cpc464 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 3 hours ago, Thresh said: αλλά γιατί συμβαίνει σε συγκεκριμένους controllers κι όχι σε όλους? Γιατί στα πακέτα δεν έχεις οδηγούς μόνο για μία συσκευή,στην περίπτωση των phison έβαλαν ελλατωματικό οδηγό,άλλωστε δεν έχουν το ίδιο configuration όλα τα pc που βαζεις windows.
Super Moderators Thresh Δημοσ. πριν από 17 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 17 ώρες 1 minute ago, cpc464 said: Γιατί στα πακέτα δεν έχεις οδηγούς μόνο για μία συσκευή,στην περίπτωση των phison έβαλαν ελλατωματικό οδηγό,άλλωστε δεν έχουν το ίδιο configuration όλα τα pc που βαζεις windows. Όταν λες οδηγούς εννοείς drivers? Αυτοί δεν είναι ευθύνη του κατασκευαστή?
cpc464 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 2 minutes ago, Thresh said: Όταν λες οδηγούς εννοείς drivers? Αυτοί δεν είναι ευθύνη του κατασκευαστή? Παλιά τουλάχιστον πέρναγαν έλεγχο και απο MS το θυμάμαι απο έναν τύπο που ήταν εργαζόμενός και είχε κανάλι,barnacules αν θυμαμαι καλά,τώρα με τόσες περικοπές που έχουν κάνει δεν ξέρω τι ισχύει, όπως και να έχει δεν είναι ευθύνη του πελάτη, εμένα είναι στην εγγύηση αλλά τον επανέφερα, δεν ξέρω αν τον αλλάξουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα