Προς το περιεχόμενο

Προπαραγγελίες/Εκδήλωση ενδιαφέροντος για iPhone 17/ Air/ Pro/ Pro Max  

220 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποια συσκευή έχετε προπαραγγείλει ή επιθυμείτε να αποκτήσετε?

• iPhone 17 Pro - Silver
      15
    • iPhone 17 Pro - Cosmic Orange
      15
    • iPhone 17 Pro - Deep Blue
      21
    • iPhone 17 Pro Max - Silver
      51
    • iPhone 17 Pro Max - Cosmic Orange
      43
    • iPhone 17 Pro Max - Deep Blue
      40
    • iPhone 17 Air - Sky Blue
      3
    • iPhone 17 Air - Light Gold
      0
    • iPhone 17 Air - Cloud White
      4
    • iPhone 17 Air - Space Black
      2
    • iPhone 17 - Levander
      2
    • iPhone 17 - Sage
      3
    • iPhone 17 - Mist Blue
      4
    • iPhone 17 - White
      5
    • iPhone 17 - Black
      12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billdanos είπε

IMG_0556.jpeg

IMG_0557.jpeg

Χμ, δεν είναι πολύ Σκουρή η θήκη για το πορτοκαλί ; Ρωτάω γιατί και γω αυτό παρηγγειλα, μήπως και πάρω καμιά ιδέα ….

• Like 1
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, crossmo είπε

Sorry αλλά εγώ που μόλις πέρασα από 12PM σε 16PM NaTi το θέμα με τις δαχτυλιές που λες δεν το βλέπω. Στο 12 το είχα γιατί είναι γυαλισμένο ατσάλι και κάνουν μπαμ αλλά στο 16 ούτε καν, ίσα ίσα που μου φαίνεται πολύ ματ η επιφάνεια λες και είναι πλαστικό.Επίσης είναι αρκετά στρογγυλεμένες οι άκρες του και δεν γλυστράει σαν τρελλό από το χέρι. Και εγω τα κινητά τα έχω χωρίς θήκη επίσης.

Μπορεί να μην είναι γυαλισμένο σαν νίκελ αλλά είναι πιο ματ αλλά για τη δική μου παράνοια μια χαρά μαζεύει σημάδια γύρω γύρω και γύρω από τα κουμπιά από δαχτυλιές κλπ. Οι άκρες στα 17 είναι ακόμη πιο στρογγυλεμένες μιας και πλέον δεν έχουμε ένα frame μεταλλικό γύρω γύρω αλλά ένα ενιαίο κομμάτι unibody. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

iPhone Air παραλαβή από κατάστημα Κωτσόβολο (πληρωμένο) έχει φτάσει από το πρωί λένε αλλά δεν μπορούν να μου το δώσουν γιατί λείπει ο αποθηκάριος και θα έρθει 18:00+…

Μεγειες όσοι παραλάβατε !!!

Επεξ/σία από calamander
  • Haha 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ktsak είπε

Χμ, δεν είναι πολύ Σκουρή η θήκη για το πορτοκαλί ; Ρωτάω γιατί και γω αυτό παρηγγειλα, μήπως και πάρω καμιά ιδέα ….

Η θήκη είναι πιο «καφέ» σε σχέση με το τηλέφωνο αλλά σαν συνδυασμός δεν με χαλάει. Στις φωτό όλα τα χρώματα φαίνονται πολύ πιο τονισμένα σε σχέση με την πραγματικότητα. Θα πρότεινα σε όποιον δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το χρώμα που θέλει, να πάει πρώτα σε ένα κατάστημα για να τα δει από κοντά. Οι φωτό που βλέπουμε είναι κατά 60% κοντά στην πραγματικότητα. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, calamander είπε

iPhone Air παραλαβή από κατάστημα Κωτσόβολο έχει φτάσει από το πρωί λένε αλλά δεν μπορούν να μου το δώσουν γιατί λείπει ο αποθηκάριος και θα έρθει 18:00+…

Μεγειες όσοι παραλάβατε !!!

Φωναξε τον Ηλια να το ριξει..... 🤣

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα τα είδα από κοντά. Όλα υποκειμενικά είναι στο χρώμα, αλλά εγώ θα πω τι ταιριάζει σε εμένα.

Καταρχάς, στιβαρή κατασκευή, είναι πολύ solid και κάνει καλό κράτημα.

Τώρα τα χρώματα; Πορτοκαλiαζει και μου κανει κινεζιά με τη γνωστη εταιρια  temu και μπλε που μοβίζει και δεν κανει ευκολα συνδιασμουςδεν μ’ άρεσαν καθόλου, ρε σεις. Είμαι άνθρωπος βέβαια που μ’ αρέσουν όλα γύρω μου να είναι άσπρα ή μαύρα… Για εμένα αυτά δεν θυμίζουν Pro line. Ασημένιο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα, γιατί μάλλον έχει παιχτεί θέμα με τον προμηθευτή.

Φανταστείτε να έβγαζαν το MacBook από το μαύρο και το ασημένιο τώρα σε blue; Air θα θυμίζει, όχι Pro line up. Δεν ξέρω γιατί πήγε η εταιρεία και τα σκ*τωσε τόσο…

τελικα θα δηλωσω ενθουσιασμενος και με τα καινουργεια χαρακτηριστηκα και τις αλλαγε ςπου γιναν. του χρονου σιγουρα θα το εχουν τελεοιποιησει σχεδιαστικα. και θα μαθουμε και που το πηγαινει η εταιρια. θα κανει το Pro Max το Ultra και μπει σφηνα το Air? 

Ειδομεν.

Ήρθε η θήκη της Nomad και της Pitaka και περιμένω γυαλί από Flolab.

Nomad: φοβερό δέρμα και καλό κράτημα.
Σαν τις παλιές της Apple Leather, τις καλές. Ελαφρία με magsafe.

Γλιστράει καλά στην τσέπη.

Pitaka light? φοβερη κατασκευη από τα ποιο σοβαρά fiber cases εκει εξω με μονο 1mm πάχος και 20 γραμμαρια για τολμηρους.

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η θήκη είναι πιο «καφέ» σε σχέση με το τηλέφωνο αλλά σαν συνδυασμός δεν με χαλάει. Στις φωτό όλα τα χρώματα φαίνονται πολύ πιο τονισμένα σε σχέση με την πραγματικότητα. Θα πρότεινα σε όποιον δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το χρώμα που θέλει, να πάει πρώτα σε ένα κατάστημα για να τα δει από κοντά. Οι φωτό που βλέπουμε είναι κατά 60% κοντά στην πραγματικότητα. 

Οντως στην φωτό που ανέβασες τα χρώματα φαίνονται υπερτονισμένα...

Ενώ στο site φαινεται πιο ωραία:

Με Sammi τράβηψες την φωτό ?😃

IMG-17899402.jpg

Επεξ/σία από Costaskokk
Δημοσ.
1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

ποναει το αλουμινιο ποναει.

δεν ειναι δικια μου φωτο. μπορει να ειναι και AI.

549523401_780088828323770_1700441512534131195_n.jpg

1 ώρα πριν, farcry33 είπε

Κανονικό έχει και βίντεο στο YouTube, αλουμίνιο τι περίμενες το πουλάς μετά 500 ευρώ κάτω, σκουπίδι η κατασκευή σε σχέση με πέρσι. 

Τελικά φαίνεται πως αντέχει πολύ κ δεν το περίμενα λόγω κατασκευής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Costaskokk είπε

Οντως στην φωτό που ανέβασες τα χρώματα φαίνονται υπερτονισμένα...

Ενώ στο site φαινεται πιο ωραία:

Με Sammi τράβηψες την φωτό ?😃

IMG-17899402.jpg

δεν ειναι ετσι το χρωμμα του απο κοντα. ειναι αλουμινε πορτοκαλι. μην ψαρωνεις απο τη φωτο. οπως ανεβασε ο αλλος ειναι στη πραγματικοτητα.

εγω πριν παρω πορτοκαλι κινητο θα πηγαινα να το δω μια ματια. ειναι μεγάλο commitment.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, crossmo είπε

Για να έχουν κάτι να λένε!!! όπως και κάθε χρόνο...κατά τα άλλα πέφτουν από τα σύννεφα όταν δεν του τα φέρνουν στην ώρα τους!!

Μπα δεν παίζει να βγώ γιατί περνάει ωραία η ώρα στο γραφείο όταν βλέπω την παράνοια σας!!! Και επίσης όταν λες 70 φορές το ίδιο πράγμα, ναι πρήζεις... το είπες μια άντε το είπες δύο... αλλά όταν το λες 70 φορές όπως κάνουν οι περισσότεροι εδώ, ε τότε με συγχωρείς αλλά πρήζεις!!!Επίσης οι πιο πολλοί εδώ κάθε χρόνο τρέχουν να προπαραγγείλουν το νέο IP λες και αυτό που έχουν είναι για πέταμα, οπότε την συμπέριφορά των καταστημάτων την ξέρουν...τι γκρινιάζουν? τα καταστήματα καλά κάνουν την δουλειά τους όσο βρίσκουν κορόιδα να τους τα πάρουν πριν καν κυκλοφορήσει το προιόν στην αγορά

To να κάτσεις να ασχοληθείς με αυτούς που λες πάντως σε κάνει ίδιο και όχι ανώτερο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

πηγα τα ιδα απο κοντά. ολα υποκειμενικα ειναι στο χρωμμα αλλα εγω θα πω τι ταιριαζει σε εμενα.

καταρχην στιβαρη κατασκευη ειναι πολυ solid και κανει καλο κράτημα.

τωρα τα χρωμματα; προτοκαλι temu και μπλε που μοβίζει δεν μαρεσαν καθολου ρε σεις. ειμαι ανθρωπς βεβαια που μαρεσουν ολα γυρω μου να ειναι ασπρα η μαυρα.. για εμενα αυτα δεν θυμιζουν pro line. ασημενιο δεν υπαρχει ουτε για δειαγμα γιατι μαλλον εχει παιξει θεμα με τον προμηθευτη.

φανταστειτε να βγαζαν το macbook απο το μαυρο και το ασημενιο τωρα σε blue? Air θα θυμιζει οχι Pro line up. δεν ξερω γιατι πηγε η εταιρια και τα σκατωσε τοσο...

αναμενομεν.

ηρθε η θηκη της nomad και της pitaka και περιμενω γυαλι από flolab

nomad φοβερο δέρμα και καλο κρατημα.

σαν τις παλιες της Apple LEather τις καλες.

ΓΛυστραει καλα στη τσέπη

Για το air τι έχεις να πεις?

Πήγα κ εγώ κ τα είδα από κοντά. Το air έχει όντως άλλη αίσθηση. Το Pro το απλό είναι όντως μικρό, το απλό 17ρι μια χαρά (σίγουρα vfm κ η καλύτρη αγορά) κ το Pro Max πολύ ογκώδες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

ειναι μεγάλο commitment.

Καλα χαλάρωσε, δεν αγοράζεις και σπίτι. Του χρόνου τέτοια μέρα πάλι εδώ θα είστε και θα γκρινιάζετε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, george991 είπε

Για το air τι έχεις να πεις?

Πήγα κ εγώ κ τα είδα από κοντά. Το air έχει όντως άλλη αίσθηση. Το Pro το απλό είναι όντως μικρό, το απλό 17ρι μια χαρά (σίγουρα vfm κ η καλύτρη αγορά) κ το Pro Max πολύ ογκώδες

αψογο δεν ξερω γιατι το φοβαται ο κόσμος. εγω αν δεν ειχα θεμα με το μεγεθος οθονης και το lidar θα πηγαινα στο air ξεκαθαρα. ειναι ενα κόσμημα

ποιες καμερες λες και της χρησιμοποιει ο κοσμος. το main camera να ειναι καλο και να αποδιδει και ολα τελεια.

το mono sπεακερ με ξενιζει λιγο αλλα ενταξει δεν με καιει και ολας.

• Like 1
Δημοσ.

είδα το πορτοκαλί από κοντά πριν ανοίξω το δικό μου (μπλε) και απελπιστικά δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η διχρωμία που κάνει . πάλι καλά στο μπλε δεν είναι τόσο έντονη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...