Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

220 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      51
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      43
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      40
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα κανει παραγγελια στα πρωτα λεπτα που ανοιξε στο πλαισιο για ΠΜ 512. Δεν εχω καμια ενημερωση και οταν καλεσα εχθες βραδυ μου λενε δεν εχουμε ιδεα θα σας καλεσουμε οταν ερθει. Πλαισιο εμπιστοσυνη 🤣

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, george991 είπε

Σκαλπερ για ένα πενηντάρικο?

Θα είναι κ το κέρδος από την απαλλαγή ΦΠΑ κ το έξοδο δεν λέω αλλά κ πάλι

Ηδη κρατημενο καποιος απο εδω θα το τσιμπησε...  πρεπει να παρουμε ποσοστα...

Αν δεν εκοβα τιμολογιο παντως και εγω θα το αγοραζα ειναι και κοντα στην περιοχη μου... 

Δημοσ.

Γενικά εδώ στο thread δε βλέπω να κινείται καθόλου το Πλαίσιο, ή δεν παρήγγειλε κανείς από κει ή απλά δεν πήραν κομμάτια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, koumos είπε

Γενικά εδώ στο thread δε βλέπω να κινείται καθόλου το Πλαίσιο, ή δεν παρήγγειλε κανείς από κει ή απλά δεν πήραν κομμάτια

Δεν πηραν τιποτα. Και εγω και αλλα ατομα εχουν παραγγειλει στο πρωτο λεπτο και μοντελο 512 που δεν ειναι το πιο πολυζητημενο και ουτε μια ενημερωση. Επρεπε να καλεσω εχθες για να πουν δεν ξερουμε οταν μαθουμε θα σας πουμε... 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Exanimo είπε

Δεν μιλησα για τους πυρηνες, μιλησα οτι σε οποιαδηποτε εντονη χρηση του επεξεργαστη η ταχυτητα του πεφτει κατα 20% κατω απο οτι ειναι του απλου 17. Αρα δινεις παραπανω λεφτα για μια λιγοτερη καμερα και πιο αργο κινητο, απλα για να φαινεται ωραιο 

Είναι ήδη αρκετά γρήγορο όπως είπα δεν κάνει κανείς εδώ μέσα σοβαρή δουλειά, ακόμα και το 11 pro max να είχαμε το ίδιο θα ήταν. 
Ο μόνος λόγος που πάμε σε καινούριο είναι γιατί είμαστε καμένοι και ίσως η καμερα.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

απο κοντά τα χρώματα πως θα τα ταξινομούσες;

Είδα το πορτοκαλί σε pro max και το μπλε σε pro νομίζω από κοντά το πορτοκαλί είναι το καλύτερο με πιο ουδέτερο το μπλε που δεν μοιάζει τόσο ωραίο από κοντά τουλάχιστον στο pro γιατι σε pro max δεν το είχε.

• Like 1
Δημοσ.
36 minutes ago, charalampos21 said:

Amazon.de πως βάζουμε τιμολόγιο; Ξέρει κανείς; Σκέφτομαι και εγώ να το παραγγείλω από εκεί αφού υπάρχει διαθεσιμότητα.

Πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο στο business https://www.amazon.de/-/en/business/register/org/landing και οπως ειπε και καποιος πιο πανω να εχεις ανοικτες τις ενδοκοινοτικες ωστε να μην σε χρεωσει το ΦΠΑ.

Οι ενδοκοινοτικες δεν ειναι υποχρεωτικες γιατι αν το τιμολογιο εχει το ΑΦΜ και τα στοιχεια σου πανω μπορεις να το περασεις στα εξοδα αλλα γιατι να μην γλυτωσεις τον ΦΠΑ

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάνα 40λεπτο  αναμονή έχει το istorm στο GoldenHall με όσους περιμένουν παραλαβές. Αξεσουάρ θήκες κλπ υπάρχουν κανονικά. 

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, konik είπε

Γιατί τα κάνατε προπαραγγελια και δεν πήγατε σήμερα που τα βάλανε στα μαγαζιά να τα αγοράσετε?

Νομιζεις οτι μπορεις να πας απλα σε καταστημα σημερα και να κανεις αγορα? Οτι παει σε καταστημα ειναι ειτε προπαραγγελια ειτε μονο εκθεσιακα. Ο μονος τροπος να παρεις απο καταστημα χωρις προπαραγγελια ειναι καποιος να ακυρωσε ενω το κινητο εχει παει ηδη εκει, να εισαι κωλοφαρδος και να εχεις κονε για να το δωσουν σε εσενα και να μην το μοιρασουν αναμεταξυ τους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...