Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

221 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      51
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      44
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      40
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Just now, margaritagr said:

Ποστάρετε φωτο μη μας λυπάστε😁

Βεβαίως, μολις παραλαβω!

Επεξ/σία από aler45
Δημοσ.

Στον πλαίσιο που παρήγγειλα μέσα στα πρώτα λεπτά ήταν όλα καλά και ρόδινα … ξαφνικά μετά από χθεσινή επίσκεψη να παραπονεθώ για είχαν να μου πουν διάφορα και μάλιστα με έβγαλαν και τρελό διότι θα έπρεπε να θεωρώ δεδομένα ότι 

1. Σήμερα θα έρθουν μόνο τα εκθεσιακά 

2. Τα pro max πάντα φτάνουν σε 2η φουρνιά 

3. Ίσως να παραλάβω Νοέμβριο ή Δεκέμβριο 

Τους είπα ότι αυτά θα έπρεπε να μου τα πουν 1 εβδομάδα πριν να πάω σε άλλη αλυσίδα… και πάλι πήγαν να με βγάλουν τρελό ότι τα ήξερα !

Πλαισιο - Αργυρουπολης 

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PanosP28 είπε

Στον πλαίσιο που παρήγγειλα μέσα στα πρώτα λεπτά ήταν όλα καλά και ρόδινα … ξαφνικά μετά από χθεσινή επίσκεψη να παραπονεθώ για είχαν να μου πουν διάφορα και μάλιστα με έβγαλαν και τρελό διότι θα έπρεπε να θεωρώ δεδομένα ότι 

1. Σήμερα θα έρθουν μόνο τα εκθεσιακά 

2. Τα pro max πάντα φτάνουν σε 2η φουρνιά 

3. Ίσως να παραλάβω Νοέμβριο ή Δεκέμβριο 

Τους είπα ότι αυτά θα έπρεπε να μου τα πουν 1 εβδομάδα πριν να πάω σε άλλη αλυσίδα… και πάλι πήγαν να με βγάλουν τρελό ότι τα ήξερα !

Πλαισιο - Αργυρουπολης 

Classic....

.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tα λόγια είναι περιττά...

17 ΡΜ 256. Καλές παραλαβες σε όλους παιδιά!

IMG_7216.jpeg

Επεξ/σία από teol20
  • Like 9
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Wolftub21 είπε

Καλημέρα σας. Η παραγγελία μου γράφει το εξής. Έφυγε δηλαδή το "από": "Η παραγγελία καταχωρήθηκε και είναι σε διαδικασία επεξεργασίας για παραλαβή Παρασκευή 19/09 στο κατάστημα της επιλογής σου." Πώς το βλέπετε; Θα έρθει σήμερα; Αν πάρω τηλ. θα μου πούνε τις γνωστές γραφικότητες.

Public σωστά; Και σ'εμένα το ίδιο έγινε. Ίσως γίνεται αυτόματα από το σύστημα χωρίς να σημαίνει κάτι. Πότε καταχώρησες την παραγγελία σου; Επίσης ας μας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν του συνέβη το ίδιο σήμερα (με ημερομηνία παραγγελίας).

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, aler45 είπε

ΗΡΘΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Σου ήρθε μέιλ αδερφέ; Σήμερα;

Και σου λέει να παραλάβεις σήμερα μέχρι το βράδυ;

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, ToProkopio said:

Public σωστά; Και σ'εμένα το ίδιο έγινε. Ίσως γίνεται αυτόματα από το σύστημα χωρίς να σημαίνει κάτι. Πότε καταχώρησες την παραγγελία σου; Επίσης ας μας επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αν του συνέβη το ίδιο σήμερα (με ημερομηνία παραγγελίας).

Το ίδιο έγινε κ σε μένα για Public που ήταν το plan b που είχα με 12/09 προπαραγγελία. 

iStorm πάλι με προπαραγγελία 12/09 15:01 τίποτα ακόμα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MadSurfer είπε

Το ίδιο έγινε κ σε μένα για Public που ήταν το plan b που είχα με 12/09 προπαραγγελία. 

Στο istorm φετος τα εχουν κανει σκατά... Εδώ παραλαμβάνουν άτομα με 15:30 προπαραγγελία

• Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MadSurfer είπε

Εγώ πάντως την καταχώρησα στο Public 12/09 και ώρα 22:06..Γι'αυτό μου φαίνεται περίεργο όντως να ισχύει..

Δημοσ.

δεν ξέρω ρε παιδί μου , αλλά αυτή τη istorm ποτέ δεν την συμπάθησα .Όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι , αλλά μια παραγγελία από παλιά που είχα κάνει μου βγάλανε το λάδι,. δεν ξέρανε τι είχαν στις αποθήκες τους.Μιλάω για istorm Γλυφάδα , αν έχει σημασία το υποκατάστημα. 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ToProkopio είπε

Άστα 15.9. δεν έχω καμιά ελπίδα απλά είπα μπας και. Ίσως πάω σε κανένα μεγαλύτερο σε GB που είναι διαθέσιμο σε κατάστημα

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...