gigi80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα στην παρέα ! Ψάχνομαι για αγορά μαρσιπου… θα ήθελα να είναι ευκολος στο δέσιμο,ασφαλησ Και εύκολος να τον φοράει κάποιος χωρίς την βοήθεια δεύτερου ατόμου..Ο μικρός είναι 5 μηνών και είναι και λίγο κουτσομπόλης καθώς του αρέσει να είναι μπροστά και να βλέπει ( αν και το ξέρω ότι δεν κάνει προς το παρόν). καμία γνώμη ;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Ergobaby omni 360, νομίζω είναι η αγορά που έψαξα περισσότερο για το μωρό. Σωστή στάση, είτε κοιτάει μπροστά είτε πίσω, με πολύ καλό κράτημα. Τσέκαρε και σε amazon, το είχα πάρει πολύ χαμηλότερα σε σχέση με Ελλάδα τότε. 1
tasoe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Εγώ είχα έναν basic από mothercare, αυτόν εδώ: https://www.mothercare.gr/kathismata-aytokinitoy-marsipoi/marsipoi/mothercare-3-theseon-marsipos-fig/ra092 Δυστυχώς η ρουφιάνα η μικρή δεν καθόταν, το πολύ 3-4 βόλτες πήγαμε. Ήταν πολύ εύκολος και καλός στο δέσιμο από θέμα ασφάλειας. Παρεμπιπτόντως τον πουλάω, αν θες στείλε μήνυμα. 3
basilis_k6 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου ειναι αργα. σε λιγο θα ειναι πολυ βαρυ. παρε ελαφρυ καροτσι βολτας 1
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Και η ergobaby βγάζει καλούς μάρσιπους. Στο πρώτο παιδί το χρησιμοποιήσαμε πολύ και μέχρι αρκετά μεγάλο. Στο δεύτερο όχι τόσο. Για το πως φοριέται δες βιντεάκια, εγώ θυμάμαι να θέλω μια βοήθεια, η γυναίκα μου μπορούσε και μόνη της. Να σας ζήσει και καλό κουράγιο! 2 1
txcellas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ότι καλύτερο παρόλο που είναι λίγο ακριβο αξίζει φουλ. https://prenatal.gr/product/babybjorn-μάρσιπος-move-dusty-pink-3d-mesh/?srsltid=AfmBOoonWjvJvap4wNcGrhcc34aeCNTJu8YhoTHCfS64MuC-HbV2a59v 130 περίπου το είχανε πριν μερικούς μηνες Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από txcellas
gigi80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, zio10 said: Και η ergobaby βγάζει καλούς μάρσιπους. Στο πρώτο παιδί το χρησιμοποιήσαμε πολύ και μέχρι αρκετά μεγάλο. Στο δεύτερο όχι τόσο. Για το πως φοριέται δες βιντεάκια, εγώ θυμάμαι να θέλω μια βοήθεια, η γυναίκα μου μπορούσε και μόνη της. Να σας ζήσει και καλό κουράγιο! Ευχαριστώ πολύ!!!αυτό μου πρότεινε και ένας γνωστός μου !!! Επίσης είδα και αυτούς : https://infantino.com/collections/flip-4-in-1-convertible-carriers https://joiebaby.com/eu/savvy-baby-carrier#color=85
pavloa Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, txcellas είπε Ότι καλύτερο παρόλο που είναι λίγο ακριβο αξίζει φουλ. https://prenatal.gr/product/babybjorn-μάρσιπος-move-dusty-pink-3d-mesh/?srsltid=AfmBOoonWjvJvap4wNcGrhcc34aeCNTJu8YhoTHCfS64MuC-HbV2a59v 130 περίπου το είχανε πριν μερικούς μηνες Και εμείς αυτό έχουμε για το μωρό αλλά σε σκούρο μπλε.. ήμαστε πολύ ευχαριστημένοι και το μωρό καθόταν άνετα.. τώρα το έχουμε στην άκρη για το επόμενο οταν έρθει η ώρα.
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Έχουμε τον μαρσιπο της Iglesina και μας έχει βολέψει πολύ. Φοριέται άνετα από ένα άτομο. Τώρα είναι 8 κιλά το μωρό. Ειχαμε σκεφτεί να πάμε σε babybjorn αλλά μας φάνηκαν αρκετά τσιμπημένοι. 1
gigi80 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Κάθονται όλα τα μωρά σε μαρσιπο; Ή παίζει ρόλο και ο μαρσιπος;
giokol Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Αν είναι να πάρεις μάρσιπο για καμια βολτουλα, παρε απλα κατι απλο και φθηνό απο orcestra, mothercare κλπ. Ειναι κριμα να πας σε κατι πολυ ακριβό γιατι και δεν θα βγάλει τα λεφτά του (ειπαμε αν ειναι για καμια βολτουλα) και μετα θα ψαχνεσαι να το μεταπωλήσεις μπας και βγαλεις λίγο την χασουρα. Εχω κάνει και εγω το λάθος επειδη θέλω το καλυτερο για τα παιδια μου, και το πιο ανατομικο και το πιο εργονομικο ...... αλλα μερικές φορές και η φθηνη λυση ειναι μια χαρα. 2
gigi80 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Θα ήθελα και για μέσα στο σπίτι για να μπορώ να έχω και τα χέρια ελεύθερα … τώρα θα περιοριστούν οι βόλτες λόγω καιρού…
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, gigi80 said: Θα ήθελα και για μέσα στο σπίτι για να μπορώ να έχω και τα χέρια ελεύθερα … τώρα θα περιοριστούν οι βόλτες λόγω καιρού… Δεν ξέρω αν μένεις κάπου με πολλή αέρα ή πολύ κρύο ή υγρασία κλπ. Αλλά αν είσαι σε μια average ελληνική πόλη ο καιρός είναι άψογος μέχρι και τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Μη κλείσεις 6 μηνών παιδί μέσα τον Οκτώβριο επειδή θα έχει 20 βαθμούς... Δεν του κάνεις κανένα καλό. Επίσης μη καταλήξεις να το έχεις 3 και 4 ώρες τη μέρα στον μάρσιπο. Το παιδί πρέπει να έχει ελευθερία να κινείται για να αναπτυχθεί (σωματικά και νοητικά). 1 hour ago, gigi80 said: Κάθονται όλα τα μωρά σε μαρσιπο; Ή παίζει ρόλο και ο μαρσιπος; Παίζει ρόλο να βολεύει τον γονιό ώστε να το προωθεί. Το παιδί μπορεί να μάθει. Αν εσύ δεν τον θες, δεν θα τον βάζεις πολύ και δεν θα τον μάθει το παιδί. Αυτό που σε νοιάζει για το παιδί είναι να έχουν σωστή στάση τα πόδια του όταν είναι στον μάρσιπο (google it). Για το κεφάλι δεν θα έχετε θέμα πλέον στην ηλικία του έτσι κι αλλιώς. 1 1
gigi80 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 8 minutes ago, Μακιαβέλλι said: Δεν ξέρω αν μένεις κάπου με πολλή αέρα ή πολύ κρύο ή υγρασία κλπ. Αλλά αν είσαι σε μια average ελληνική πόλη ο καιρός είναι άψογος μέχρι και τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο. Μη κλείσεις 6 μηνών παιδί μέσα τον Οκτώβριο επειδή θα έχει 20 βαθμούς... Δεν του κάνεις κανένα καλό. Επίσης μη καταλήξεις να το έχεις 3 και 4 ώρες τη μέρα στον μάρσιπο. Το παιδί πρέπει να έχει ελευθερία να κινείται για να αναπτυχθεί (σωματικά και νοητικά). Παίζει ρόλο να βολεύει τον γονιό ώστε να το προωθεί. Το παιδί μπορεί να μάθει. Αν εσύ δεν τον θες, δεν θα τον βάζεις πολύ και δεν θα τον μάθει το παιδί. Αυτό που σε νοιάζει για το παιδί είναι να έχουν σωστή στάση τα πόδια του όταν είναι στον μάρσιπο (google it). Για το κεφάλι δεν θα έχετε θέμα πλέον στην ηλικία του έτσι κι αλλιώς. Οχι προς θεού!!! Χαλκίδη είμαστε μόνο υγρασία έχουμε … εννοείται ότι θα το βγάζουμε μέχρι να το επιτρέψει ο καιρός … ξέρω ότι πρέπει να είναι σε σχήμα Μ τα ποδαράκια του.. κυρίως το θέλουμε για κάποιες ώρες βόλτας και για μέσα στο σπίτι για να έχουμε ελεύθερα τα χέρια μας… και εννοείται παιχνίδι και να είναι ελεύθερος ..
panagiotis1988 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Φίλε πες στην σύζυγο σου να μπεί σε γκρουπακια μαμαδων στο fb και μπορεί να ζητήσει να της χαρίσουν κάποιον συγκεκριμένο που θέλετε...όλο και κάποιος θα έχει...είναι 100αδες ή και 1.000αδες σε τέτοια γκρουπ που χαρίζουν τα πάντα... Να σας ζήσει το μωράκι σας. Γερό και τυχερό να είναι!!! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα