Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αντι να κρατησουν την ιδια παλετα Μαυρο - Natural Gray και αλλα 2-3 πανε και κανουνε καγκουριλες... τους γυρησε τρελο boomeran αυτες οι μαγκιες

Μόλις τώρα, ritualistic είπε

Στελνουν απο Ευρωπαικη αποθηκη ;

Κινα - 10-15 μερες κανει να ερθει.

οπως και η FLolab

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

μονο 15% των παραγγελιων  στο pro αφορα το πορτοκαλι χρώμα σύμφωνα με εγκυρη πηγη.. Μαλλον κ.Μαγειρα πρέπει να παραδωσετε τα σκηπτρα.. 

EDIT: Χαμος με το ασημι

Μακάρι να παραλάβω το πορτοκάλι μου γρήγορα χαχχαχα

4 λεπτά πριν, konik είπε

Πότε θα είναι διαθέσιμα σε βιτρίνα καταστήματος?Μιλάω για μεγάλα καταστήματα τύπου public plaisio ktl 

19 του μήνα 

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικά μετά από 4 χρόνια με το iPhone 13 Pro Max φέτος κοιτάζω να πάω στο 17pro max. Περισσότερο για να το κρατήσω και αυτό αλλά 4 χρόνια τουλάχιστο. Ψήνομαι για το μπλε. Μιας και θα μπει και σε θήκη quad lock οπότε λίγη σημασία έχει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, CarbonFibre said:

Για το μπλε ξέρουμε τίποτα;

Μου ειπε γυρω στο 60% ασημι αρα το μπλε φανταζομαι το υπολοιπο 25% - ζητηση μειωμενη πιστευω ακομα και day1 να κανουμε ενα ντου θα βρουμε καπου το τηλεφωνο (οπως και περσυ με το 16αρι) . Μιλαω για το μοντελο με τα 256gb μνημη.

Επεξ/σία από Ribopaido
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

Εφόσον θες aramid fiber, καλή είναι και η Benks armorAir. Φέτος δεν πήρα γιατί δεν ξερω αν ταιριάζει με το αλουμίνιο στο πλάι και φαίνεται χαλια.

Δημοσ.

Δεν με έχουν εντυπωσιάσει οι θήκες ακόμα και οι μεγάλοι λένε παράδοση τέλη σεπτέμβρη - οκτώβρη. Θα πάω σε techwoven και μόλις αρχίσουν να ανεβαίνουν reviews για θήκες ίσως αναβαθμίσω

Δημοσ.
1 hour ago, charalampos21 said:

Εγώ παράγγειλα techwoven και caudabe

Caudabe από που πήρες; Στο επίσημο site λέει πως σε EU στέλνουν από ΗΠΑ, οπότε φαντάζομαι τελωνείο, σωστά;

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Μου ειπε γυρω στο 60% ασημι αρα το μπλε φανταζομαι το υπολοιπο 25% - ζητηση μειωμενη πιστευω ακομα και day1 να κανουμε ενα ντου θα βρουμε καπου το τηλεφωνο (οπως και περσυ με το 16αρι) . Μιλαω για το μοντελο με τα 256gb μνημη.

Δουλεύεις στην iSquare ;

Δημοσ.
Στις 12/9/2025 στις 3:44 ΜΜ, aler45 είπε

Μου ήρθε μόλις η θήκη!!!!! 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

IMG_1834.jpeg.efde813513c6f4f1701233e2c6f66329.jpeg

Hπρωτη που περνω και εγω ειναι αυτη , απο που την τσιμπισες ? istorm δεν εχει φερει ακομα ? απο το ευρωπαικο σαιτ την πειρες ?

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο άσχετη πληροφορία αλλά μπορεί να είναι χρήσιμο δεν ξέρω..

Πέρσι προ-παραγγελία iPhone 16 Pro White Titanium 128GB απο public με αποφορολόγηση/τιμολόγιο στις 13/09/2024 15:24 και παρέλαβα στο 2ο κύμα (δεν ειμαι σιγουρος αν ητανε 2ο κύμα) 02/10/2024.

Πληρωμή με προκαταβολή 500€.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mitsos_The_Great είπε

Μου αρέσει το πορτοκαλί pro max. Έχω πρόβλημα;😀

Όχι Αν και με βάση τα σχόλια θα έχεις όταν θα θες να το πουλήσεις χαχαχα

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...