Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

220 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      51
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      43
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      40
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, crossmo είπε

Προσωπικά βρίσκω το 17PM αρκετά άσχημο σε σχέση με τα προηγούμεν... αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα προτίμησης

όσοι το πάρετε να το χαρείτε εύχομαι!

Να το χαρεις το 16 πμ, δεν θα ελεγα οτι ειναι ομορφο απλα το προτιμαω απο τα 12/16 γιατι εχει κουρασει ο σχεδιασμος τους. Αλλαγη να ναι και οτι ναναι που λενε

• Like 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις κάνεις ενημέρωση από public 17PM silver 256, περιοχή Αθήνα; Προπαραγγελία 14:58 και καμία ενημέρωση, ακόμα σε επεξεργασία φαίνεται. 

• Super Moderators
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, farcry33 είπε

Καλά μην εθελοτυφλείς τόσο μωρέ και εμείς θα το πάρουμε, αλλά όπως και να το κάνουμε το τιτάνιο δεν έκανε τέτοιες λακούβες ουδέ μια σχέση έχει σαν κράμα μετάλλου.

Δεν εθελοτυφλώ μιλάω σοβαρά! Πιστεύεις πως θα σου πέσει κάτω το τιτάνιο (που μιλάμε μόνο για το frame και μάλιστα «σχεδόν» τιτάνιο) με τη γωνία και δεν θα αποκτήσεις σημάδι; Τι το πέρασες αλεξίσφαιρο; 

Προφανώς και το αλουμίνιο είναι πιο «μαλακό» αλλά μην τρελαθούμε κιόλας! 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν εθελοτυφλώ μιλάω σοβαρά! Πιστεύεις πως θα σου πέσει κάτω το τιτάνιο (που μιλάμε μόνο για το frame και μάλιστα «σχεδόν» τιτάνιο) με τη γωνία και δεν θα αποκτήσεις σημάδι; Τι το πέρασες αλεξίσφαιρο; 

Προφανώς και το αλουμίνιο είναι πιο «μαλακό» αλλά μην τρελαθούμε κιόλας! 

Εμένα πάντως μου έχει πέσει το 16 PM με γωνία από το ύψος του στήθους περίπου και δεν έπαθε τίποτα 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, charalampos21 είπε

Εμένα πάντως μου έχει πέσει το 16 PM με γωνία από το ύψος του στήθους περίπου και δεν έπαθε τίποτα 

απο ξυλοκαλαμα να του δεινες του συγκεκριμενου το ιδιο θα ελεγε.

προφανώς μιλάμε για μεγάλο downgrade κατασκευαστηκα. λες και δεν μπορουσαν να κανουνε το ιδιο champer απο τιτάνιο. αλλα μαλλον στοιχήζει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, digitalarchive είπε

απο ξυλοκαλαμα να του δεινες του συγκεκριμενου το ιδιο θα ελεγε.

προφανώς μιλάμε για μεγάλο downgrade κατασκευαστηκα. λες και δεν μπορουσαν να κανουνε το ιδιο champer απο τιτάνιο. αλλα μαλλον στοιχήζει.

Ναι βρε το ξέρω ότι θα έλεγε το ίδιο, απλά έτσι για τα πρακτικά 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, charalampos21 είπε

Ναι βρε το ξέρω ότι θα έλεγε το ίδιο, απλά έτσι για τα πρακτικά 

και που ειμαστε ακομα με ευπαθειες και ξεφλουδισματα ... (δυστηχως)

• Haha 1
Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω, γιατι παραπονιεστε για το iphone και απο την αλλη θελετε day 1 παραλαβη τι το παραγγειλατε αν δεν σας αρεσει; 🤯

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, G10rgos είπε

Αδερφέ το παρέλαβες κανονικά;

Φιλε το συγκεκριμενο το βγαζει αμεσα διαθεσιμο ακομα και τωρα. Δεν ξερω τι και πως και αν ισχυει αλλα εδω και καμια ωρα ειναι αμεσα διαθεσιμο στο σαιτ του Κωτσοβολου

Δημοσ.

Πάντως το silver πολύ ανώτερο εμφανισιακά από ότι περίμενα. Αδικείται στις φωτογραφίες - βίντεο. Και εδώ και μισή ώρα κάνει restore και update και είναι ελάχιστα χλιαρό.

Νομίζω τα updates έπιασαν τόπο. 

Καλή συνέχεια και καλή τύχη σε αυτούς που περιμένουν.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Exanimo είπε

Φιλε το συγκεκριμενο το βγαζει αμεσα διαθεσιμο ακομα και τωρα. Δεν ξερω τι και πως και αν ισχυει αλλα εδω και καμια ωρα ειναι αμεσα διαθεσιμο στο σαιτ του Κωτσοβολου

Το βγάζει σε άλλα καταστήματα, όχι Τσιμισκή πλέον, για αυτό ρώτησα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PanozX είπε

εγω δεν μπορω να καταλαβω, γιατι παραπονιεστε για το iphone και απο την αλλη θελετε day 1 παραλαβη τι το παραγγειλατε αν δεν σας αρεσει; 🤯

Θα σου απαντήσω για τον εαυτό μου, επειδή για εμένα είναι σημαντικό το να μην υπερθερμαίνεται το κινητό. Αλλά το βασικότερο είναι ότι απλά έχω καταναλωτική μανία και είμαι εθισμένος (κακά τα ψέματα), όπως οι περισσότεροι. Σχεδιαστικά πάντως όντως δεν μου αρέσει με αυτήν την διχρωμία που κάνει. Το πορτοκαλί σαν χρώμα που παράγγειλα μου αρέσει αλλά θα προτιμούσα ένα unibody design και ας ήταν όλο αλουμίνιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...