την πολυκατοικία σου.

Υπόψην πως σε όλα αυτά με τις φασαρίες τις μηνύσεις και τα δικαστήρια;, άμα δεν σε έχει συμβουλέψει σωστά ο δικηγόρος σου για το τι θα επικαλεστεις στην αγωγή σου και πως θα τεκμηριώσεις τα λεγόμενα σου, ότι σου προκάλεσε βλάβη όλος αυτός ο θορυβος για τον οποίον είτε πρέπει να έχεις μαρτυρίες γειτόνων ειτε την εγγραφή βεβαίωση του αστυνομικού που ήρθε ότι διαπίστωσε και ο ίδιος τον θόρυβο και μάλιστα επανειλημμένα, μάντεψε, δεν καταφέρνεις τιποτα στο δικαστήριο. Σε μη καλά τεκμηριωμένα επιχειρήματα η εν ελλείψει μαρτυρων, μπορει και η άλλη πλευρά να υποστηρίξει τις δικές της δικαιολογίες και να σε αντικρουσει, ειδικά αν μιλάμε για οικογένειες με μωρά. 

Κατά τα λοιπά, υπάρχει πρόστιμο που στο βάζει η αστυνομία για υπερβολικό θορυβο από μουσική σε ώρες κοινής ησυχίας, ας κοιτάξει αν μπορεί να κάνει κάτι μέσω αυτής της διαδικασίας χωρίς να μπλέκει με εξώδικα και μηνύσεις. 

Σε περίπτωση που έχεις ιδιοκτήτες και σου προκαλούν το προβλημα, μπορεί να εκδοθεί απόφαση από το δικαστήριο ότι εάν επαναληφθεί αυτό τότε με κάθε προσφυγή του θιγομενου θα πληρώνει έξτρα αποζημίωση, έτσι βάζουν τον φασαριοζο στην θέση του αλλά αυτό εάν μιλάμε για άτομα που μένουν μόνιμα, άμα είναι ενοικιαστης που έχει φύγει δεν υπάρχει κάτι πρακτικό να του κάνεις. Στο επόμενο διαμέρισμα που θα πάει πάλι θα κάνουν την ίδια φασαρία. Για αυτούς τους λόγους έγραψα πριν ότι δεν έχει τόσο νόημα να το κυνηγήσει δικαστικώς. Ας κρίνει ο ίδιος τι θεωρεί σωστότερο και να πράξει τα δέοντα, εγώ έγραψα την δική μου άποψη. 

11 ώρες πριν, mike15 είπε

εαν ειναι ενοικιαστες και γνωριζεις τον ιδιοκτητη τους ,και τον εχεις ενημερωσει,και του εχεις κανει και εξωδικο για προβληματικη συμπεριφορα των ενοικιαστων του ,που περιλαμβανει , φασαρια με παιδια σε ωρες κοινης ησυχιας,παρανομη καταληψη κοινοχρηστων χωρων συμφωνα με το καταστατικο ως δευτερο παρκινγκ,εχει ενα,που παλι ειναι κοινοχρηστο αλλα εχει 2 αυτοκινητα και δεν αφηνει αλλον να παρκαρει, εκφοβισμο βαζοντας ξυλα εξω απο πορτες,ριχνοντας κοπρανα σκυλου μεσα στην πολυκατοικια οτσν δεν του αρεσει η ανακοινωση μας προς αυτον για τα κατορθωματα του,οταν προκαλει ζημιες σε κοινοχρηστους χωρους ,οπως ρολογια υδρευσης και ηλεκτρισμου κλειδωνοντας τις πορτες κ.α πολλα που εχει ο καταλογος,

οταν λοιπον ο διιοκτητης ειναι ενημερωμενος και επισημα ,εχει καλεστει και η αστυνομια 2 φορες και εχει γινει καταγγελια,αλλα συνεχιζει να του ανανεωνει την μισθωση,θεωρειτει συνυπευθυνος για οτι συμβαινει? μπορουμε να του κανουμε μυνηση σαν συνυπευθυνο? ο σκοπος της μυνησης θα ειναι να φοβηθει οτι θα μπλεξει νομικα και οτι μπορει να χασει χρηματα γιατι μονο αυτο τον νοιαζει ,οπως και ισως καποια αλλη νομικη τιμωρια.αλλα αυτο που θελουμε ειναι να τον διωξει γιατι δεν θα θελει να μπλεξει νομικα και δευτερον να παρει το μυνημα οτι απο εδω και περα δεν θα βαζει οποιον γουσταρει και εαν βαλει καποιον του ιδιου ειδους θα εχει την ιδια αντιμετωπιση και θα μπλεξει.

υπαρχει τυχη για κατι τετοιο ,να θεωρηθει συνυπευθυνος?

Να ρωτήσεις δικηγόρο. 

Στο λέω με επιφύλαξη, ενδέχεται να μπορείς να ζητήσεις και κάτι από τον ιδιοκτήτη ως συνυπευθυνο.

Αλλά όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα, πρέπει να τεκμηριωθουν καλά όλα αυτά. Δεν αρκεί να καλέσεις την αστυνομία και ο αστυνομικός που θα έρθει να αναφέρει στο δελτίο συμβάντος ότι " προσηλθαμε σήμερα τάδε ώρα και ημέρα επί της οικίας οδού ταδε όπου κύριος ταδε με υπ' αριθμό ΑΔΤ ταδε μας ανέφερε ότι ο τάδε γείτονας έχει κάνει όλα τα παρακάτω....." Πρέπει να το βεβαιώσει ο ίδιος ο αστυνομικός ότι συμβαίνουν, για τον θόρυβο μπορεί να το κάνει, για τα υπόλοιπα δύσκολο, μετά θες και μάρτυρες. Διότι που ξέρει ο αστυνομικός ότι τα σκατα που βλέπει είναι απο τον σκύλο αυτού που κατηγορείς και τα πράγματα στον ακάλυπτο είναι δικά του; Τα ρολόγια ποιος τα έσπασε;

Αμα δεν υπάρχουν χειροπιαστα στοιχεία ο άλλος κάλλιστα μπορεί να τα αντικρουσει όλα αυτά. Μάλιστα μπορεί να σου κάνει και μια μήνυση για συκοφαντια και να σου έρθει μπούμερανγκ μετά. 

Για αυτό έγραψα πριν ότι θέλει σκεψη όλο αυτό, δηλαδή πως θα το οργανώσεις, και αν σε συμφέρει να το πράξεις εφόσον μιλάμε για ενοικίαση, και άλλοι μου λένε για Ελλάδες και πράσινα άλογα. Εδω καλείς την αστυνομία για διάρρηξη και δεν έρχονται άμα δεν τους καλέσεις και δεύτερη φορά. Πιάνουν κλέφτες και τους αφήνουν πάλι έξω για να συνεχίσουν ότι κάνουν. 

6 ώρες πριν, cpc464 είπε

Ζήτησε να λάβεις αντίγραφα συμβάντος από τις δύο φορές που ήρθε η αστυνομία, ελπίζω να τα έχεις. Μετά μόνο δικαστήριο.

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Να ρωτήσεις δικηγόρο. 

Στο λέω με επιφύλαξη, ενδέχεται να μπορείς να ζητήσεις και κάτι από τον ιδιοκτήτη ως συνυπευθυνο.

Αλλά όπως έγραψα και στο προηγούμενο μήνυμα, πρέπει να τεκμηριωθουν καλά όλα αυτά. Δεν αρκεί να καλέσεις την αστυνομία και ο αστυνομικός που θα έρθει να αναφέρει στο δελτίο συμβάντος ότι " προσηλθαμε σήμερα τάδε ώρα και ημέρα επί της οικίας οδού ταδε όπου κύριος ταδε με υπ' αριθμό ΑΔΤ ταδε μας ανέφερε ότι ο τάδε γείτονας έχει κάνει όλα τα παρακάτω....." Πρέπει να το βεβαιώσει ο ίδιος ο αστυνομικός ότι συμβαίνουν, για τον θόρυβο μπορεί να το κάνει, για τα υπόλοιπα δύσκολο, μετά θες και μάρτυρες. Διότι που ξέρει ο αστυνομικός ότι τα σκατα που βλέπει είναι απο τον σκύλο αυτού που κατηγορείς και τα πράγματα στον ακάλυπτο είναι δικά του; Τα ρολόγια ποιος τα έσπασε;

Αμα δεν υπάρχουν χειροπιαστα στοιχεία ο άλλος κάλλιστα μπορεί να τα αντικρουσει όλα αυτά. Μάλιστα μπορεί να σου κάνει και μια μήνυση για συκοφαντια και να σου έρθει μπούμερανγκ μετά. 

Για αυτό έγραψα πριν ότι θέλει σκεψη όλο αυτό, δηλαδή πως θα το οργανώσεις, και αν σε συμφέρει να το πράξεις εφόσον μιλάμε για ενοικίαση, και άλλοι μου λένε για Ελλάδες και πράσινα άλογα. Εδω καλείς την αστυνομία για διάρρηξη και δεν έρχονται άμα δεν τους καλέσεις και δεύτερη φορά. Πιάνουν κλέφτες και τους αφήνουν πάλι έξω για να συνεχίσουν ότι κάνουν. 

εχω παει εγω για να συμβουλευσω τους αλλους ιδιοκτητες.δεν γνωριζω εαν εκαναν το ιδιο και αυτοι.

το καθαρμα αυτο τα γνωριζει ολα αυτα γιαυτο και συνεχιζει και τα κανει,φαινεται οπου μενει εχει ξανακανει τετοια και ξερει ποσο τον παιρνει.

ο δικηγορος μου ποινικο δικαιο λεει να βαλουμε καμερα.και του λεω κρυφη καμερα που να πρωτοβαλουμε? πρεπει να κυκλοφορουμε με μια καμερα στο πετο να γραφουμε τα παντα, και στις υποδομες παντου γιατι δεν ξερουμε τι θα σκεφτει να κανει.ειναι αδυνατον.ακομα και ετσι να ειναι λεει κατι μαλακ@ες τυπου ,τσεκαρα εαν ειναι καλη η μπαρα που κλεινει τα ρολογια και εσπασε.η' οτι ο σκυλος βγηκε βολτα μονος του μεσα στην οικοδομη.ειναι για μπατσες .

η δικηγορος μου ,αστικο δικαιο μου ειπε οτι δεν αναλαμβανει γιατι θα χασω και την πιστευω γιατι οτι εχει αναλαβει ξερει να το κερδιζει.μου λεει εχω απειρες περιπτωσεις,μονο ο ιδιοκτητης μπορει να τον διωξει κανεις αλλος.εγω απλα θελω να φοβισω τον ιδιοκτητη,ειναι χεστης,με βλεπει στην γειτονια και αλλαζει δρομο ,του ειχα πριν λιγα χρονια ψελισει κατι φωνηεντα. το σπιτι του ειναι στην διπλανη οικοδομη και απο τον φοβο του και την οργη μας εφυγε και παει να μεινει σε αλλο σπιτι που εχει.

ο αστυνομικος οταν τον καλεσαμε ειπε ασε τα σκατα και τις φωτογραφιες ,πες τι συμβαινει..και του ειπα..τον καλεσαν,του εκαναν συσταση και μετα εβγαινε στους διαδρομους και εβριζε.ειναι προβληματικος και νοητικα ασταθης.ειναι για χαπια.εδω απειλησε την αδερφη μου για τα παιδια της,επειδη του εκανε παρατηρηση.πως ακριβως το αποδεικνυεις κατι τετοιο? μονο απο συλλογικη συμπεριφορα.μεχρι στιγμης εχουμε 3 οικογενεις που εχει μαλωσει και οι 2 καλεσαν την αστυνομια,και μια οικογενεια που εχει προσβαλει και απειλησει αλλα δεν μαλωσαν γιατι τον φοβουνται,τον γλειφουν μαλιστα.

εαν πηγαιναμε νομικα και οι 4ρεις ενωμενοι σε εναν εισαγγελα θα βγαζαμε μια ακρη αλλα και παλι εαν ο ιδιοκτητης δεν πτοηθει τιποτα δεν γινεται,αυτο μου ειπαν.δεν ξερω αν πιεσει ομως τον ιδιοκτητη με καποιο νομικο τροπο ο εισαγγελεας.αυτο θα το ρωτησω ,δεν το εχω κανει μεχρι τωρα..

βεβαια ενας φιλος μου μου ειπε σε αντιστοιχο προβλημα που ειχε αλλα σε μαγαζι,οτι πηγε στον διοικητη και του μιλησε..και ο πελατης που τον ενοχλουσε δεν ξαναπατησε.δεν ξερω τι ειπε ο διοικητης στον ενοχλητικο,μπορει και να πειθουν με καποιο τροπο οι αστυνομοι,δεν ξερω.

εγω απορω πως υπαρχουν ανθρωποι τοσο σκληροπετσοι και κομπλεξικοι που ξερουν οτι δεν τους θελει,δεν τους μιλαει η πλειοψηφια των ενοικων και καθονται σε ενα τοξικο περιβαλλον ,αλλα θα μου πεις ειναι οι ιδιοι τοξικοι.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mike15 είπε

εγω απορω πως υπαρχουν ανθρωποι τοσο σκληροπετσοι και κομπλεξικοι που ξερουν οτι δεν τους θελει,δεν τους μιλαει η πλειοψηφια των ενοικων και καθονται σε ενα τοξικο περιβαλλον ,αλλα θα μου πεις ειναι οι ιδιοι τοξικοι.

Ψυχοπαθεια λεγεται. Αδιαφορουν συνειδητα για το περιβαλλον τους.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

εχω παει εγω για να συμβουλευσω τους αλλους ιδιοκτητες.δεν γνωριζω εαν εκαναν το ιδιο και αυτοι.

το καθαρμα αυτο τα γνωριζει ολα αυτα γιαυτο και συνεχιζει και τα κανει,φαινεται οπου μενει εχει ξανακανει τετοια και ξερει ποσο τον παιρνει.

ο δικηγορος μου ποινικο δικαιο λεει να βαλουμε καμερα.και του λεω κρυφη καμερα που να πρωτοβαλουμε? πρεπει να κυκλοφορουμε με μια καμερα στο πετο να γραφουμε τα παντα, και στις υποδομες παντου γιατι δεν ξερουμε τι θα σκεφτει να κανει.ειναι αδυνατον.ακομα και ετσι να ειναι λεει κατι μαλακ@ες τυπου ,τσεκαρα εαν ειναι καλη η μπαρα που κλεινει τα ρολογια και εσπασε.η' οτι ο σκυλος βγηκε βολτα μονος του μεσα στην οικοδομη.ειναι για μπατσες .

η δικηγορος μου ,αστικο δικαιο μου ειπε οτι δεν αναλαμβανει γιατι θα χασω και την πιστευω γιατι οτι εχει αναλαβει ξερει να το κερδιζει.μου λεει εχω απειρες περιπτωσεις,μονο ο ιδιοκτητης μπορει να τον διωξει κανεις αλλος.εγω απλα θελω να φοβισω τον ιδιοκτητη,ειναι χεστης,με βλεπει στην γειτονια και αλλαζει δρομο ,του ειχα πριν λιγα χρονια ψελισει κατι φωνηεντα. το σπιτι του ειναι στην διπλανη οικοδομη και απο τον φοβο του και την οργη μας εφυγε και παει να μεινει σε αλλο σπιτι που εχει.

ο αστυνομικος οταν τον καλεσαμε ειπε ασε τα σκατα και τις φωτογραφιες ,πες τι συμβαινει..και του ειπα..τον καλεσαν,του εκαναν συσταση και μετα εβγαινε στους διαδρομους και εβριζε.ειναι προβληματικος και νοητικα ασταθης.ειναι για χαπια.εδω απειλησε την αδερφη μου για τα παιδια της,επειδη του εκανε παρατηρηση.πως ακριβως το αποδεικνυεις κατι τετοιο? μονο απο συλλογικη συμπεριφορα.μεχρι στιγμης εχουμε 3 οικογενεις που εχει μαλωσει και οι 2 καλεσαν την αστυνομια,και μια οικογενεια που εχει προσβαλει και απειλησει αλλα δεν μαλωσαν γιατι τον φοβουνται,τον γλειφουν μαλιστα.

εαν πηγαιναμε νομικα και οι 4ρεις ενωμενοι σε εναν εισαγγελα θα βγαζαμε μια ακρη αλλα και παλι εαν ο ιδιοκτητης δεν πτοηθει τιποτα δεν γινεται,αυτο μου ειπαν.δεν ξερω αν πιεσει ομως τον ιδιοκτητη με καποιο νομικο τροπο ο εισαγγελεας.αυτο θα το ρωτησω ,δεν το εχω κανει μεχρι τωρα..

βεβαια ενας φιλος μου μου ειπε σε αντιστοιχο προβλημα που ειχε αλλα σε μαγαζι,οτι πηγε στον διοικητη και του μιλησε..και ο πελατης που τον ενοχλουσε δεν ξαναπατησε.δεν ξερω τι ειπε ο διοικητης στον ενοχλητικο,μπορει και να πειθουν με καποιο τροπο οι αστυνομοι,δεν ξερω.

Κοίτα, έχεις αναφέρει πάρα πολλά. Όπως είπα, θέλουν συζήτηση με δικηγόρο. Να μπεις σε διαδικασία για να διώξεις ενοικιαστή, αμφίρροπο και μέχρι να γίνει θα έχει φύγει. Από τον ιδιοκτήτη ίσως κάτι μπορειτε να διεκδικήσετε αλλά θέλει ψάξιμο, δεν φταίει ο ιδιοκτήτης αν ο άλλος έχει την χ, ψ συμπεριφορά απέναντι σας. 

Αλλά αν μπορείτε να αποδείξετε ότι ειδοποιήσατε τον ιδιοκτήτη για τα ζητήματα και αυτός δεν έδειξε ενδιαφέρον. Αλλά δεν φταίει αυτό μόνο, λογικά. Άμα σταματήσει να του πληρώνει το ενοίκιο η του σπάσει το σπίτι τότε θα τον διώξει ο ιδιοκτήτης, όσο του πληρώνει κανονικά το ενοίκιο δεν παίζει. 

Για κάμερα βεβαίως και κάνετε δουλειά, αλλά όχι έτσι κρυφά μόνο σε μπελάδες θα μπείτε, θέλετε απόφαση της ΓΣ της πολυκατοικίας, μόνο τότε, και προφανως εφόσον θα το ξέρει αυτός ότι μπήκε κάμερα, θα σταματήσει και δεν θα βρείτε τίποτα στα βίντεο. 

Αν μιλάμε για άτομο με ψυχολογικά και απειλεί, τότε υπάρχει άλλη διαδικασία που μπορείτε να τον ταρακουνησετε με ασφαλιστικά μέτρα. 

Ο εισαγγελέας ίσως μπορεί να κάνει κάτι άλλα μόνο εάν σου το επιβεβαιώσει ο δικηγόρος, διότι πολλά λέει ο καθένας, αλλά σε πολλά πράγματα θα πας να κάνεις αίτηση εισαγγελικής παραγγελίας και δεν θα γίνει τίποτα. Εδώ έχω από δίπλα μου ένα κολοσπιτο που μπαίνουν πρεζάκια και βάζουν φωτιές ενώ μου έχουν κάνει διαρρήξεις έχοντας το ως ορμητήριο, όσες καταγγελίες κι αν έκανα δεν κατάφερα να το σφραγίσει ο δήμος. Ο δικηγόρος λέει πολύ δύσκολα ο εισαγγελέας θα ασχοληθεί οπότε τζάμπα πιθανότητα θα πληρώσω 200 ευρώ για να συντάξει την αίτηση και να την πάει στον εισαγγελέα. 

Αυτά τα ωραία. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Από τον ιδιοκτήτη ίσως κάτι μπορειτε να διεκδικήσετε αλλά θέλει ψάξιμο, δεν φταίει ο ιδιοκτήτης αν ο άλλος έχει την χ, ψ συμπεριφορά απέναντι σας. 

αυτο θα το ψαξω οντως με τον δικηγορο ,εαν φταιει η' οχι,απλα το ποσταρα εδω μηπως το εχει ψαξει καποιος και εχει αναλογη εμπειρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...