xavier Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Στις 7/10/2025 στις 3:49 ΜΜ, Fulgore είπε Ετσί ακριβώς έγινε. Φαίνεται αυτό από το γεγονός ότι εδώ και πόσες ημέρες, έχει πάψει να είναι αντικείμενο κουβέντας το Silksong(προφανώς γιατί πάρα πολλοί το παράτησαν) . ενταξει μωρε, πολλοι το τερματισαν κιολας....δλδ για τους φαν του πρωτου παιχνιδιου, εχουν περασει τουλαχιστον 2-3 εβδομαδες που εγινε αυτο και μιλαμε για τους completionists....Για οσους απλα το τερματισαν χωρις πολλα sidequests δεν τους πηρε ακομα λιγοτερο...στο resetera πχ εχει 350 σελιδες τοπικ και ακομα συζητανε. Απο ατομα που το εχουν τερματισει δεν εχω ακουσει σχολια. Προφανως και ειναι δυσκολο. Αδικο παντως δεν το λες. Αν τα μαθεις τα bosses βγαινουν, τωρα ποσση ωρα θα παρει αυτο στον καθενα...Αλλα και το 1ο ετσι ηταν. Δηλαδη εσεις με τον king grimm ή τον zote περασατε καλα? Ειναι παιχνιδια που σε ενα βαθμο απαιτουν ενα βαθμο σαδισμου. 1
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Και εγώ το παίζω τώρα. Η μόνη μου σοβαρή ένσταση είναι τα ιπτάμενα. Fuck the birds in this game. 1 1
xavier Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Στο ξεκίνημα, το μπούμερανγκ βοηθάει αρκετά με τα πουλιά
ikaruga24 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 51 λεπτά πριν, xavier είπε Στο ξεκίνημα, το μπούμερανγκ βοηθάει αρκετά με τα πουλιά Ποιο μπούμεραγκ; Εχω πάρει τα μαχαίρια και τα ακόντια και το πρώτο upgrade για το σπαθί που αλλάζει τα animation αλλά μπούμεραγκ ακόμα δεν βρήκα. Πόσο στην αρχή μιλάμε γιατί δεν θεωρώ ότι είμαι και στην αρχή αρχή.
dekulinkgr Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Οπως λεει ο ikaruga δεν παλεύονται τα ιπτάμενα.Είμαι σε δεύτερο playthrough και ακόμα δεν παλεύονται τα βλαμμένα.Πάντως κράτα υπομονή για τα ιπτάμενα γιατί όσο προχωράς χειροτερεύουν. Τώρα μιας και λέτε για την δυσκολία,είμαι στο 2ο playthrough και σχεδόν όλα τα bosses βγαίνουν max στις 3 προσπάθειες.Βεβαια αυτό συμβαίνει επειδή στο 1ο playthrough έτρωγα παρα πολυ ξύλο.Μολις μάθεις τα patterns τους, βγαίνουν σχετικά εύκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα