chrisgav Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:57 πμ Καλημερα, Ηθελα να ρωτησω, τι κοστος σας φαινεται λογικο για επισκευη 2 τ.μ. περιπου ψευδοροφης (γυψοσανιδα) η οποια επεσε; Αντικατασταση και μετα σπατουλαρισμα και βαψιμο (το βαψιμο θα ειναι λιγο μεγαλυτερο για να μην ειναι μονο τοπικο. ~ 7 τ.μ.). Εχω παρει 2 προσφορες μεχρι τωρα αλλα μου φαινονται αρκετα υψηλες. Λαμβανοντας υποψιν παντα την κατασταση που επικρατει το τελευταια καιρο με τους μαστορες (μεγαλη ζητηση και κανεις δεν ασχολειται με μικρομερεμετια). Δεν μοιραζομαι το ποσό ακομη για να μην σας επηρεασω.
JLEE Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ Πριν 2 χρόνια χρειάστηκε να κάνω μια επισκευή τέτοιου τύπου. Και μόνο που είναι 2 τα μαστόρια ένα 250€ το θέλεις στο νερό. Όχι ότι τόσο κοστίζει η επισκευή αλλά είναι για αυτούς μερεμέτια.
chrisgav Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Ναι, 300 μου είπαν (μαύρα εννοείται).
mechpanos Δημοσ. Δευτέρα στις 03:49 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:49 μμ Άμα είναι και τα υλικά μέσα μια χαρά σου είπαν.
Silverage Δημοσ. Δευτέρα στις 04:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:11 μμ Καλη τιμή μου ακούγεται και εμένα.
chrisgav Δημοσ. Δευτέρα στις 04:27 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 04:27 μμ Οκ, ευχαριστω παιδια. Ηθελα απλα να σιγουρευτω οτι δεν ειναι εκτος τοπου και χρονου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα