Προς το περιεχόμενο

Hollow Knight: Silksong [NSW1/2][PS4/5][SeriesX/S]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, dekulinkgr said:

Αυτόν ακριβώς λέω.Θα τον ξανα επιχειρήσω απόψε και αν δω οτι δεν βγαίνει θα δοκιμάσω αύτο που έκανες εσυ.

Σε όλα τα bosses λίγο πολύ το διασκέδαζα και το concept είχε ως εξής:

Το πολεμάς πρώτη φορά τρως φάπα και μαθαίνεις λίγο πολύ τα patterns. 

Ανάλογα τη δυσκολία στα επόμενα runs φτάνεις στη δεύτερη, τρίτη φάση του σου πετάει νέες επιθέσεις που σε ξαφνιάζουν και ξανατρώς φάπα.

Run με το run καταλαβαίνεις το progress που κάνεις μέχρι που αργά ή γρήγορα το νικάς.

Ο συγκεκριμένος ήταν τόσο random και εκνευριστικός που μετά από δέκα runs ένιωθα πως δεν κάνω κανένα progress. Οι επιθέσεις του είχαν μεγάλη δόση RNG και οι μισές δεν φαίνονταν καν, ειδικά όταν τις έκανε συνδυαστικά πολλές φορές έφτανες στριμωγμένος χωρίς ευκαιρία για dodge.

Έφαγε το cheese του και ησύχασε. 😛

• Like 1
  • Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Σε όλα τα bosses λίγο πολύ το διασκέδαζα και το concept είχε ως εξής:

Το πολεμάς πρώτη φορά τρως φάπα και μαθαίνεις λίγο πολύ τα patterns. 

Ανάλογα τη δυσκολία στα επόμενα runs φτάνεις στη δεύτερη, τρίτη φάση του σου πετάει νέες επιθέσεις που σε ξαφνιάζουν και ξανατρώς φάπα.

Run με το run καταλαβαίνεις το progress που κάνεις μέχρι που αργά ή γρήγορα το νικάς.

Ο συγκεκριμένος ήταν τόσο random και εκνευριστικός που μετά από δέκα runs ένιωθα πως δεν κάνω κανένα progress. Οι επιθέσεις του είχαν μεγάλη δόση RNG και οι μισές δεν φαίνονταν καν, ειδικά όταν τις έκανε συνδυαστικά πολλές φορές έφτανες στριμωγμένος χωρίς ευκαιρία για dodge.

Έφαγε το cheese του και ησύχασε. 😛

Τον έβγαλα.Δεν χρειάστηκε να τον κάνω cheese τελικά.Πάντως όσο τα bosses είναι 1v1 δεν έχω πρόβλημα να τρώω ξύλο μέχρι να τον μάθω.

Εκεί που σπάζομαι ειναι αν κάνουν spawn και άπλους έχθρους ταυτόχρονα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενώ μου μένουν ένα δύο bosses για να τερματίσω το παιχνίδι με το true ending, έχω βρει όλες τις μάσκες και μου μένει ένα spool, χθες και μετά από πάνω από 70 ώρες, στην αναζήτησή μου για fleas, βρήκα μια τελείως νέα περιοχή που δεν είχα ανακαλύψει ποτέ. 😆

Εν τω μεταξύ έχω πάρει και το achievement που χρειάζεται να μαζέψεις όλους τους χάρτες του παιχνιδιού, αλλά η συγκεκριμένη για κάποιο λόγο είχε το χάρτη ξεκλείδωτο.

Είναι σοκαριστικό πόσα πράγματα έχουν "κρύψει" στο παιχνίδι.

Και για να βγάλω και μια μικρή "γκρίνια", ενώ όλα τα side quests τα βρήκα απολαυστικά, αυτά που δεν αντέχω καθόλου είναι τα quests των

Spoiler

couriers.

Είμαι ατζαμής και πάντα "λούζω" σε σημεία που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έτρωγα καν hit. Μάλλον χάνω την ψυχραιμία μου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...