Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, NoMans είπε

Εκδήλωση ενδιαφέροντος Κώτσο από όταν βγήκε σαν επιλογή, τηλ σήμερα στις 15.00, παραγγελία τηλεφωνικά.
Ήρθε sms με πληρωμή RF, έβαλα τα χρήματα το απόγευμα, στις παραγγελίες μου όμως online δεν εμφανίζεται ακόμα (στο προφίλ μου στο site με ίδιο όνομα κινητό κλπ). 
«Φταίει» το ότι την έδωσα τηλεφωνικώς; Δεν με νοιάζουν τόσο το day one κλπ όσο το να το παρακολουθώ έτσι από περιέργεια… 

Άλλος με παρόμοια εμπειρία; 

Τα ίδια κι σε μένα. Τηλ παραγγελία προχθές άμεση πληρωμή και δεν ήρθα ούτε επιβεβαίωση ούτε εμφανίζεται κάτι. Πήρα τηλ να σιγουρευτώ ότι όλα έγιναν σωστά. Μου είπαν όλα οκ , για πότε παραλαβή άγνωστο 

• Like 1
  • Απαντ. 564
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, NoMans είπε

Εκδήλωση ενδιαφέροντος Κώτσο από όταν βγήκε σαν επιλογή, τηλ σήμερα στις 15.00, παραγγελία τηλεφωνικά.
Ήρθε sms με πληρωμή RF, έβαλα τα χρήματα το απόγευμα, στις παραγγελίες μου όμως online δεν εμφανίζεται ακόμα (στο προφίλ μου στο site με ίδιο όνομα κινητό κλπ). 
«Φταίει» το ότι την έδωσα τηλεφωνικώς; Δεν με νοιάζουν τόσο το day one κλπ όσο το να το παρακολουθώ έτσι από περιέργεια… 

Άλλος με παρόμοια εμπειρία; 

Σου ζήτησαν χρήματα ? 

Όσοι πήραμε από istorm δεν μας ζήτησαν χρήματα από ότι καταλαβαίνω αλλά γιατί 

Δημοσ.

Βλέπω κάτι αριθμούς τρελούς νομίζω, εγώ ας πούμε με 392 από iStorm πιστεύω δύσκολο να παραλάβω day one για ασημί pro max πάντα. Αν έφερναν τόσα πολλά κομμάτια όλοι θα παραλαμβάναμε day one. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ribopaido είπε

Το αμαζον δινει τη λυση αν δεν ερθει μειλ απο istorm εως πεμπτη μεσημερι .. φευγει παραγγελια απο κει να το εχω τριτη

Είναι τόσο γρήγορο το Amazon ? Αξίζει να το εμπιστευτεί κανείς ?

Μόλις τώρα, G10rgos είπε

Βλέπω κάτι αριθμούς τρελούς νομίζω, εγώ ας πούμε με 392 από iStorm πιστεύω δύσκολο να παραλάβω day one για ασημί pro max πάντα. Αν έφερναν τόσα πολλά κομμάτια όλοι θα παραλαμβάναμε day one. 

Πως έχεις τόσο μικρό νούμερο ? Μπράβο , εγώ 3:01 και είμαι 700?

51 λεπτά πριν, stevengr είπε

Πλαίσιο εγώ 5μμ , μετά από ακύρωση σε Κωτσόβολο πρωινής παραγγελίας γιατί πολλά τα έχει κάνει τελευταία με την αισχροκέρδεια . Το πορτοκαλί μου είπε ο πωλητής που ήθελα δεν το είχε ζητήσει κανείς όλη μέρα πάντως . Το ασήμι πρώτο με διάφορα , μετά το μπλε φαίνεται να κινείται . Ωστόσο στην Ευρώπη γράφουν site για καθυστέρηση 2 εβδομάδων και τρεις με τέσσερις για τα πορτοκαλί λόγω ζήτησης . Ας ελπίσουμε ότι δεν αφορά την Ελλάδα η ότι είναι fake .

Τρελό πρώτη χρονιά το exclusive χρώμα να μην πηγαίνει καλά 

1 ώρα πριν, naeg15 είπε

Το βλέπω εγώ μαλακία έκανα
Μπορώ να ακυρώσω;  😂😂😂

Γιατί ρε ‘σύ ?

5 ώρες πριν, kostasmath23 είπε

ωραιο ειναι το μπλε απλα προσωπικα με φοβιζει η μεταπωλήση οταν θα θελω να το αλλαξω . το σιλβερ ως ουδετερο θα φυγει πιο ευκολα..το πορτοκαλι ειναι το χρωμα βιτρινα της φετινης χρονιας απλα και αυτο θεωρω οτι οταν περασει η "μοδα" του δυσκολα θα πωλειται. 

Θεωρείς παίζει σημαντικό ρόλο στη μεταπώληση το χρώμα ? Εγώ διάλεξα το πορτοκαλί γιατί μου φάνηκε ότι θα αρέσει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Γιατί ρε ‘σύ ?

Πέτυχα στο άνοιγμα τις προπαραγγελίες 14:58 αλλά κ πάλι άργησα λίγο μέχρι να συμπληρώσω στοιχεία κλπ κλπ εδώ μιλάμε κόντρες για nanosecond ο φίλος πιο πάνω έχει 40-50 νούμερα πιο κάτω μέσα σε δευτερόλεπτα διαφορά. 

Επεξ/σία από G10rgos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Πέτυχα στο άνοιγμα τις προπαραγγελίες 14:58 αλλά κ πάλι άργησα λίγο μέχρι να συμπληρώσω στοιχεία κλπ κλπ εδώ μιλάμε κόντρες για nanosecond

Τρελό , και μου έλεγε ο αδερφός μου σιγά θα προλάβεις , δεν σου ζήτησαν από την istorm να πληρώσεις κάτι έτσι ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Γιατί ρε ‘σύ ?

Θεωρείς παίζει σημαντικό ρόλο στη μεταπώληση το χρώμα ? Εγώ διάλεξα το πορτοκαλί γιατί μου φάνηκε ότι θα αρέσει 

δυστυχως ή ευτυχως παιζει....το flagship χρωμα της αντιστοιχης χρονιας κανει σουξε τη χρονια που βγαινει (γιατι δειχνει οτι εχεις το τελευταιο iphone), αλλα μολις το κινητο σταματησει να ειναι το πιο καινουριο (αρα και το να εχεις το flagship χρωμα δεν σου προσδιδει πλεον το "κυρος" του εχω το πιο νεο Iphone) τοτε καλυτερη αξια μεταπωλησης εχουν τα παραδοσιακα χρωματα

4 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε

Τρελό , και μου έλεγε ο αδερφός μου σιγά θα προλάβεις , δεν σου ζήτησαν από την istorm να πληρώσεις κάτι έτσι ?

ουτε εμενα μου ζητησαν πληρωμη απο istorm , βεβαια εκανα μεσω site την παραγγελια

8 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Πέτυχα στο άνοιγμα τις προπαραγγελίες 14:58 αλλά κ πάλι άργησα λίγο μέχρι να συμπληρώσω στοιχεία κλπ κλπ εδώ μιλάμε κόντρες για nanosecond ο φίλος πιο πάνω έχει 40-50 νούμερα πιο κάτω μέσα σε δευτερόλεπτα διαφορά. 

βεβαια να λαβουμε υποψιν ποσοι εχουν κανει παραγγελιες σε 2 και 3 και 4 καταστηματα..οποτε μολις παραλαβουν απο το ενα θα ακυρωσουν τις παραγγελιες τους απο τα υπολοιπα και ετσι η λιστα θα μικραινει!

Επεξ/σία από kostasmath23
  • Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον όποιος το έχει κάνει ελπίζω όταν παραλάβει από το ένα μαγαζί, να ακυρώσει γρήγορα τις υπόλοιπες παραγγελίες 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μπαταρία+οθόνη+ οτι έχει περισσότερο νόημα σαν αγορά το Pro max φέτος παρά το Pro, αφού ειναι η μοναδική φετινή συσκευή με μεγάλη οθόνη/μπαταρία, αφού σταμάτησαν και τα Plus.

Το Pro σε σχέση με το απλό 17, δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα(ασχέτως τι αγοράζει ο καθένας), μιλάμε για σχεδόν 400ευρώ παραπάνω ή αλλιώς σχεδόν 38% ακριβότερο.

Δεν είναι απονομή αυτά τα max έχουν καλύτερη ψύξη λόγο μεγέθους και καλύτερη κεραία λόγο ότι δεν την καλύπτεις  με το χέρι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και για μενα δαγκωτο το 17άρι δεν αξιζει τα χρηματα το απλο Pro ισως το air παρει το κομματι του πλεον πιστευω μιας και τα 6.3 καλυπτονται μια χαρα απο το απλο το 17άρι. από hardware πλεον η εταιρια πετάει... για το λειτουργικο δεν εχω ιδεα που θελει να το παει αλλα εμενα με μπερδευει πολυ.... απαρχαιομένο και φλασι χωρίς λόγο. ενω στο camera app το βλεπουμε πολυ. refined. και ομορφο. μισες δουλειες εν ολιγης που θα μας βγαλουν τα ματια.

GtD8rlWWUAA_SKs.jpgresize.webp.03924f1c9d269ba9184080f5609e93be.webp

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, panosk111178 είπε

Δεν είναι απονομή αυτά τα max έχουν καλύτερη ψύξη λόγο μεγέθους και καλύτερη κεραία λόγο ότι δεν την καλύπτεις  με το χέρι 

Όχι ? Ελάχιστα καλύτερη ψύξη και αυτό με τη κεραία όχι 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, HliasB03 είπε

Και εγώ ακριβώς το ίδιο απόγευμα μια μέρα μετά την παρουσίαση. Πήρα pro silver 256. Και εσύ το ίδιο ;  Για να ξέρουμε αν είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο ή γενικός ο αριθμός 

iPhone 17 Pro Max 512GB Silver

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως φέτος πολύ μεγαλύτερη μπαταρία (4252mAh) από πέρσυ στα μικρά Pro. Μακάρι να είχαμε και την έκδοση χωρίς φυσική SIM για ακόμη μεγαλύτερη 

Source

Επεξ/σία από Delas.46
  • Like 2
Δημοσ.
28 minutes ago, Delas.46 said:

Πάντως φέτος πολύ μεγαλύτερη μπαταρία (4252mAh) από πέρσυ στα μικρά Pro. Μακάρι να είχαμε και την έκδοση χωρίς φυσική SIM για ακόμη μεγαλύτερη 

Source

Αυτά που θα έρθουν Ελλάδα θα έχουν γύρω στα 3900 mAH ίσως και πιο κάτω λίγο . Αυτά που θα κυκλοφορήσουν σε χώρες με μόνο eSIM θα έχουν 4250 mAH .

Αν ερχόταν το pro με 4250 Ελλάδα θα απευφευγα και εγώ προσωπικά το pro max .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...