Vagosman Δημοσ. Παρασκευή στις 07:52 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:52 πμ 10 ώρες πριν, Te0sX είπε Περιμένω να διαβασω μερικά σχόλια ακόμα για την επιδοση του Hades II για το Switch 1 και το παίρνω και εγω εννοείται. Επίσης για ακόμα μια φορά να πω ποσο επικοτατο ειναι το Silksong! 70 ώρες, τερμάτισα και το 3ο τέλος οπου το τελευταίο boss μου πηρε 3 μέρες και απειρες προσπάθειες, αλλά όλο το 3ο μέρος του παιχνιδού, άξιζε τα πάντα. Αντε πια ρε τιμ τσερυ, μας επιασαν και οι συναισθηματισμοί μας σε μερικές σκηνές! Απλα ΕΠΙΚΟ! Και ειμαι στο 89%, συνεχίζω τώρα να κάνω ό,τι άλλο μου έμεινε. Αφού το τελειώσω 100%, θα πιάσω μετα το Hades II. btw όσοι δίνεται λεφτά σε DK DLC και FIFA και παπαριές που σας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα σας, εσείς και μόνο εσείς φταίτε. Να πάνε να χεστούν, indies for ever. (εκτός εαν γίνεται σοβαρή και περήφανη δουλειά σε ΑΑΑ) Το silk έχει την ίδια λογική το save μακρυά από τα μποσακια; Είναι κάτι που με ζοριζει πολυ στο HK κ δεν έχω καταφέρει ακόμα να το τελειώσω. Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος κ απαιτεί σοβαρή αφοσίωση.
dekulinkgr Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:48 πμ 2 ώρες πριν, Vagosman είπε Το silk έχει την ίδια λογική το save μακρυά από τα μποσακια; Είναι κάτι που με ζοριζει πολυ στο HK κ δεν έχω καταφέρει ακόμα να το τελειώσω. Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος κ απαιτεί σοβαρή αφοσίωση. Κάπως έτσι είναι και στο silksong ναι.Σε άλλες περιπτώσεις είναι σχετικά κοντά ενώ σε άλλες έχει σπαστικό runback. 1 1
Swimmer21 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:48 μμ 23 hours ago, Bourdoulas said: Επιτέλους βρήκα τον τρόπο για να νικάω όλα τα bosses στο παιχνίδι εύκολα. Παίζεις το boss και χάνεις άπειρες φορές. Να χάνεις σε σημείο που να σου σπάνε τα νεύρα, να βρίζεις θεούς και δαίμονες. Μετά Hide contents κάνεις ένα διάλειμμα, γυρνάς και του αλλάζεις τα φώτα 😛 Επιτέλους βρήκα τον τρόπο να νικάω στη ζωή! Να μην παίζω! 😂 1
Moderators Malthador Δημοσ. Παρασκευή στις 02:00 μμ Moderators Δημοσ. Παρασκευή στις 02:00 μμ 6 hours ago, Vagosman said: Το silk έχει την ίδια λογική το save μακρυά από τα μποσακια; Είναι κάτι που με ζοριζει πολυ στο HK κ δεν έχω καταφέρει ακόμα να το τελειώσω. Ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος κ απαιτεί σοβαρή αφοσίωση. Γενικά μιλώντας, ξεχάστε την δυσκολία του πρώτου, το Hollow Knight είναι το tutorial για να μάθετε να παίζετε το Silksong. Το Silksong έχει σοβαρό platforming, πρέπει να μάθεις να βγάζεις 20 και 30 άλματα/χτυπήματα στον αέρα, στο HK δεν το θυμάμαι τόσο έντονο. Οπότε ναι, κάποιες φορές τα παγκάκια είναι πιο μακριά από τα bosses, αλλά δεν είναι τόσο ενοχλητικό γιατί φτάνεις ταχύτατα αν έχεις κάνει master το gameplay. Και αν θες να προχωρήσεις περισσότερο από δυο ώρες απαιτεί mastery, όχι αστεία. 2 2
xavier Δημοσ. Παρασκευή στις 06:06 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:06 μμ εμενα μου πηρε κοντα στις 93ωρες για να το τελειωσω, (στο 94% ). ειναι παλουκι, αλλα ωραιο. 1
Te0sX Δημοσ. Παρασκευή στις 07:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:22 μμ ωχ, τωρα καταλαβα πως υπάρχει ξεχωριστό θέμα επειδη μου μετακίνησαν απαντηση απο το Switch 2. Ισως απο συνήθεια, αλλα θα έλεγα πως δεν εχω θέμα με κανενα παγκάκι να βρισκεται πολυ μακρια απο το boss. Αντε να θες 15-20 δευτερολεπτα να πατήσεις ενα τρέξιμο ως αυτο. (εκτός απο έναν "χάρτη της καρδιάς" μας που εχει γινει νουμερο 1 meme 😅). Αυτό που καμιά φορά μου την σπάει ειναι πως πλέον σε μερικα boss μπορεί κάθε φορά να πρέπει να νικήσεις και άλλους νορμαλ αντιπάλους πριν ξεκινήσεις το κύριο boss, κάτι που δεν το θυμάμαι πουθενα στο HK. Αλλα συμβαίνει πολυ, πολυ σπάνια και προς το τέλος. (μην ανοίξετε τα σποιλερ αν δεν το εχετε τελειώσει!) Spoiler Εν το μεταξύ ενώ εχω αλλα 11% για 100%, βρήκα ενα μέρος με lore απο το μανιταρένιο φίλο μας απο HK, εψαξα online και φαίνεται να εχει και ενα ακομα τελος με εξτρα σκηνές... πω πω εχω να φαω κανα 10-20ωρο ακομα. ΕΠΟΠΙΑ! Θα αφήσω για αργότερα το Hades, πρώτα να ξεζουμίσω ολο το Silksong. (εν το μεταξύ έχω μπει να δω ποσες φορές τα cutscenes με την ιστορία της Hornet οπως και το τελος του act 3 και να διαβαζω threads στο reddit για lore. Ημουν αφωνος οταν το επαιζα αλλα μου αρέσει να τα ξανα βλεπω χεχε) A επίσης δεν είχα ιδέα για το Cursed ending: Twisted Child, το είδα σε σποιλερ, εγω είχα ήδη περιθάλψει την Hornet οποτε για να το κάνω αυτο θα πρεπει να ξεκινήσω αλλο save. Που να το σκεφτόμουν.
dekulinkgr Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:35 μμ Καλα εντάξει.Μολις Spoiler μπήκα act 3.Όλοι οι εχθροί double damage;;;Άσε μας team cherry 1
Te0sX Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 πμ 24 minutes ago, dekulinkgr said: Καλα εντάξει.Μολις Hide contents μπήκα act 3.Όλοι οι εχθροί double damage;;;Άσε μας team cherry Νομίζω οταν πρωτοξεκίνησα, πρεπει να πέθανα πανω απο 15-20 φορες απλά για να κατέβω στο πίσω Citadel 😅 Είχα πάθει ενα σοκ, αλλα μετα συνηθίζεται χαχα Spoiler Απλά ειλικρινά μην το παρατήσεις, εδώ ειναι που αρχίζει να βγαίνει πολυ ωραίο lore και συνδέονται πολλά με το HK. 1
Moderators Malthador Δημοσ. Δευτέρα στις 05:38 μμ Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 05:38 μμ Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο Spoiler Last Judge. Τον βγάλατε ή πήγατε γύρω γύρω; Έχω μαζέψει τα πάντα από tools και upgrades, αλλά ο τύπος σπάει μπάλες μιλάμε. Έχω χάσει καμιά 30αριά φορές.
Charismo Δημοσ. Δευτέρα στις 06:00 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 06:00 μμ 15 minutes ago, Malthador said: Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο Hide contents Last Judge. Τον βγάλατε ή πήγατε γύρω γύρω; Έχω μαζέψει τα πάντα από tools και upgrades, αλλά ο τύπος σπάει μπάλες μιλάμε. Έχω χάσει καμιά 30αριά φορές. Δεν ήξερα ότι γίνεται να πας γύρω γύρω. Το runback του μου είχε φανεί σπαστικό, επειδή τον είχα βγάλει πριν το nerf και είχε περισσότερα κουνούπια να πετάνε. Σαν boss ήταν δύσκολος, αλλά τα patterns του τα έμαθα εύκολα. Βασικά όταν κατάλαβα ότι το attack που με δυσκόλευε περισσότερο ήταν αυτό που φέρνει σβούρα το όπλο του και βγάζει φωτιές, άρχισα να κρατάω αποστάσεις. Πήγαινα για hit μόνο όταν πηδούσε και έβγαζε φωτιές από το πάτωμα. Στη δεύτερη μορφή, η καλύτερη ευκαιρία μου ήταν όταν έκανε charge κατά πάνω μου. Αλλά σίγουρα θα συμβούλευα να μένεις μακριά μέχρι να κάνεις bait το attack που σε βολεύει. Όταν κολλούσα επάνω του, αργά ή γρήγορα τα αντανακλαστικά μου με πρόδιδαν και με πετύχαινε με τη φλεγόμενη σβούρα.
dekulinkgr Δημοσ. Δευτέρα στις 07:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:20 μμ 1 ώρα πριν, Malthador είπε Μου έχει σπάσει τα νεύρα ο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Last Judge. Τον βγάλατε ή πήγατε γύρω γύρω; Έχω μαζέψει τα πάντα από tools και upgrades, αλλά ο τύπος σπάει μπάλες μιλάμε. Έχω χάσει καμιά 30αριά φορές. Νομίζω δεν γίνεται να πας γύρω γύρω.Αα κάτσε εννοείς απο την sinners road εε;;Ναι λογικά γίνεται. Τωρα για το boss οπωσδήποτε να κρατάς αποστάσεις και να μάθεις τα εύκολα patern του οπως αναφέρει ο charismo.Τις πρώτες 3 φορές πέθανα για πλάκα και είπα ωχχχ θα με ταλαιπωρήσει.Μέτα όμως αφού έμαθα τα patern του ,τον χτύπαγα μια-δυο φορές-και μετά κραταγα απόσταση.Περίμενα τις επιθέσεις του και μετα απλά rince and repeat. Τωρα η επίθεση που με δυσκόλευε ήταν αυτό με το τείχος φωτιάς που με χτύπαγε πάντα γιατι έκανα dash για να ξεφύγω ενώ ήταν γελοία επίθεση(προσεχε τον καπνό) Γενικά πάντως αντιμετωπίσε το σαν παιχνίδι της fromsoft.Πολυ υπομονη στις επιθεσεις των bosses και περιμενεις το παραθυρακι για να τον χτυπησεις μια-δυο φορες.Δεν το λεω για να σε αποθαρρυνω αλλά για μενα ηταν απο τα σχετικα ευκολα bosses μόλις εματα τα pattern του. Σε αντιθεση με εναν τωρα που τον εχω πολεμησει κανα 6αρι φορες αλλα δυσκολευομαι με τα πολλα χρωματα που εμφανιζονται στην οθονη .
Moderators Malthador Δημοσ. Δευτέρα στις 07:55 μμ Moderators Δημοσ. Δευτέρα στις 07:55 μμ 1 hour ago, Charismo said: Δεν ήξερα ότι γίνεται να πας γύρω γύρω. 36 minutes ago, dekulinkgr said: Νομίζω δεν γίνεται να πας γύρω γύρω.Αα κάτσε εννοείς απο την sinners road εε;;Ναι λογικά γίνεται. Γίνεται να τον κάνεις skip περνώντας από το (με προσοχή το spoiler, είναι περιοχή που δεν την βρίσκεις εύκολα) Spoiler Mist και εκεί πολεμάς άλλο boss. Αλλά μου σπάει τα νεύρα αυτή η περιοχή γιατί Spoiler δεν έχει χάρτη και και έχει τις Wraiths, που είναι τα πιο εκνευριστικά mobs μέχρι τώρα. Τέσπα θα δοκιμάσω πάλι μπας και τον περάσω. 1
Charismo Δημοσ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 08:12 μμ Δεν ήξερα ότι μπορείς να πας τόσο νωρίς στο Spoiler Mist. Αλλά εκεί έχει boss το οποίο είναι εξίσου δύσκολο, οπότε δεν θα το έλεγα skip. 😆 1 hour ago, dekulinkgr said: Νομίζω δεν γίνεται να πας γύρω γύρω.Αα κάτσε εννοείς απο την sinners road εε;;Ναι λογικά γίνεται. Τωρα για το boss οπωσδήποτε να κρατάς αποστάσεις και να μάθεις τα εύκολα patern του οπως αναφέρει ο charismo.Τις πρώτες 3 φορές πέθανα για πλάκα και είπα ωχχχ θα με ταλαιπωρήσει.Μέτα όμως αφού έμαθα τα patern του ,τον χτύπαγα μια-δυο φορές-και μετά κραταγα απόσταση.Περίμενα τις επιθέσεις του και μετα απλά rince and repeat. Τωρα η επίθεση που με δυσκόλευε ήταν αυτό με το τείχος φωτιάς που με χτύπαγε πάντα γιατι έκανα dash για να ξεφύγω ενώ ήταν γελοία επίθεση(προσεχε τον καπνό) Γενικά πάντως αντιμετωπίσε το σαν παιχνίδι της fromsoft.Πολυ υπομονη στις επιθεσεις των bosses και περιμενεις το παραθυρακι για να τον χτυπησεις μια-δυο φορες.Δεν το λεω για να σε αποθαρρυνω αλλά για μενα ηταν απο τα σχετικα ευκολα bosses μόλις εματα τα pattern του. Σε αντιθεση με εναν τωρα που τον εχω πολεμησει κανα 6αρι φορες αλλα δυσκολευομαι με τα πολλα χρωματα που εμφανιζονται στην οθονη . Τη δεύτερη έκδοση ενός χαζοχαρούμενου boss λες; Από τα πιο σπαστικά του παιχνιδιού. Καταρχάς αν έχεις έστω και ελάχιστα πρόβλημα όρασης με όλα όσα εμφανίζονται στην οθόνη δεν μπορείς να προβλέψεις από πού θα σου έρθει. Τον έκανα cheese για να είμαι ειλικρινής με το crest του Spoiler Architect και τα παρακάτω Spoiler Μύγες, τριπλά μαχαιράκια και τους κρίκους της Shakra όλα δηλητηριασμένα. 😆 Δεν ένιωσα καν τύψεις. 1
Te0sX Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:43 μμ Κάνε το με τον φυσιολογικό ροή του παιχνιδιού νικώντας τον Judge. Το άλλο ειναι shortcut για οσους κάνουν speedrun, άσε που με την κανονικη ροή εισέρχεσαι λογικα και στο Citadel απο όλα τα στάδια. Πέθανα και εγώ αρκετές φορές, αλλά τα pattern του ειναι πολύ πιο βατά απο το boss στην άλλη περιοχη του shortcut, εκεινο θεωρείται act 2/act 3 boss. Spoiler Πρόσεχε λίγο και στο "τέλος", γιατί εγώ πέθανα και εκει 🤣 Just saying...
dekulinkgr Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:04 μμ 49 λεπτά πριν, Charismo είπε Τη δεύτερη έκδοση ενός χαζοχαρούμενου boss λες; Από τα πιο σπαστικά του παιχνιδιού. Καταρχάς αν έχεις έστω και ελάχιστα πρόβλημα όρασης με όλα όσα εμφανίζονται στην οθόνη δεν μπορείς να προβλέψεις από πού θα σου έρθει. Τον έκανα cheese για να είμαι ειλικρινής με το crest του Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Architect και τα παρακάτω Απόκρυψη περιεχομένων Μύγες, τριπλά μαχαιράκια και τους κρίκους της Shakra όλα δηλητηριασμένα. 😆 Δεν ένιωσα καν τύψεις. Αυτόν ακριβώς λέω.Θα τον ξανα επιχειρήσω απόψε και αν δω οτι δεν βγαίνει θα δοκιμάσω αύτο που έκανες εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα