Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

235 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      16
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      17
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      22
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      54
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      49
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      42
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, AggelosTz είπε

Πάντως εγώ σήμερα παρέλαβα από το iStorm στα Ιωάννινα. Οπως με είχαν ενημερώσει. Υπομονή και καλή παραλαβή σε όσους το περιμένουν. Ίσως επειδή είναι επαρχία υπήρχε αρκετό απόθεμα. 

Σου έστειλαν μήνυμα πέρα απο το κλασικό περί καταχώρησης παραγγελίας και το τελικό έλα να το πάρεις?Γιατί εγώ έχω ένα μέιλ μόνο την παραγγλία με αριθμό παραγγελίας και τίποτε άλλο ( pre order 16/09 I storm ιωαννίνων)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Χρώμα ωραίο η θήκη απαίσια αν είσαι θείος οκ πάω πάσο 😂

Τι νομίζεις ένα ποσοστό που παίρνουμε μεγάλες οθόνες θείοι είμαστε και έχουμε πρεσβυωπία 😄😄😄😄

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, jonis είπε

Τι χρώμα ;

πολύ με τρώει :D

πέρασα από Κωτσόβολο πριν λίγο και το είδα στο gold αλλά νομίζω το λευκό του πάει πιο πολύ.
μου δώσανε και 817€ εκτίμηση για το 16 pro max 512GB

white cloud!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vesouvious είπε

Ζητάς από λογιστή να ανοίξει ενδοκοινοτικές και μετά κάνεις business account στο amazon και βάζεις το αφμ και στο αφαιρεί αμέσως 

Και με ποιο τρόπο πληρώνουμε αφού είναι πάνω από τα 500 που μπορείς με προσωπική κάρτα;

Σου δίνει λογαριασμό το ΑΜΑΖΟΝ που κάνεις μεταφορά;

Η μπορείς να πληρώσεις με εταιρική χρεωστική;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, VulMar είπε

Και με ποιο τρόπο πληρώνουμε αφού είναι πάνω από τα 500 που μπορείς με προσωπική κάρτα;

Πληρώνεις με κάρτα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, VulMar είπε

Amazon δεν έχει μετρητοίς. Αν θέλεις να κόψεις τιμολόγιο ισχύει ότι ισχύει παντού, το τιμολόγιο πληρώνεται με τον επαγγελματικό λογαριασμό που έχεις συνδέσει με το αφμ σου

Δημοσ.

Σήμερα μεσημέρι μου πέταξε διαθέσιμο στον Κωτσόβολο με refresh και το τσίμπησα. Ξέρετε αν αυτό που πήρα τελικά είναι διαθέσιμο ή είμαι σε αναμονή; Γιατί ούτε οι ίδιοι όταν τους πήρα τηλέφωνο δεν ξέρανε

image.png

• Haha 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλάβω την επιλογή του πορτοκαλι μήλου σε διχρωμία... δεν βρισκω τη λέξη ..κιτς..φθηνιαρικο...κακόγουστο.. και δεν ταιριάζει με καμία θήκη..περι ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια. Στην ουρά στο istorm έβλεπα ότι οι περισσότεροι έπαιρναν το πορτοκαλί και δε μιλάμε για νέους αλλά για 50αρηδες...ισως η ανάγκη να φλεξαρεις ή να ξεχωρίζεις ή να νιωσεις οτι παίρνεις κάτι νέο, υπερισχύει της αισθητικής επιλογής..και του χρόνου βγαινει σε γυαλιστερό πράσινο το 18αρι.. οσοι το πήρατε έτσι απο περιέργεια έχετε αγοράσει κάτι σε πορτοκαλί ρούχο ή παπουτσι ή αλλο αντικείμενο?  image.png.6d9f7c79c23253deec35933ffa8ad38a.png

https://www.threads.com/@bengeskin/post/DObKe1jjLxv/orange-iphone-17-pro-with-gray-case-or-silver-iphone-with-silver-arc-pulse-bumpe

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Costaskokk είπε

μόνο αυτά ???😁

.οχι ειναι και αλλα 3 που παρέλαβα αρα στο σύνολο 6  συσκευες     (4 pro max 1T και 2 pro 512)😇

• Confused 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Delas.46 said:

Εγώ που πήρα το κινητό day1 αλλά η θήκη και το τζαμακι δεν έχουν έρθει, τι κάνω; 😂

πας σε ενα τοπικο καταστημα και βαζεις το πιο φθηνο  :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...