Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Τι λύση να δώσουν ακριβώς; Σε ποια ακουστικά άλλης εταιρείας μπορείς να αλλάξεις μπαταρία;

Άλλες εταιρίες δεν πουλάνε 150 και 250 ευρ ψείρες bluetooth ακουστικά στον όγκο που πουλάει η apple. Είμαι εγώ ο περίεργος που ζητώ repairability σε μια τέτοια αγορά; 

11 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Αντικαθιστώ τα airpods ανά διετία. Δυστυχως είναι κατασκευασμένα σαν αναλώσιμα. Από το 2018 βρίσκομαι αισίως στα 4α airpods. Τα βλέπω σαν υπηρεσία να πληρώνω 6 ευρώ το μήνα για airpods. Είναι τραγικό, αλλά μου είναι χρήσιμα.

Είναι μεγάλη σπατάλη και πιστεύω απληστία από την μεριά της apple να μην διορθώσει αυτό το πράγμα, οπότε εγώ που μπορώ χωρίς αυτά απέχω. 

Υ.Γ. το iPhone που έχω κοστίζει 8ευ/μήνα και κοιτάζω να πάω στα 12/μήνα με κάποιο pro. 

35 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Για να πετύχουν τι ; Μια βλακεία που μόνο κάτι τύπους σαν εσένα που δεν είσαι καν πελάτης ενδιαφέρει ; Σορι αλλά εδώ είναι αγορά και το κοινό θέλει να είναι πλήρως ελαφριά και να τα αλλάζει όταν με το καιρό φθαρούν που θα φθαρούν σίγουρα και θα πάρει καινούρια 

Τέλος 

Χμ. Φαίνεσαι εκνευρισμένος από τον τόνο σου. Αν δεν έχεις χρόνο να συζητήσεις αυτό το πράγμα και πιέζεσαι, μην το κάνεις.  Διαφωνώ. Θεωρώ πως με τον καιρό δεν χρειάζεται να φθαρούν. Θεωρώ πως το repairability είναι εφικτό χωρίς να χάσουν κανένα από τα πλεονεκτήματά τους.
Συμφωνώ πως ίσως αυτό που λέω δεν θα μεταφράζονταν σε μεγαλύτερα έσοδα για την εταιρία. Αλλά είναι τα έσοδα το μόνο που μετράει; Όταν δεν έχεις ανταγωνισμό, ναι, κοιτάς μόνο τα έσοδα. Το κοινό νομίζω θα το δέχονταν με ανοιχτές αγκάλες το repairability. 
Επέτρεψε σε εμένα λοιπόν να ασκήσω πίεση με κριτική εκεί που θα έπρεπε να ασκήσει πίεση ο ανταγωνισμός. 

Επεξ/σία από kanenaprivacy
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kanenaprivacy είπε

Άλλες εταιρίες δεν πουλάνε 150 και 250 ευρ ψείρες bluetooth ακουστικά στον όγκο που πουλάει η apple. Είμαι εγώ ο περίεργος που ζητώ repairability σε μια τέτοια αγορά; 

Είναι μεγάλη σπατάλη και πιστεύω απληστία από την μεριά της apple να μην διορθώσει αυτό το πράγμα, οπότε εγώ που μπορώ χωρίς αυτά απέχω. 

Υ.Γ. το iPhone που έχω κοστίζει 8ευ/μήνα και κοιτάζω να πάω στα 12/μήνα με κάποιο pro. 

Χμ. Φαίνεσαι εκνευρισμένος από τον τόνο σου. Αν δεν έχεις χρόνο να συζητήσεις αυτό το πράγμα και πιέζεσαι, μην το κάνεις.  Διαφωνώ. Θεωρώ πως με τον καιρό δεν χρειάζεται να φθαρούν. Θεωρώ πως το repairability είναι εφικτό χωρίς να χάσουν κανένα από τα πλεονεκτήματά τους.
Συμφωνώ πως ίσως αυτό που λέω δεν θα μεταφράζονταν σε μεγαλύτερα έσοδα για την εταιρία. Αλλά είναι τα έσοδα το μόνο που μετράει; Όταν δεν έχεις ανταγωνισμό, ναι, κοιτάς μόνο τα έσοδα. Το κοινό νομίζω θα το δέχονταν με ανοιχτές αγκάλες το repairability. 
Επέτρεψε σε εμένα λοιπόν να ασκήσω πίεση με κριτική εκεί που θα έπρεπε να ασκήσει πίεση ο ανταγωνισμός. 

Ηταν εκνευρισμένος ο τόνος μου όντως και τον αλλάζω . Στα 250 και ευρώ καμια εταιρία δεν ψάχνει repairability έτσι Είναι η αγορά γιατί αυτό θέλουν οι καταναλωτές όσο για αυτό με τη φθορά δεν γίνεται μέχρι να χαλάσουν οι μπαταρίες θα έχουν χαλάσει καιρό τα ακουστικά με τα οποία ζεις και τα εκθέτεις σε κάθε λογής κινδύνους και φθορά  

24 λεπτά πριν, kanenaprivacy είπε

Κοιτα ανθεκτικά είναι τα ακουστικά πολύ αλλά σκέψου τα φόραγα 5 και ώρες τη μέρα στη γυμναστική . Μέσα από τόση χρήση κάθε μέρα και θα πέσουν και θα βραχούν και θα γεμίσουν σκόνη από κάπου που θα περάσεις τρέχοντας και γίνονται έργα και θα λερωθούν και να τα χαλάσεις φθείρεις και σύ καθαρίζοντας τα είναι πιθανό . Είναι αναλώσιμα από την άποψη ότι βρίσκονται σε συνεχή κίνδυνο και θα χρειαστεί να τα αλλάξεις μετά από κάποια περιπέτεια . Πηγε να με ληστέψει κάποιος στο δρόμο και τα έβγαλα από τα αυτιά μου τα έβαλα χύμα στη τσέπη και έτρεξα προφανώς και πάθανε φθορά καταλαβαίνεις τι εννοώ τώρα αν δεν θες να δόσεις χρήματα για ψείρες δικαίωμα σου έτσι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Ηταν εκνευρισμένος ο τόνος μου όντως και τον αλλάζω . Στα 250 και ευρώ καμια εταιρία δεν ψάχνει repairability έτσι Είναι η αγορά γιατί αυτό θέλουν οι καταναλωτές όσο για αυτό με τη φθορά δεν γίνεται μέχρι να χαλάσουν οι μπαταρίες θα έχουν χαλάσει καιρό τα ακουστικά με τα οποία ζεις και τα εκθέτεις σε κάθε λογής κινδύνους και φθορά  

Let's agree to disagree, φίλε. Εγώ πιστεύω πως μπορούν και πως πρέπει. Πιστεύω, με την μηδέν εμπειρία μου στο product development, πως ακόμη και σε εσένα να δίναμε τώρα 14,5 δισεκατομύρια δολλάρια θα μπορούσες να κάνεις τα AirPods repairable από άποψη μπαταρίας χωρίς κάποιο μειονέκτημα. image.jpeg.50c913c08f1c7f8f4217c9f742b7584c.jpeg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kanenaprivacy είπε

Let's agree to disagree, φίλε. Εγώ πιστεύω πως μπορούν και πως πρέπει. Πιστεύω, με την μηδέν εμπειρία μου στο product development, πως ακόμη και σε εσένα να δίναμε τώρα 14,5 δισεκατομύρια δολλάρια θα μπορούσες να κάνεις τα AirPods repairable από άποψη μπαταρίας χωρίς κάποιο μειονέκτημα. image.jpeg.50c913c08f1c7f8f4217c9f742b7584c.jpeg

Φίλε δεν είναι για κανέναν θέμα η μπαταρία τους μέσα στο χρόνο . Εχω μοντέλο από 2019 και κρατάει τέλεια . Εχω φίλο που έχει αυτά του 2016 δεν έχει θέμα . Καταλαβαίνω τι λες αλλά θεωρώ ότι το λες γιατί δεν έχεις ασχοληθεί τόσο με αυτά τα ακουστικά . Καλή συνέχεια 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Φίλε δεν είναι για κανέναν θέμα η μπαταρία τους μέσα στο χρόνο . Εχω μοντέλο από 2019 και κρατάει τέλεια . Εχω φίλο που έχει αυτά του 2016 δεν έχει θέμα . Καταλαβαίνω τι λες αλλά θεωρώ ότι το λες γιατί δεν έχεις ασχοληθεί τόσο με αυτά τα ακουστικά . Καλή συνέχεια 

https://www.wsj.com/articles/the-problem-with-your-dying-airpods-and-other-bluetooth-earbuds-28c1f9b2
Το να μαλώνουμε για το ποιος έχει τις σωστές πληροφορίες το 2025 όταν οι πληροφορίες είναι τόσο διαθέσιμες είναι συζήτηση επιπέδου καφενείου. Ανέφερες την δική σου προσωπική εμπειρία και διαφέρει από την δική μου οπότε η δική μου είναι πως δεν έχω ασχοληθεί και τόσο; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kanenaprivacy είπε

Τα έχω διαβάσει . Δεν ισχύουν , ή δεν ισχύουν πάντα . Εχω από το 19 δηλαδή 6 χρόνια πριν . Όπου στο κάτω κάτω στα 6 χρόνια έχουν βγάλει τα λεφτά τους 

• Like 1
Δημοσ.

Να σημειώσω ότι δεν είναι μόνο η μπαταρία που κάνει τα airpods αναλώσιμα. Στην δική μου περίπτωση κάποια τα άλλαξα γιατί το ένα από τα δύο άρχιζε να μην έχει πολύ ισχύ, μαζεύουν μάκα όσο κι αν τα καθάριζα συχνά. Μιλάμε για βαριά χρήση σχεδόν όλη μέρα μέχρι να κοιμηθώ στο αυτί.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Evangelos Anagnostou είπε

Να σημειώσω ότι δεν είναι μόνο η μπαταρία που κάνει τα airpods αναλώσιμα. Στην δική μου περίπτωση κάποια τα άλλαξα γιατί το ένα από τα δύο άρχιζε να μην έχει πολύ ισχύ, μαζεύουν μάκα όσο κι αν τα καθάριζα συχνά. Μιλάμε για βαριά χρήση σχεδόν όλη μέρα μέχρι να κοιμηθώ στο αυτί.

Δεν το καταλαβαίνει ο άλλος νομίζει ότι άμα βάλει αποσπώμενη μπαταρία θα λυθεί το κυπριακό . Αλλά λογικό άμα δεν έχει χρησιμοποιήσει χρόνια AirPods η διαφορά μοντέλα τι εμπειρία να έχει για την λειτουργία τα θετικά ή τα αρνητικά τους 

• Super Moderators
Δημοσ.

Αφήστε ήσυχα τα AirPods και όσο σφραγιστα γίνεται ώστε να είναι μικρά, σταθερά, ανθεκτικά και με άψογο «εσωτερικό κόσμο»: https://nebula.tv/videos/realengineering-the-hidden-design-of-the-apple-airpod/

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας συμβαδίζει με την υπόλοιπη ζωή του προϊόντος και δεν υπάρχει λόγος να αλλάζει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...