Pankar94 Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:40 πμ Εχει κανένας εμπειρία απο you.gr και προπαραγγελιες;
lambgeo Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:01 μμ εκανα προπαραγγελια χθες το σαββατο (λιγο αργα) απο public το 17 προ σε μπλε 256gb (εχω το 14προ 128gb) στο email που μου στειλανε για επιβεβαιωση γραφει εκτιμωμενη παραδοση 19/9 , λετε φετος να μην εχουμε παρατραγουδα και να παραλαβουμε ολοι εγκαιρως ? βεβαια κ αυτο που διαλεξα δεν εχει πολυ απηχηση οποτε ευελπιστω για 19/9 αχχααχχααχ ....πολύ αισιοδοξος ... 1
lambgeo Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:07 μμ (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, naeg15 είπε Μήπως λέει από 19/9 ; τωρα χαλασες ολη μου την κυριακη με ενα ΑΠΟ χαχααχαχαχ εχεις δικιο Επεξ/σία Κυριακή στις 12:08 μμ από lambgeo 3
panosk111178 Δημοσ. Κυριακή στις 12:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:20 μμ 21 ώρες πριν, Pankar94 είπε Εχει παραγγειλει κανενας το AIR? Εγώ το σκέφτομαι είναι το ποιο ενδιαφέρον μέχρι τώρα. Βέβαια παιχνίδια δεν παίζω με τα τηλέφωνα φωτογραφίες βγάζω νορμάλ δεν μπορώ να πω ότι έχω χρησιμοποιήσει και όλες τησ κάμερες του 15 pro max μέχρι τώρα και μάλιστα με επιτυχία. 21 ώρες πριν, digitalarchive είπε νωρις τεχνολογια, αν και το πασαραν ωραια. θα υπερθερμενεται για πλακα. η μπαταρια για μενα δεν ειναι προβλημα. αλλα δειχνει προς τα ππου παει η εταιρια 17-AIR-PRO MAX Δεν νομίζω να έχει τέτοιο θέμα! Το τηλέφωνο δεν έχει βγει για να παίζεις παιχνίδια οπότε για ποιον λόγο να έχει αυξημένη θερμοκρασία
LuNaTiC Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:22 μμ 10 ώρες πριν, G10rgos είπε Αδερφέ δηλαδή σου είπε εσένα η iStorm ή είδες κάπου ότι δεν θα παραλάβει κανείς στις 19 από προπαραγγελία και θα αρχίσουν οι παραλαβές στις 22; Πρώτη χρόνια το ακούω αυτό, πέρυσι παραλάμβανε ο κόσμος την ημέρα κυκλοφορίας από όλα τα καταστήματα. Ναι μου είπανε ξεκάθαρα οτι 19 του μηνός θα υπάρχουν τα εκθεσιακά μοντέλα στο κατάστημα... και απο της 22 θα έρθουν οι παραγγελίες Τώρα αν μου είπε ψέμματα ή όχι είναι πολύ εύκολο να το διαπιστώσουμε Υπομονή
panosk111178 Δημοσ. Κυριακή στις 12:26 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:26 μμ 17 ώρες πριν, Tropical_fever είπε Το μπλε δειχνει περισσοτερο premium το πορτοκαλι σαν temu το ασημενιο αδιαφορο. Το ασημένιο για εμένα είμαι το ποιο άσχημο με πολεσ αντιθέσεις που το δείχνουν φτηνιάρικο 9 ώρες πριν, Jmanol000 είπε Οπα , περίεργη αλλαγή , θα συνεχίσεις να έχεις το 16 προ μαξ ή θα πας από τρεις κάμερες σε μια Και εγώ από 15 pro max εκεί θα πάω τα άλλα μου είναι αδιάφορα και αν το καλοσκεφτείς πόσες φορές χρησιμοποιεί ένας απλός χρήστης τησ άλλες κάμερες για να πάρει ένα σωστό αποτέλεσμα ελάχιστες μπορεί και πότε 1
naeg15 Δημοσ. Κυριακή στις 12:35 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:35 μμ 27 minutes ago, lambgeo said: τωρα χαλασες ολη μου την κυριακη με ενα ΑΠΟ χαχααχαχαχ εχεις δικιο Σορυ αγορινα δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου Απλα και εγώ από public το mail μου λέει από , όποτε υπομονή 1
Jmanol000 Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:39 μμ 12 λεπτά πριν, panosk111178 είπε Το ασημένιο για εμένα είμαι το ποιο άσχημο με πολεσ αντιθέσεις που το δείχνουν φτηνιάρικο Και εγώ από 15 pro max εκεί θα πάω τα άλλα μου είναι αδιάφορα και αν το καλοσκεφτείς πόσες φορές χρησιμοποιεί ένας απλός χρήστης τησ άλλες κάμερες για να πάρει ένα σωστό αποτέλεσμα ελάχιστες μπορεί και πότε Ισχυει αλλα θεωρητικα ο μεσος χρηστης δεν αγοραζει προ και προ μαξ . Εγω απντως βγαζω με τηλεφακο το 90 τα εκατο των φωτογραφιων μου οποτε δεν μπορω να παω στο air οσο και να θελω 1
SaFiS Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:43 μμ To thread πρεπει να μετονομαστει, εκανα προπαραγγελια απο Κωτσο, μου πηραν χρηματα, οι δοσεις τρεχουν, κ.α. αλλα δεν εχω παραλαβει εδω και 3 μηνες… 2
panosk111178 Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ 9 λεπτά πριν, Jmanol000 είπε Ισχυει αλλα θεωρητικα ο μεσος χρηστης δεν αγοραζει προ και προ μαξ . Εγω απντως βγαζω με τηλεφακο το 90 τα εκατο των φωτογραφιων μου οποτε δεν μπορω να παω στο air οσο και να θελω Εφόσον το χρησιμοποιείς τότε πρέπει να πάρεις αυτό 1
Ribopaido Δημοσ. Κυριακή στις 12:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:51 μμ 19/9 εμαθα και εγω για τα εκθεσιακα εξαλλου τουε τελειωνει και το εμπαργκο στο ΥΤ. Φετος ειναι καλα τα πραγματα στο προ, σε 4 μερες θα σκάνε βροχή τα μειλ. Αμαζον το εχει διαθεσιμο απο day 1 εκτος του silver αυτο λεει πολλα 1
Vesouvious Δημοσ. Κυριακή στις 12:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:56 μμ 27 λεπτά πριν, panosk111178 είπε Το ασημένιο για εμένα είμαι το ποιο άσχημο με πολεσ αντιθέσεις που το δείχνουν φτηνιάρικο Είναι ο λόγος που δεν έκανα προπαραγγελία από Amazon. Πρώτη φορά στα χρονικά. Θελω να δω το ασήμι από κοντά αν πράγματι είναι τόσο έντονες οι αντιθέσεις, μιλάμε για την απόλυτη κιτσια. Ελπίζω να φταίει ο φωτισμός… Αν είναι έτσι με βλέπω να μένω στο 16PM
Delas.46 Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ Προσωπικά το silver μου φαίνεται υπέροχο. Οκ, ίσως ήταν καλύτερο αν αντί για άσπρο τζαμί είχε κάτι πιο silver-y για το παράθυρο wireless charging, αλλά και έτσι μου κάνει για πολύ Pro και σοβαρή συσκευή. Νομίζω οι αντιδράσεις τύπου "κακάσχημο" κλπ είναι καθαρά θέμα αλλαγής. Μέχρι τώρα όλα έδειχναν ίδια και είχαν ένα πολύ friendly σχεδιασμό. Αυτός είναι πιο bold και μέχρι να τον συνηθίσουμε θα υπάρχουν αντιδράσεις.
dimpia Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:12 μμ Μην ακουω αηδιες Δηλαδη σας ειπε το istorm, το πιο δημοφιλές μαγαζί οτι Παρασκευη θα τους στειλουν 6-7 εκθεσιακες συσκευες, θα τις βγαλουν στο ραφι, θα μας φωνάξουν να τις δουμε, μετα εμεις, αυτοι και τα φορτηγα θα κανουμε σ/κ και μετα θα ξαναρθουν κυριακη βραδυ τα φορτηγά για να φερουν τις κουτες με τις προπαραγγελίες και τη Δευτερα θα μας ξαναφωναξουν να παραλάβουμε; Μη μας τρελανετε εδω μεσα παιδια, μη γραφετε οτι να’ναι 1 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα