Προς το περιεχόμενο

Hollow Knight: Silksong [NSW1/2][PS4/5][SeriesX/S]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοντεύω και εγώ στο τέλος θαρρώ.

Θα πω ότι είναι ανάμεικτη η εμπειρία, κάποια boss είναι πραγματικά πανέμορφα, αναφέρατε ήδη κάποια αλλά και το 

Spoiler

cogwork dancers

δεν ήθελα να το τελειώσω. 

- Νομίζω το χειρότερο είναι το double damage από το environment,  δεν με ψήνει καθόλου να κάνω explore όταν με 3 λάθη έχεις πεθάνει και πρέπει να το ξανακάνεις όλο από την αρχή καθώς τα  benches είναι ελάχιστα.

Spoiler

Συγκεκριμένα ένα σημείο στο cog core νομίζω που είναι κάθετα με μια στήλη στην μέση, κατεβαίνεις από αριστερά αλλά μπορείς να πας απο δεξία πάνω με platforming με εκνεύρισε αρκετά που το σταμάτησα εκείνη την ημέρα.

- Με το σύστημα που έχει για healing δεν σε προωθεί καθόλου τα spells.

- Δεν κατάλαβα γιατί έχει ξεχωριστό currency για τα tools. Και το χειρότερο είναι οτι τα boss δεν ρίχνουν καν αυτό, μπορεί να τα έχεις χαλάσει όλα εκεί, τουλάχιστον δώσε μου λίγα πίσω.

- Τέλος τα upgrade είναι αστεία, έχω κάνει ήδη 2 και οι εχθροί στο mosshome θέλουν πάλι 2-3 hit.

Υ.Γ. Μέχρι και η FromSoftware κατάλαβε ότι τα runbacks είναι ξεπερασμένα το 2025. Το δικαιολογώ,ίσως, μόνο σε κάποια boss με platforming που ουσιαστικά είναι εκπαίδευση για την συνέχεια του παιχνιδιού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, kaliakman said:

Κοντεύω και εγώ στο τέλος θαρρώ.

Θα πω ότι είναι ανάμεικτη η εμπειρία, κάποια boss είναι πραγματικά πανέμορφα, αναφέρατε ήδη κάποια αλλά και το 

Reveal hidden contents

cogwork dancers

δεν ήθελα να το τελειώσω. 

- Νομίζω το χειρότερο είναι το double damage από το environment,  δεν με ψήνει καθόλου να κάνω explore όταν με 3 λάθη έχεις πεθάνει και πρέπει να το ξανακάνεις όλο από την αρχή καθώς τα  benches είναι ελάχιστα.

Reveal hidden contents

Συγκεκριμένα ένα σημείο στο cog core νομίζω που είναι κάθετα με μια στήλη στην μέση, κατεβαίνεις από αριστερά αλλά μπορείς να πας απο δεξία πάνω με platforming με εκνεύρισε αρκετά που το σταμάτησα εκείνη την ημέρα.

- Με το σύστημα που έχει για healing δεν σε προωθεί καθόλου τα spells.

- Δεν κατάλαβα γιατί έχει ξεχωριστό currency για τα tools. Και το χειρότερο είναι οτι τα boss δεν ρίχνουν καν αυτό, μπορεί να τα έχεις χαλάσει όλα εκεί, τουλάχιστον δώσε μου λίγα πίσω.

- Τέλος τα upgrade είναι αστεία, έχω κάνει ήδη 2 και οι εχθροί στο mosshome θέλουν πάλι 2-3 hit.

Υ.Γ. Μέχρι και η FromSoftware κατάλαβε ότι τα runbacks είναι ξεπερασμένα το 2025. Το δικαιολογώ,ίσως, μόνο σε κάποια boss με platforming που ουσιαστικά είναι εκπαίδευση για την συνέχεια του παιχνιδιού.

Προσωπικά πιστεύω πως θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερα mask upgrades, ειδικά από τη στιγμή που όπως γράφεις τρως διπλό damage από το περιβάλλον. 

Τα shards για τα tools νομίζω πως τα ξαναγεμίζεις εύκολα αν σκοτώνεις όλους τους εχθρούς που συναντάς, αλλά η αλήθεια είναι πως αν τα χρησιμοποιείς και σε normal εχθρούς δεν φτάνουν με τίποτα, οπότε αναγκάζεσαι να τα χρησιμοποιείς μόνο σε bosses. 

Θεωρώ πως επειδή έχουν δείξει πως ακούν το κοινό τους, με μελλοντικά balance patches θα στρώσουν πολλά από αυτά. Απλά εμείς παίζουμε τη hardcore έκδοση. 😋

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενω οι τύποι έχουν κάνει απίστευτη δουλεία,κάποιες αποφάσεις τους πραγματικά είναι να απορείς.Αναφέρομαι στην δυσκολία του παιχνίδιου που πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονταν.7 χρόνια μήπως έβρισκαν  τρόπους για να βασανίζουν τον κόσμο;;

-Βάλανε να τρως double damage 

-Bάλανε σπαστικούς ιπτάμενους εχθρους παντου

-Βάλανε στα bosses επιπλέον εχθρους ταυτοχρονα να πολεμας.Ωπα ας κάνουμε και αυτους τους εχθρούς ιπτάμενους

-βάλανε και το κοντιτερο save point αρκετα μακρυα ωστε και να βαριεσαι να γυριζεις μετα απο καθε death αλλα και μεχρι να ξαναφτασεις στο boss να εχεις χασει health.

Το λίωνω,το πάω πολυ με το πάσο μου.Ειναι παιχνιδάρα εννοείται αλλά έχει θέματα το παιχνίδι,κακά τα ψέματα.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 2
Δημοσ.

Και μένα με κούρασε..

Και επίσης είναι κριμα με τέτοια ατμόσφαιρα να τρως τόσο damage ενώ χάνεσαι στο game, δεν μπορείς να το απολαύσεις.

Σε κάθε room θα πετάει μια μαλακιά και θα σε δυσκολεύει

• Like 2
Δημοσ.

Θα συμφωνήσω, το game μου άρεσε πάρα πολύ μέχρι που έφτασα στο τελικό boss του act 1. Η διαδρομή από το save point είναι αρκετά δύσκολη και κουραστική σε σημείο που σκέφτομαι να το παρατήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, Noloukos said:

Θα συμφωνήσω, το game μου άρεσε πάρα πολύ μέχρι που έφτασα στο τελικό boss του act 1. Η διαδρομή από το save point είναι αρκετά δύσκολη και κουραστική σε σημείο που σκέφτομαι να το παρατήσω.

Ανέφερε ο @Swimmer21 τις προάλλες πως υπάρχει κρυφό παγκάκι πολύ πιο κοντά στο συγκεκριμένο boss. Δεν το έχω βρει προσωπικά για να σου πω σε spoiler tag πώς να το ενεργοποιήσεις.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Charismo είπε

Ανέφερε ο @Swimmer21 τις προάλλες πως υπάρχει κρυφό παγκάκι πολύ πιο κοντά στο συγκεκριμένο boss. Δεν το έχω βρει προσωπικά για να σου πω σε spoiler tag πώς να το ενεργοποιήσεις.

Thanks για το hint, θα προσπαθήσω να το βρω, αν έχω νεότερα θα ενημερωσω

Δημοσ.
1 minute ago, Noloukos said:

Thanks για το hint, θα προσπαθήσω να το βρω, αν έχω νεότερα θα ενημερωσω

Αν κοιτάξεις τον χάρτη θα καταλάβεις λογικά το σημείο στο οποίο κρύβεται. Εκεί υποθέτω πως είναι τουλάχιστον, αλλά δεν βρήκα ποτέ τρόπο για να πάω. 😋

Επειδή το έχω προχωρήσει αρκετά από τότε, δεν ασχολήθηκα ξανά να το αναζητήσω και το άφησα έτσι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Και μένα με κούρασε..

Και επίσης είναι κριμα με τέτοια ατμόσφαιρα να τρως τόσο damage ενώ χάνεσαι στο game, δεν μπορείς να το απολαύσεις.

Σε κάθε room θα πετάει μια μαλακιά και θα σε δυσκολεύει

Και εδώ μια από τα ίδια, και ειναι ο κύριος λόγος που δεν έχω παίξει/προχωρήσει πολύ και σκέφτομαι να το αφήσω το παιχνίδι.

Δεν ευχαριστιέμαι καθόλου το explore, και το να τρώς τόσο πολύ damage από τόσο νωρίς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...