Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε το νέο αμάξι και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει τώρα που είναι καινούργιο να το πάω για κεραμική επίστρωση.

Από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως συνεργάζονται με μια εταιρία που κάνει κεραμική νανοτεχνολογία προστασίας αυτοκινήτου και κρατάει 10 χρόνια αλλά πρέπει να γίνει τώρα που είναι καινούργιο αλλά με κόστος 1500 ευρώ(χωρίς φπα)!

Επειδή είναι πολλά τα λεφτά, είναι μαρκετινγκ αυτό ή όντως γίνεται δουλειά. Γνωρίζω για το ppf και δεν έχω σκοπό να βάλω, οπότε από αυτά που καταλαβαίνω υπάρχει η απλή κεραμική επίστρωση, η νανοτεχνολογία και να μην κάνω τίποτα.

Αν θέλετε πείτε εντυπώσεις γενικά γιατί ψάχνοντας λίγο δεν βρήκα πολλά να έχουν γραφτεί εδώ.

• Haha 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Xvipes είπε

είναι μαρκετινγκ αυτό

O όρος "νανοτεχνολογία" ναι. Μια κεραμική επίστρωση υψηλής ποιότητας είναι

49 λεπτά πριν, Xvipes είπε

όντως γίνεται δουλειά.

Γίνεται όντως

50 λεπτά πριν, Xvipes είπε

και κρατάει 10 χρόνια

Παπατζηλίκι. 7 χρόνια μαξ, αλλά ρεαλιστικά να περιμένεις γύρω στα 5

50 λεπτά πριν, Xvipes είπε

αλλά με κόστος 1500 ευρώ(χωρίς φπα)!

Χαχαχαχαχαχ. Πήγαινε έξω σε κάποιον και θα το κάνεις με κάτω από 1000 ευρώ. Ίσως και στον ίδιο που συνεργάζεται η αντιπροσωπεία

• Thanks 1
Δημοσ.

εγώ έχω δει αυτό αλλά δεν ξέρω καθόλου τι κόστος έχει. Το σκέφτομαι να βάλω στις πόρτες μου που όλο με χτυπάνε οι διπλανοί στο πάρκινγκ. Δεν ξέρω όμως αν θα φαίνεται η διαφορά στα υπόλοιπα σημεία του αυτοκινήτου. Κανείς με εμπειρία?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, slaughter said:

εγώ έχω δει αυτό αλλά δεν ξέρω καθόλου τι κόστος έχει. Το σκέφτομαι να βάλω στις πόρτες μου που όλο με χτυπάνε οι διπλανοί στο πάρκινγκ. Δεν ξέρω όμως αν θα φαίνεται η διαφορά στα υπόλοιπα σημεία του αυτοκινήτου. Κανείς με εμπειρία?

ενας γνωστος μου με πολυ ακριβο οχημα αν και το αγορασε μτχ εβαλε αυτο το φιλμ. Μεχρι στιγμης ειναι σουπερ χαρουμενος και αποτι του ειπαν αντεχει ακομα και τα σημαδεματα απο κλειδια.

Απο εκει και περα πιστευει οτι θα αντεξει 3 χρονια και εδωσε αν θυμαμαι γυρω στα 2000 (αν και το συγκεκριμμενο ιχ δεν ειναι ευκολο μιας και εχει πολλες γωνιες. Μονο το φιλμ εκανε 300-400 ευρ αποτι μου ελεγε. Πιστευω για ενα νορμαλ ιχ θα ξεκινανε απο 1000 ευρ (αναλογα μεγεθος)

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 9/9/2025 στις 2:07 ΜΜ, Xvipes είπε

Ήρθε το νέο αμάξι και θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει τώρα που είναι καινούργιο να το πάω για κεραμική επίστρωση.

Από την αντιπροσωπεία μου είπαν πως συνεργάζονται με μια εταιρία που κάνει κεραμική νανοτεχνολογία προστασίας αυτοκινήτου και κρατάει 10 χρόνια αλλά πρέπει να γίνει τώρα που είναι καινούργιο αλλά με κόστος 1500 ευρώ(χωρίς φπα)!

Επειδή είναι πολλά τα λεφτά, είναι μαρκετινγκ αυτό ή όντως γίνεται δουλειά. Γνωρίζω για το ppf και δεν έχω σκοπό να βάλω, οπότε από αυτά που καταλαβαίνω υπάρχει η απλή κεραμική επίστρωση, η νανοτεχνολογία και να μην κάνω τίποτα.

Αν θέλετε πείτε εντυπώσεις γενικά γιατί ψάχνοντας λίγο δεν βρήκα πολλά να έχουν γραφτεί εδώ.

αν θες να βαλεις,να το ψαξεις καλα σε ποιον θα το τοποθετησεις.για την τιμη παιζει ρολο τα υλικα,η ποιοτητα(εχει διάφορες) και ο τεχνιτης.

εγω παντως οπως ειπε και ο νικος τα θεωρω πεταμενα λεφτα..χαρειτε τα αυτοκινητα σας και μην ξεχνατε οτι ειναι απλως αντικειμενα ,δωστε τα χρηματα σας καπου αλλου .να ανυχηχειτε και να τα δωσετε οταν θα ερθει καποια μηχανικη βλαβη γιατι σημερα αυτο ειναι πολυ συχνο φαινομενο.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μάλλον δεν θα κάνω τίποτα για την ώρα και θα τα κρατήσω τα λεφτά για όταν θα έχω ήδη γρατζουνιές κλπ. 

Πάντως εντύπωση μου κάνει πως δεν βρίσκω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα στην Ελλάδα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Xvipes είπε

Ναι μάλλον δεν θα κάνω τίποτα για την ώρα και θα τα κρατήσω τα λεφτά για όταν θα έχω ήδη γρατζουνιές κλπ. 

Πάντως εντύπωση μου κάνει πως δεν βρίσκω πολλά πάνω σε αυτό το θέμα στην Ελλάδα. 

μεχρι το 2013 υπηρχε ενα μεγαλο hype στα τριγυρω της περιποιησης αυτοκινητου δλδ/ detailing .ειχαμε χρηματα για παραπανω κανακεμα του αυτοκινητου,ηταν και καινουρια μοδα στην ελλαδα,ανοιξαν και τα φορουμ γυρω απο το αυτοκινητο ,εξειδικευμενα στο detailing, μια νεα ψωρα θα ελεγα εγω.ειχε αρκετα καταστηματα και ελλαδα και το φοβερο shinerama στην αγγλια που εφερνες τα παντα εδω μεσα σε 3 μερες.εκλεισαν πολλα μετα το 2013,πολλοι τεχνιτες τα παρατησαν γενικα λογω οικονομικης στενοτητας το νεο χομπυ-θεμα μπηκε στην ακρη.θα ελεγα οτι ξαναβαλαμε μυαλο ,

πλεον εχουν μεινει καποιοι καλοι τεχνιτες σε ολη την ελλαδα για πιο χοντρα πορτοφολια η' για καποιο καλο γυαλισμα ,επαναφορα χρωματος.δυσκολα δινει καποιος 1000ρικο για κατι τετοιο πλεον.το φιλμ που ποσταρε ο φιλος ειναι πιο διαδεδομενο στα ακριβα αυτοκινητα.

οπως λες οταν θα εχεις γρατζουνιες τοτε ενδιαφερσου,ειναι καλη τοποθετηση χρηματων στο αυτοκινητο.το αυτοκινητο και σημαδια θα κανει απο πορτες και πετραδακια,και θα το χεσουν γατες και πτηνα ,κλ.π. εκει εχεις να δωσεις χρηματα που αξιζουν,προσπαθησε να το πλενεις σπιτι με πιεστικο και εαν δεν υπαρχει χρονος η' υποδομη ,να το πηγαινεις μονο σε καποιον που κανει το ιδιο πλυσιμο στο χερι,οχι βουρτσες.και να το στεγνωνει εκεινος με καθαρα πανια,ειτε το κανεις εσυ,ειτε δινεις καθαρα δικα σου πανια που θα τα ξεπλενεις μετα.θα εχεις ετσι ενα καλο χρωμα για πολλα χρονια. μην ξεχνας να το κερωνεις,εκει δωσε καποια χρηματα αξιζει.μπορεις να ριχνεις αυτο το υγρο κερι εαν το κανεις μονος σου https://autoglym.gr/product/rapid-aqua-wax/?srsltid=AfmBOoolSi2Y63ar8C7xFy6g0v3__Rdfeth-eI2Fr21TUDlcQVeRJsl0

η΄να το πηαινεις ανα 6 μηνες για κερωμα σε καποιον.εγω προτεινω το παραπανω γιατι παροτι εχει αρκετη ποσοτητα καρνουμπα ,κραταει αρκετα πλυσιματα η' βροχη.3 μηνες σιγουρα με μια εφαρμογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...