kanenaprivacy Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Νομίζω πως τον σχεδιασμό που κρίνουν όλοι θα τον συνηθίσουν, θα μάθουν να τους αρέσει όταν θα δουν ανθρώπους που τους αρέσουν να το κρατάνε. Είναι λιγάκι η πικρία και δυσπιστία προς το καινούργιο αλλά μόλις γίνει αποδεκτό θα είναι και πάλι το ίνδαλμα. Το χρώμα Cosmic Orange είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε και για το watch ultra. Είναι το χρώμα που θέλουν να επικαλείται αυτό το adventurous-outdoor κυριλο-lifestyle που είναι της μόδας τώρα, νομίζω. Δεν είναι φανταχτερό, ίσα-ίσα απωθητικό! Όμως έχει άλλη ουσία. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από kanenaprivacy συμπληρωματικές σκέψεις. 2
Dimitris_1981 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Από άποψη Specs νομίζω ότι φέτος έδωσε αρκετά. Τόσα μάλιστα που αν είχα σκοπό να αλλάξω θα περίμενα να δω κατά πόσο τα νέα chip N1 C1X θα είναι καλά. Από design όντως με ξενίζει τόσο που θέλω να επιβεβαιώσω από κοντά αν είναι τόσο μέτρια ή απλά μας ξενίζει η αλλαγή. Με αυτά που είδα σε βίντεο ας ελπίζουμε να τα σώσουν οι θήκες….
kevin8 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες πάλι το πιο ισχυρό iphone που βγάλατε /? ναι είδαμε που βγάλατε το τιτάνιο για να βάλετε αλουμίνιο.. η πλάτη πίσω της έκτρωμα είναι αυτό?? κακάσχημο!! αν αξίζει κάποιο, αυτό είναι το air και αυτό λόγο της εμφάνισης του..
svartevarg Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 ώρες πριν, gastonegr είπε Τεσπα με λίγα λόγια αυτός που έχει 15 pro 16 pro μη βάλω και το 14 προ... ας κάτσει εκεί που καθεται... αυτός που έχει τα απλά ας πάει σε 17 απλό εκεί είδαμε αναβάθμιση... Πιστεύω το ίδιο ισχύει και για όσους έχουν 14, 15 και 16 pro max. Εξάλλου τα τηλέφωνα αυτά έχουν ακόμα ζωή και μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις. 37 λεπτά πριν, iNK είπε 13 pro max εδώ, έχω ακριβώς 0 λόγους να αναβαθμίσω. Αν κάνεις άψογα τη δουλειά σου δεν υπάρχει λόγος να αναβαθμίσεις. Σίγουρα όμως θα χρειαστεί αναβάθμιση όταν βγει το 18 η το 19 pro max, αν και εφόσον οι επιδόσεις σε ενδιαφέρουν και προφανώς εσύ ο ίδιος κρίνεις ότι αξίζει να αναβαθμίσεις. 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 2 hours ago, digitalarchive said: μεγάλη απογωητευση. δεν πανε καλα. deal breaker για μενα Δε ξέρω για το iPhone αλλά αυτό είναι όντως απογΩητευτικό...
1600 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Τελειως "Nokia 808" το εξόγκωμα για καμερες στην πλατη. Οχι αντιστοιχα καινοτόμο και αποτελεσματικο βεβαια.
agnostos13 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) Τόσο δύσκολο ήταν το iphone 17 Pro να έχει παρόμοιο desing, υλικά και χρώματα με το Air; Τι σκεφτόντουσαν όταν το σχεδίασαν και το έβαλαν δίπλα στο Air; Άραγε θα υπάρχει η δυνατότητα στην Ευρώπη για αποκλειστικά e-sim συσκευές εκτός του Air ωστέ να εποφεληθούμε έστω από τις μεγαλύτερες μπαταρίες; ΥΓ1. Θέλω να πιστεύω οτι το μαύρο θα κυκλοφορήσει σε δεύτερο χρόνο πιθανότατα μαζί με κάποιο άλλο χρώμα. Spoiler Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από agnostos13 1
svartevarg Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 13 λεπτά πριν, kanenaprivacy είπε Νομίζω πως τον σχεδιασμό που κρίνουν όλοι θα τον συνηθίσουν, θα μάθουν να τους αρέσει όταν θα δουν ανθρώπους που τους αρέσουν να το κρατάνε. Είναι λιγάκι η πικρία και δυσπιστία προς το καινούργιο αλλά μόλις γίνει αποδεκτό θα είναι και πάλι το ίνδαλμα. Το χρώμα Cosmic Orange είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε και για το watch ultra. Είναι το χρώμα που θέλουν να επικαλείται αυτό το adventurous-outdoor κυριλο-lifestyle που είναι της μόδας τώρα, νομίζω. Δεν είναι φανταχτερό, ίσα-ίσα απωθητικό! Όμως έχει άλλη ουσία. 👍 Το bump είναι από xiaomi poco. Το πορτοκαλί είναι από realme gt7 pro. Πιστεύω ότι η Apple θα μπορούσε να λανσάρει τον δικό της καινοτόμο σχεδιασμό. Δυστυχώς δεν το έκανε.
kanenaprivacy Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, svartevarg είπε 👍 Το bump είναι από xiaomi poco. Το πορτοκαλί είναι από realme gt7 pro. Πιστεύω ότι η Apple θα μπορούσε να λανσάρει τον δικό της καινοτόμο σχεδιασμό. Δυστυχώς δεν το έκανε. Για το pro φαίνεται να επικεντρώθηκαν περισσότερο στο "pro" κομμάτι και λιγότερο στο "κόσμημα" κομμάτι. Δηλαδή παλαιότερα το Χ και τα pro τα συνδύαζαν αυτά τα δύο ενώ τώρα βλέπουμε να τα ξεχωρίζουν με το air να είναι παραπάνω κόσμημα και το pro παραπάνω επικεντρωμένο στο να είναι pro. Δεν γνωρίζω στον κόσμο του android τι γίνεται 😅 Όντως δεν θα ήταν καθόλου κακό να βλέπαμε κάτι φρέσκο. Το "plateau" δεν είναι καινοτομία από άποψη design, δίκαιο έχεις. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από kanenaprivacy απάντηση 1
freegr Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Φυσικά φαίνεται πιο φουσκωμένο από παλιότερα αλλά η τιμή του στη χώρα μας να δούμε πως θα διαμορφωθεί
Pansp32 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1. Μια χαρά θα πουλήσουν. 2. Όλα είναι θέμα συνήθειας. 3. Ε μπορεί κανά τιτάνιο κλπ να τα δώσουν του χρόνου σαν...το καλύτεροτερο εβερ που έχουν φτιάξει. Κάτι σαν reset ένα πράγμα. Συνήθως οι εταιρείες κάνουν προγραμματισμό χρόνων μπροστά(βλ. σημείο 7). 4. Κατά τα άλλα όλα θα φανούν και στα διάφορα reviews που υποθέτω από άποψη επιδόσεων αλλά και φωτογραφίας/video θα είναι από τα κορυφαία. 5. Θετικό που πλέον λογίζεται ως στάνταρ τα 256gb. Ελπίζω σιγά σιγά και οι άλλες εταιρείες να σταματήσουν τα 128gb από οτιδήποτε κοστίζει 400 ευρώ και πάνω. 6. Δεν πιστεύω ότι το γράφω αυτό αλλά πλέον τιμολογικά είναι πιο τίμια από άλλους και άλλους. Κατάντησε να είναι φθηνότερη από samsung μέχρι και....xiaomi! Κάτι έχει πάει πολύ λάθος στα κινητά γενικά. 7. Σε συνέχεια του 3, ίσως δουλεύουν σε μεγαλύτερες αλλαγές ή σε κάτι περισσότερο ουαου το 2027 δηλαδή στην επέτειο των 20 χρόνων από το πρώτο αιφον.
lagers Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Κάθε χρόνο το ίδιο βιολί, βγαίνει το καινούργιο iPhone με ελάχιστες αλλαγές. Όλοι το κράζουν και μετά όλοι τρέχουν να το αγοράσουν. Όσο αφορά το χρώμα, έχει τόση σημασία; Αφού θήκη του βάζετε από την πρώτη μέρα μέχρι να το αλλάξετε. Οσο αφορά την τιμή, άλλο αστείο, 1200 δολάρια είναι περίπου 1025 ευρώ. Εδώ θα έρθει και θα κάνει 1500 σιγουράκι. Είμαστε άπλες εδώ στην Ευρώπη, έχουμε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα