Jmanol000 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 32 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Κοίτα αν το παράγγειλες απο κάποιο κατάστημα που έχει μαγαζί στην περιοχή...θεωρητικά μπορεί να είναι καλύτερα. Απο την άποψη ότι δεν θα είναι και πάρα πολλοί όπως αθήνα/θεσ/νικη κτλ ... Απο την άλλη αν δεν έχεις το κατάστημα στην περιοχή βάλε σίγουρα για την αποστολή 1-2 μέρες όποτε ίσως να μην άξιζε και τόσο. Αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί να πάρω κάτι day one εκτός απο τα Google Nexus 5 που είχα αγγαρέψει καμιά 10αρια άτομα με διαφορετικά email να παραγγείλουν απο αμερική και να μου τα στείλουν με σκοπό την μεταπώληση δλδ οτι δεν χρειάζεται ? και ναι και όχι , όλοι θεωρούμε ότι ζούμε και χωρίς αυτό αλλά όλοι βρίσκουμε έναν σημαντικό λόγο για τον οποίο θα μασ εξυπηρετούσε να το λάβουμε νωρίτερα
Delas.46 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 1736* εγώ. Νομίζω βάση το τι έχω δει εδώ μέσα, άνετοι ήμαστε για day one. Αν υποθέσουμε ότι δεν πήραν όλοι και το ίδιο spec. 1
stevengr Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Πλαίσιο εγώ 5μμ , μετά από ακύρωση σε Κωτσόβολο πρωινής παραγγελίας γιατί πολλά τα έχει κάνει τελευταία με την αισχροκέρδεια . Το πορτοκαλί μου είπε ο πωλητής που ήθελα δεν το είχε ζητήσει κανείς όλη μέρα πάντως . Το ασήμι πρώτο με διάφορα , μετά το μπλε φαίνεται να κινείται . Ωστόσο στην Ευρώπη γράφουν site για καθυστέρηση 2 εβδομάδων και τρεις με τέσσερις για τα πορτοκαλί λόγω ζήτησης . Ας ελπίσουμε ότι δεν αφορά την Ελλάδα η ότι είναι fake . 1
deepspace Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 2 λεπτά πριν, Delas.46 είπε 1736* εγώ. Νομίζω βάση το τι έχω δει εδώ μέσα, άνετοι ήμαστε για day one. Αν υποθέσουμε ότι δεν πήραν όλοι και το ίδιο spec. Εξαρτάται πάντα και πόσα κομμάτια θα έχει φέρει το iStorm 1
kostasmath23 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες (επεξεργασμένο) εχει καταλαβει κανεις γιατι ολοι παιρνουμε το Pro max ενω το Pro ειναι ΠΟΛΥ πιο βολικο; 😄 μπαταρια θα πουν οι περισσοτεροι αλλα δεν νομιζω οτι με το pro θα ειχαμε προβλημα εκει παντως θα ταν πολυ χρησιμο αν στο forum μπορουσαμε να βαλουμε ενα poll για το ποιο μοντελο και χρωμα εχει παραγγειλει ο καθενας μας Επεξ/σία πριν από 23 ώρες από kostasmath23 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 16 ώρες πριν, G10rgos είπε Πατήστε καρδιά σε αυτό το σχόλιο όποιος πάει από 16 Pro Max σε 17 Pro Max ή πατήστε οτιδήποτε άλλο αν πηγαίνετε από άλλο μοντέλο σε οποιοδήποτε άλλο της σειράς 17. Έχω απορία αν είμαστε αρκετοί. για εμάς που πάμε από προ 16 σε προ 17 δεν υπάρχει κάτι ? σνομπ οι μάξ χρήστες με τισ παντόφλες χαχαχα 4 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε εχει καταλαβει κανεις γιατι ολοι παιρνουμε το Pro max ενω το Pro ειναι ΠΟΛΥ πιο βολικο; 😄 μπαταρια θα πουν οι περισσοτεροι αλλα δεν νομιζω οτι με το pro θα ειχαμε προβλημα εκει παντως θα ταν πολυ χρησιμο αν στο forum μπορουσαμε να βαλουμε ενα poll για το ποιο μοντελο και χρωμα εχει παραγγειλει ο καθενας μας ανάλογα , μέχρι το 15 είχες λόγο να πάρεις το μαξι για τη μπαταρία αλλά τα προ τώρα έχουν απίθανη μπαταρία που άμα χρειάζεσαι παραπάνω η ζεισ από το κινητό όπου παω πασο αν και εκεί κάποιος που ζει από αυτό θα έχει πρόσβαση σε φορτιστή η θα χρειάζεται powerbank ετσι και αλλιωσ, η απλα ειναι εθισμενοσ καποιοσ που δεν του φτανει η προ μπαταρια
digitalarchive Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 28 λεπτά πριν, naeg15 είπε πιστευω ναι στα επιστρεφουν τα χρηματα , απλα θελει και καποιες μερες να πιστωθει πισω στην καρτα και ισως αν αργησεις και λιγο η αναλογα ποτε εκδιδεται ο λογαριασμος να φας την πρωτη δοση , οπου εκει δυσκολευει ακομη περισσοτερο η κατασταση μπαταρια και μεγεθος οθονης φυσικα. αν πας σε μεγαλο κινητο δυσκολα γυρνας πίσω. εμενα τουλαχιστον μου φενονται μικροσκοπικα τα 6.3
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 9 λεπτά πριν, deepspace είπε Εξαρτάται πάντα και πόσα κομμάτια θα έχει φέρει το iStorm ισχύει αυτό Μόλις τώρα, digitalarchive είπε μπαταρια και μεγεθος οθονης φυσικα. αν πας σε μεγαλο κινητο δυσκολα γυρνας πίσω. εμενα τουλαχιστον μου φενονται μικροσκοπικα τα 6.3 ε σιγά τη διαφορά η μεγάλη οθόνη , θέλω να πω δεν δείχνει παραπάνω περιεχόμενο μεγαλώνει λίγο τισ εικόνες , άσε που ο σωστός apple fan εχει iPad MacBook χαχαχχα 2
Delas.46 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 6 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε εχει καταλαβει κανεις γιατι ολοι παιρνουμε το Pro max ενω το Pro ειναι ΠΟΛΥ πιο βολικο; 😄 μπαταρια θα πουν οι περισσοτεροι αλλα δεν νομιζω οτι με το pro θα ειχαμε προβλημα εκει παντως θα ταν πολυ χρησιμο αν στο forum μπορουσαμε να βαλουμε ενα poll για το ποιο μοντελο και χρωμα εχει παραγγειλει ο καθενας μας Το Pro είναι το καλύτερο κινητό για το μέγεθος του. Και εύκολη χρήση με ένα χέρι, και χωράει στην τσέπη. Η μπαταρία αρκετά ικανοποιητική, ειδικά φέτος που είναι περίπου+20% μεγαλύτερη. Πάντα το Pro παίρνω. 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 13 λεπτά πριν, Delas.46 είπε 1736* εγώ. Νομίζω βάση το τι έχω δει εδώ μέσα, άνετοι ήμαστε για day one. Αν υποθέσουμε ότι δεν πήραν όλοι και το ίδιο spec. είμαι λίγο πριν από εσένα λεσ να τα καταφέρουμε ? 1 λεπτό πριν, Delas.46 είπε Το Pro είναι το καλύτερο κινητό για το μέγεθος του. Και εύκολη χρήση με ένα χέρι, και χωράει στην τσέπη. Η μπαταρία αρκετά ικανοποιητική, ειδικά φέτος που είναι περίπου+20% μεγαλύτερη. Πάντα το Pro παίρνω. αγαπημένο pro iPhone ? να χτίσουμε λίγο hype χαχαχ
NoMans Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Εκδήλωση ενδιαφέροντος Κώτσο από όταν βγήκε σαν επιλογή, με πήραν τηλ σήμερα στις 15.00, παραγγελία τηλεφωνικά. Ήρθε sms με πληρωμή RF, έβαλα τα χρήματα το απόγευμα, στις παραγγελίες μου όμως online δεν εμφανίζεται ακόμα (στο προφίλ μου στο site με ίδιο όνομα κινητό κλπ). «Φταίει» το ότι την έδωσα τηλεφωνικώς; Δεν με νοιάζουν τόσο το day one κλπ όσο το να το παρακολουθώ έτσι από περιέργεια… Άλλος με παρόμοια εμπειρία; Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από NoMans
Fulgore Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, kostasmath23 είπε εχει καταλαβει κανεις γιατι ολοι παιρνουμε το Pro max ενω το Pro ειναι ΠΟΛΥ πιο βολικο; 😄 μπαταρια θα πουν οι περισσοτεροι αλλα δεν νομιζω οτι με το pro θα ειχαμε προβλημα εκει Μπαταρία+οθόνη+ οτι έχει περισσότερο νόημα σαν αγορά το Pro max φέτος παρά το Pro, αφού ειναι η μοναδική φετινή συσκευή με μεγάλη οθόνη/μπαταρία, αφού σταμάτησαν και τα Plus. Το Pro σε σχέση με το απλό 17, δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα(ασχέτως τι αγοράζει ο καθένας), μιλάμε για σχεδόν 400ευρώ παραπάνω ή αλλιώς σχεδόν 38% ακριβότερο. Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Fulgore 1
deepspace Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Εγώ πάλι το Pro το θεωρώ καλή λύση για κάποιον που θέλει τα καλύτερα specs αλλά με όχι την μεγάλη οθόνη του Max.
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μπαταρία+οθόνη+ οτι έχει περισσότερο νόημα σαν αγορά το Pro max φέτος παρά το Pro, αφού ειναι η μοναδική φετινή συσκευή με μεγάλη οθόνη/μπαταρία, αφού σταμάτησαν και τα Plus. Το Pro σε σχέση με το απλό 17, δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα(ασχέτως τι αγοράζει ο καθένας), μιλάμε για σχεδόν 400ευρώ παραπάνω ή αλλιώς σχεδόν 38% ακριβότερο. Αν το πας έτσι το προ μαξ δεν αξίζει που είναι πολύ ακριβό χωρίς λόγο , γιατί από άποψη τεχνολογίας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει το προ. Και σιγά ποιος νοιάζεται για την μεγάλη οθόνη ? Έχω 13 iPad Pro για αυτό , το κινητό πρέπει να είναι άνετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα