jpil Δημοσ. Κυριακή στις 08:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:05 μμ Πήρα τηλέφωνο για διακοπή της eon tv που λήγει 26 Σεπτεμβρίου και μου είπαν μόνο σε κατάστημα. Πήγα σε κατάστημα έκανα αίτηση και μου είπαν ότι θα κοπεί στις 31-10! Γιατί μετά από 49 ημέρες; Απαράδεκτοι! Αν τέλος του Σεπτεμβρίου δεν τους πληρώσω δεν θα το κόψουν άμεσα; Θα βρω κάπου το δίκιο μου;
jkoukos Δημοσ. Κυριακή στις 10:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:07 μμ Αν δεν κάνω λάθος (νομίζω ότι θυμάμαι καλά) ο κανονισμός της ΕΕΤΤ αναφέρει ότι το αίτημα διακοπής της υπηρεσίας γίνεται τουλάχιστον 30 μέρες πριν. Οπότε πιθανόν να δικαιολογείται αυτό που σου είπαν αν ο μηνιαίος κύκλος τιμολόγησης είναι στις αρχές του μήνα.
soul_d Δημοσ. Κυριακή στις 11:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:49 μμ 3 ώρες πριν, jpil είπε Πήρα τηλέφωνο για διακοπή της eon tv που λήγει 26 Σεπτεμβρίου και μου είπαν μόνο σε κατάστημα. Πήγα σε κατάστημα έκανα αίτηση και μου είπαν ότι θα κοπεί στις 31-10! Γιατί μετά από 49 ημέρες; Απαράδεκτοι! Αν τέλος του Σεπτεμβρίου δεν τους πληρώσω δεν θα το κόψουν άμεσα; Θα βρω κάπου το δίκιο μου; Θα πάρεις τηλέφωνο και θα επιμείνεις. Θα σε καλέσουν και θα ξανά επιμείνεις. Στο τέλος θα στο κόψουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα