rallistas Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Εγώ ξέρω ότι άλλες χρονιές γινόταν χαμός από σχόλια.Νομιζω ότι πλησιάζουμε το ταβάνι τεχνολογικά,μέχρι το επόμενο break through.Ηταν η πρώτη χρονιά που δεν είδα όλη την παρουσίαση και γέλασα σε πολλά σημεία,Ιδίως με τα ρολόγια και το Air. Μένω με το 15 pro (θα πάω για αλλαγή μπαταρίας) και Ultra 2, άλλο ένα έτος,και βλέπουμε. 7
polaki Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 33 minutes ago, ADHD said: Δεν μπορω να το πιστεψω ακομη οτι στην ουσια "διεγραψαν" ετσι απλα ενα απο τα πιο αν οχι το πιο δημοφιλες χρωμα διαχρονικα. 😡 Κόψανε ρε φίλε το μαύρο για να βάλουν την αηδία πορτοκαλί… φαίνεται τους άρεσε απτο λουράκι του Apple Watch Ultra που δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ να φοράει γιατί προφανώς δεν ταιριάζει με κανένα ρούχο, και είπαν να το βγάλουν και σε κινητό. Μιλάμε για απίστευτη απόφαση πραγματικά… Καταργώντας το ΜΑΥΡΟ ξαναλέω… 🤷🏼♂️ 5 minutes ago, kapodistrias said: Περιμένω απαντηση των fans για το πίσω μέρος του στυλ: "ε αφού βάζουμε θήκη έτσι κι αλλιως" Εγώ βάζω θήκη έτσι και αλλιώς αλλά το πίσω μέρος είναι σα κινητό από Temu. Απλά. 4
logistoulis Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gastonegr είπε κάμερες μια από τα ίδια... Στην telephoto ανέβηκε η ανάλυση θα κάνει μεγάλη διαφορά Στη selfie θα μπορούσαν και καλύτερα Επίσης έβαλαν και καλύτερη ψύξη.. Εμένα μου φαίνεται καλή αναβάθμιση όχι για όποιον έχει 16 αλλά γενικά είναι καλή Επίσης λογικά θα φορτίζει και πιο γρήγορα Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από logistoulis 1
iNK Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1 ώρα πριν, gastonegr είπε Αποτυχία Από τιτάνιο αλουμίνιο μέγα fail... χρώματα για τα πανηγύρια κάμερες μια από τα ίδια... Το κουμπί της κάμερας στο πλάι το αφαιρέσανε? (δεν το πρόσεξα αυτο..) Γιατί πέρσι το παρουσιάζανε σαν καινοτομία ... Τεσπα με λίγα λόγια αυτός που έχει 15 pro 16 pro μη βάλω και το 14 προ... ας κάτσει εκεί που καθεται... αυτός που έχει τα απλά ας πάει σε 17 απλό εκεί είδαμε αναβάθμιση... 13 pro max εδώ, έχω ακριβώς 0 λόγους να αναβαθμίσω. 6 1
somt Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες όταν εβλεπα τα leaks ήθελα να πιστευω ότι το πορτοκαλί ήταν φαρσα.....δεν ήταν 4
aces Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, digitalarchive είπε ακομα και στο ασημι δειτε πως γραφει το κεραμικ glass. απλα απαράδεκτοι. λες και παιρνουμε κινητο απο TEMU το μαυρο δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ειχαν προβλημα στο production line γιατι δεν βγαζει κανενα νοημα. Τελικά και τα χρώματα δεν λένε μαζί με το design. Φαίνεται κ φθηνο με αλουμίνιο σε σύγκριση με τιτάνιο. 3 μόνο χρώματα στα pro ξέμεινε η παραγωγή….το camera bump πες το συνηθίζεις ή διχρωμία στο πίσω μέρος είναι fail ας το έβαζαν γκρι (το silver) Και το μπλε πάντως μέτριο……ίσως είναι η safe επιλογή. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από aces
Thessgr Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Μη δω μόνο να αντιγράφουν τις παπάτζες του νέου σχεδιασμού, των ς χρωμάτων και του λεπτότερου κινητού οι υπόλοιπες εταιρείες γιατί θα μείνουμε για πολλάαααααα.... χρόνια με τα υπάρχοντα κινητά. 2 1 1
Chris_BMW Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 6 λεπτά πριν, iNK είπε 13 pro max εδώ, έχω ακριβώς 0 λόγους να αναβαθμίσω. Αδερφέ ώπα !! Άντε από 16 & 15 να το δεχτώ! Αλλά από 13 δεν έχεις λόγους ;!! Σοβαρά τώρα ;; Ή μερα με τη νύχτα είναι τα δύο τηλέφωνα στα πάντα ! 12 1
Hellenicsun Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες https://appleinsider.com/articles/25/09/09/final-cut-camera-updated-for-prores-raw-genlock-and-center-stage Κάτι τέτοια διαβάζω και σκέφτομαι σοβαρά το Pro.
Dead-Poet Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 5 λεπτά πριν, Chris_BMW είπε Αδερφέ ώπα !! Άντε από 16 & 15 να το δεχτώ! Αλλά από 13 δεν έχεις λόγους ;!! Σοβαρά τώρα ;; Ή μερα με τη νύχτα είναι τα δύο τηλέφωνα στα πάντα ! Ναι, είναι όντως η μέρα με τη νύχτα, αλλά όσον αφορά εμένα τουλάχιστον που έχω το ίδιο κινητό, αν είμαι στη «νύχτα» προτιμώ να βρω τη «μέρα» με ένα 16 PM, παρά με αυτή την αισθητικά απαράδεκτη αηδία. 5 1
ADHD Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 24 λεπτά πριν, polaki είπε Κόψανε ρε φίλε το μαύρο για να βάλουν την αηδία πορτοκαλί… φαίνεται τους άρεσε απτο λουράκι του Apple Watch Ultra που δεν έχω δει ΚΑΝΕΝΑΝ να φοράει γιατί προφανώς δεν ταιριάζει με κανένα ρούχο, και είπαν να το βγάλουν και σε κινητό. Μιλάμε για απίστευτη απόφαση πραγματικά… Καταργώντας το ΜΑΥΡΟ ξαναλέω… 🤷🏼♂️ Δεν θα περναγε το QA στα εργοστασια της Ινδιας η τους τελειωσε η μαυρη μπογια, δεν εξηγείται αλλιως, δεν μπορει να ειναι συνειδητή επιλογη, κατι πηγε στραβα στην παραγωγη. 1 4
somt Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) πάντως το απλό 17 (που είναι πολύ ομορφο) είναι κάτι σαν 16 Pro πλέον, τουλάχιστον όσον αφορά την οθόνη Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από somt 1
kundi Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) iphone air άμα σου πέσει από τα χερια δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ( iphone 13 pro max έχει φάει αμέτρητες τούμπες τίποτα δεν έχει πάθει ) το iphone pro max 17 τεράστιο και πολύ παχύ , το μόνο που αξίζει είναι το απλό μοντέλο Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από kundi
Fulgore Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, rallistas είπε Εγώ ξέρω ότι άλλες χρονιές γινόταν χαμός από σχόλια.Νομιζω ότι πλησιάζουμε το ταβάνι τεχνολογικά,μέχρι το επόμενο break through. Ηταν η πρώτη χρονιά που δεν είδα όλη την παρουσίαση και γέλασα σε πολλά σημεία,Ιδίως με τα ρολόγια και το Air. Θα δεις στην πράξη τον χαμό για το απλό Iphone 17 που επιτέλους το κυκλοφορούν όπως πρέπει, την ίδια στιγμή που η Google έβγαλε φέτος μια τεράστια απογοήτευση με τα Pixel 10 και η Samsung κλασσικά είναι στον κόσμο της(Exynos, 128GB χωρος, παλιές κάμερες,αργή φόρτιση). Ιντερνετικά για αυτό γράφονται ως τώρα τα περισσότερα σχόλια, και για την αναβάθμιση στην οθόνη και για τα 256gb χώρου. Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από Fulgore 1
svartevarg Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 17 λεπτά πριν, Thessgr είπε Μη δω μόνο να αντιγράφουν τις παπάτζες του νέου σχεδιασμού, των ς χρωμάτων και του λεπτότερου κινητού οι υπόλοιπες εταιρείες γιατί θα μείνουμε για πολλάαααααα.... χρόνια με τα υπάρχοντα κινητά. Εννοείς να βάλει, και η Samsung, camera island/ bump στην πλάτη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα