LuNaTiC Δημοσ. Κυριακή στις 01:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:20 μμ 6 λεπτά πριν, dimpia είπε Μην ακουω αηδιες Δηλαδη σας ειπε το istorm, το πιο δημοφιλές μαγαζί οτι Παρασκευη θα τους στειλουν 6-7 εκθεσιακες συσκευες, θα τις βγαλουν στο ραφι, θα μας φωνάξουν να τις δουμε, μετα εμεις, αυτοι και τα φορτηγα θα κανουμε σ/κ και μετα θα ξαναρθουν κυριακη βραδυ τα φορτηγά για να φερουν τις κουτες με τις προπαραγγελίες και τη Δευτερα θα μας ξαναφωναξουν να παραλάβουμε; Μη μας τρελανετε εδω μεσα παιδια, μη γραφετε οτι να’ναι Φίλε μου γράφουμε ακριβώς αυτό που μας είπανε και όχι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ .... Δεν είναι προσωπική γνώμη ή άποψη κανενός Αν πιστεύουμε αυτά που μας λένε είναι προσωπική υπόθεση του καθενός επίσης Οπότε ΔΕΝ ακούς αηδίες....απλά κάποιοι σου μεταφέρουν τι τους είπε το κάθε κατάστημα 1
teol20 Δημοσ. Κυριακή στις 01:54 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 01:54 μμ Εγώ θα μεταφέρω τη δική μου πηγή πληροφόρησης. Επειδή έχει γίνει μια μεγάλη παραγγελία εταιρικών κινητών για μεγάλη πολυεθνική στο χώρο του consulting (big 4) σε 17 απλό από iStorm, η παράδοση θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στην εταιρία. Λέω πάλι το 17 απλό. Που σημαίνει παιδιά στις 19 θα υπάρχει διαθεσιμότητα και στα μαγαζιά. Θα ειναι μια δυο τρεις συσκευές συν τα εκθεσιακα; πάντως κάποιοι στις 19 θα εξυπηρετηθουν. Κρατατε επίσης μυστικο; Όταν δούλευα το 2018 στη Media Markt (Θεός σχωρεστην τώρα με τα Public), θυμάμαι ότι είχαμε τις συσκευές απο την προηγούμενη μέρα της κυκλοφορίας, απλά σε σφραγισμενο κουτί και να μην ανοιχτεί μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας. Δεν θα παραλάβουν δλδ πρωί πρωί 😂 1
margaritagr Δημοσ. Κυριακή στις 02:06 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:06 μμ 21 ώρες πριν, billdanos είπε Γιατί δεν το παίρνετε απόφαση πως θα γεμίσει ο τόπος με το πορτοκαλί? 😛 ΠΑΝΤΑ το νέο χρώμα πουλάει τρελά, φαντάσου πόσο θα γέλαγε ο Φώτης με αυτούς που το κράζουν Κι εγώ αυτό παρηγγειλα 3
LuNaTiC Δημοσ. Κυριακή στις 02:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:07 μμ 10 λεπτά πριν, teol20 είπε Εγώ θα μεταφέρω τη δική μου πηγή πληροφόρησης. Επειδή έχει γίνει μια μεγάλη παραγγελία εταιρικών κινητών για μεγάλη πολυεθνική στο χώρο του consulting (big 4) σε 17 απλό από iStorm, η παράδοση θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στην εταιρία. Λέω πάλι το 17 απλό. Που σημαίνει παιδιά στις 19 θα υπάρχει διαθεσιμότητα και στα μαγαζιά. Θα ειναι μια δυο τρεις συσκευές συν τα εκθεσιακα; πάντως κάποιοι στις 19 θα εξυπηρετηθουν. Κρατατε επίσης μυστικο; Όταν δούλευα το 2018 στη Media Markt (Θεός σχωρεστην τώρα με τα Public), θυμάμαι ότι είχαμε τις συσκευές απο την προηγούμενη μέρα της κυκλοφορίας, απλά σε σφραγισμενο κουτί και να μην ανοιχτεί μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας. Δεν θα παραλάβουν δλδ πρωί πρωί 😂 To έχω ζήσει σε κάποιες περιπτώσεις αυτές που υπήρχε το προϊόν αλλά είχε στρικτ ημερομηνία παράδοσης... απλά πλέον δεν νομίζω να το κάνουν έτσι anyway ... Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα καταστήματα θα έχουν τα καινούργια τηλέφωνα στις 19 οπότε όποιος θέλει μπορεί να τα δεί/πιάσει απο κοντά... Σίγουρα θα είναι ένα καλό μπόνους αν μπορούνε να διαθέσουν και μερικά για όσους θέλουν
teol20 Δημοσ. Κυριακή στις 02:08 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:08 μμ Μόλις τώρα, margaritagr είπε ΠΑΝΤΑ το νέο χρώμα πουλάει τρελά, φαντάσου πόσο θα γέλαγε ο Φώτης με αυτούς που το κράζουν Κι εγώ αυτό παρηγγειλα Σε πολλά markets (UK/US) το πρώτο χρώμα που εξαντληθηκε ήταν το πορτοκαλί. Οπότε είμαστε πολλοί οι κιτσατοι😂 1 λεπτό πριν, LuNaTiC είπε To έχω ζήσει σε κάποιες περιπτώσεις αυτές που υπήρχε το προϊόν αλλά είχε στρικτ ημερομηνία παράδοσης... απλά πλέον δεν νομίζω να το κάνουν έτσι anyway ... Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα καταστήματα θα έχουν τα καινούργια τηλέφωνα στις 19 οπότε όποιος θέλει μπορεί να τα δεί/πιάσει απο κοντά... Σίγουρα θα είναι ένα καλό μπόνους αν μπορούνε να διαθέσουν και μερικά για όσους θέλουν Δεν ξέρω πέρασαν τα χρόνια αλλάζουν τα δεδομένα 😂 Απλά για να διαθέτουν την ημέρα του λανσαρισματος 500 κομμάτια λέμε τώρα στην πολυεθνική, είναι βέβαιο πως κάποια διαθεσιμότητα θα υπάρξει και day 1. Τώρα πόση; δεν ξέρει κανείς. Νομίζω ούτε οι ίδιοι οι ιθυνοντες. Αλλά καμία εταιρία δεν θα βάλει τρικλοποδια στον εαυτό της, πόσο μάλλον ο επίσημος εισαγωγεας (istorm). Όλες να πουλήσουν θέλουν και το συντομότερο δυνατόν. Απλή λογική και νόμοι της αγοράς. Αυτό άλλωστε με το γνωστός γνωστού κλπ καταντάει πολλές φορές σπασμένο τηλέφωνο καθώς κάποιοι το παίζουν και έξυπνοι. Χωρίς να εννοώ κάτι προσωπικά για κανένα προφανώς. Στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε." Ο Έλληνας φιλοσοφει με το φραπέ στο χέρι, μιλάει σαν ήτανε σοφός μα τίποτα δεν ξέρει " που έχουν πει και οι 15-50 😅 Ο καιρός γαρ εγγύς. Η συνολική αίσθηση πάντως είναι ότι δεν έχουμε σε παγκόσμια κλίμακα την παράνοια άλλων ετών. Δείτε evidence από Apple Stores ανά τον κόσμο καί τους retailers. Οπότε ούτε Χριστούγεννα, ούτε νέο έτος. Η όλη εφοδιαστικη σε 4-6 εβδομάδες θα έχει ομαλοποιηθει πλήρως. Πέρσι τέλη Οκτωβρίου είχε walk in συσκευές διαθέσιμες στο Apple Store Covent Garden / Regent street σε 16ΡΜ Dessert Titanium. Οπότε χαλαραααα που λέμε εδώ Σαλόνικα 😎 4 1
Balantakos Δημοσ. Κυριακή στις 02:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:39 μμ 44 λεπτά πριν, teol20 είπε Που σημαίνει παιδιά στις 19 θα υπάρχει διαθεσιμότητα και στα μαγαζιά. Οχι.
LuNaTiC Δημοσ. Κυριακή στις 02:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:41 μμ 31 λεπτά πριν, teol20 είπε Σε πολλά markets (UK/US) το πρώτο χρώμα που εξαντληθηκε ήταν το πορτοκαλί. Οπότε είμαστε πολλοί οι κιτσατοι😂 Δεν ξέρω πέρασαν τα χρόνια αλλάζουν τα δεδομένα 😂 Απλά για να διαθέτουν την ημέρα του λανσαρισματος 500 κομμάτια λέμε τώρα στην πολυεθνική, είναι βέβαιο πως κάποια διαθεσιμότητα θα υπάρξει και day 1. Τώρα πόση; δεν ξέρει κανείς. Νομίζω ούτε οι ίδιοι οι ιθυνοντες. Αλλά καμία εταιρία δεν θα βάλει τρικλοποδια στον εαυτό της, πόσο μάλλον ο επίσημος εισαγωγεας (istorm). Όλες να πουλήσουν θέλουν και το συντομότερο δυνατόν. Απλή λογική και νόμοι της αγοράς. Αυτό άλλωστε με το γνωστός γνωστού κλπ καταντάει πολλές φορές σπασμένο τηλέφωνο καθώς κάποιοι το παίζουν και έξυπνοι. Χωρίς να εννοώ κάτι προσωπικά για κανένα προφανώς. Στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε." Ο Έλληνας φιλοσοφει με το φραπέ στο χέρι, μιλάει σαν ήτανε σοφός μα τίποτα δεν ξέρει " που έχουν πει και οι 15-50 😅 Ο καιρός γαρ εγγύς. Η συνολική αίσθηση πάντως είναι ότι δεν έχουμε σε παγκόσμια κλίμακα την παράνοια άλλων ετών. Δείτε evidence από Apple Stores ανά τον κόσμο καί τους retailers. Οπότε ούτε Χριστούγεννα, ούτε νέο έτος. Η όλη εφοδιαστικη σε 4-6 εβδομάδες θα έχει ομαλοποιηθει πλήρως. Πέρσι τέλη Οκτωβρίου είχε walk in συσκευές διαθέσιμες στο Apple Store Covent Garden / Regent street σε 16ΡΜ Dessert Titanium. Οπότε χαλαραααα που λέμε εδώ Σαλόνικα 😎 Έχω την εντύπωση ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο ήσυχα, γενικότερα. Η αλήθεια είναι οτι πάρα πολλοί πλέον δεν μπορούνε να κάνουν το "εφφέ" τους... έχουν σφίξει πάρα πολύ τα πράγματα και ειδικά στην Ελλαδίτσα μας... Δυστυχώς πάμε κατά διαόλου δε θα μπορούμε ούτε τα βασικά να έχουμε ... και το λυπηρό είναι οτι δεν μπορούμε να δούμε και με αισιοδοξία το μέλλον
panosk111178 Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:47 μμ 33 λεπτά πριν, teol20 είπε Σε πολλά markets (UK/US) το πρώτο χρώμα που εξαντληθηκε ήταν το πορτοκαλί. Οπότε είμαστε πολλοί οι κιτσατοι😂 Δεν ξέρω πέρασαν τα χρόνια αλλάζουν τα δεδομένα 😂 Απλά για να διαθέτουν την ημέρα του λανσαρισματος 500 κομμάτια λέμε τώρα στην πολυεθνική, είναι βέβαιο πως κάποια διαθεσιμότητα θα υπάρξει και day 1. Τώρα πόση; δεν ξέρει κανείς. Νομίζω ούτε οι ίδιοι οι ιθυνοντες. Αλλά καμία εταιρία δεν θα βάλει τρικλοποδια στον εαυτό της, πόσο μάλλον ο επίσημος εισαγωγεας (istorm). Όλες να πουλήσουν θέλουν και το συντομότερο δυνατόν. Απλή λογική και νόμοι της αγοράς. Αυτό άλλωστε με το γνωστός γνωστού κλπ καταντάει πολλές φορές σπασμένο τηλέφωνο καθώς κάποιοι το παίζουν και έξυπνοι. Χωρίς να εννοώ κάτι προσωπικά για κανένα προφανώς. Στην Ελλάδα είμαστε άλλωστε." Ο Έλληνας φιλοσοφει με το φραπέ στο χέρι, μιλάει σαν ήτανε σοφός μα τίποτα δεν ξέρει " που έχουν πει και οι 15-50 😅 Ο καιρός γαρ εγγύς. Η συνολική αίσθηση πάντως είναι ότι δεν έχουμε σε παγκόσμια κλίμακα την παράνοια άλλων ετών. Δείτε evidence από Apple Stores ανά τον κόσμο καί τους retailers. Οπότε ούτε Χριστούγεννα, ούτε νέο έτος. Η όλη εφοδιαστικη σε 4-6 εβδομάδες θα έχει ομαλοποιηθει πλήρως. Πέρσι τέλη Οκτωβρίου είχε walk in συσκευές διαθέσιμες στο Apple Store Covent Garden / Regent street σε 16ΡΜ Dessert Titanium. Οπότε χαλαραααα που λέμε εδώ Σαλόνικα 😎 Δεν θα πάει τόσο πίσω μόλις φύγουν η προπαραγγελιες από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν διαθέσιμα η εφοδιαστική αλυσίδα έχει εξομαλυνθεί δεν είναι οπωσ ήταν στον covid και λίγο μετά εγώ το 15 pro max και το 16 pro max το πήρα 4-5 μέρες μετά την πρώτη μετά διάθεσης τον τηλεφώνων τα παράγγειλα από vodafone και σε δύο μέρες τα είχα στο σπίτι. 6 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Έχω την εντύπωση ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο ήσυχα, γενικότερα. Η αλήθεια είναι οτι πάρα πολλοί πλέον δεν μπορούνε να κάνουν το "εφφέ" τους... έχουν σφίξει πάρα πολύ τα πράγματα και ειδικά στην Ελλαδίτσα μας... Δυστυχώς πάμε κατά διαόλου δε θα μπορούμε ούτε τα βασικά να έχουμε ... και το λυπηρό είναι οτι δεν μπορούμε να δούμε και με αισιοδοξία το μέλλον Για το εφέ ο Έλληνας βρίσκει πάντα τον τρόπο και τα χρήματα απλά αρκετοί δεν τους νοιάζει το day one όπως και εμένα ας το πάρω και 10-15 μέρες αργότερα δεν χάθηκε και ο κόσμος.
digitalarchive Δημοσ. Κυριακή στις 02:55 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:55 μμ (επεξεργασμένο) τα χα πει εξαρχης η ζητηση για τα προ με τα 17 αρια πλεον να εχουν 120hz θα ειναι μειωμενη. ο κοσμος εμεινε ειτε με τα 16αρια ειτε τα λουρια σφυξανε. τα δε σχεδιαστικα λαθη στο Pro (δειτε magsafe, γυαλι άχαρο, χρωμματα το λιγοτερο απαίσια και αδιαφορια.) πραγματικα δεν μπορουσε να αλλαξει τη θεση του magsafe να ειναι σε αρμονια με το μήλο; Δλδ αυτο αν δεν ειναι τσαπατσουλια πως το αποκαλουμε; σχεδιαστικη αποτυχια; ποιος δεινει green flags για τετοια πραγματα. πραγματικα δεν ειναι θέμα αισθητικης ολα ειναι λαθος σχεδιαστικα. πρωτη φορα βλεπω τετοια μαυρα χάλια. Κατεμε ειναι εσκεμένα λαθη για να πρωοθησουν κοσμο αλλου (AIR) η απλως δεν τους νοιαζει (που δεν το πολυπιστευω) Να μην σχολιασω μια ευκαιρια για eSIM και μεγαλυτερη μπαταρια που πεταχτηκε στα σκουπιδια (ναι 250mah εχει μεγαλη διαφορα). Επεξ/σία Κυριακή στις 02:57 μμ από digitalarchive 2
panosk111178 Δημοσ. Κυριακή στις 03:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:05 μμ 5 λεπτά πριν, digitalarchive είπε τα χα πει εξαρχης η ζητηση για τα προ με τα 17 αρια πλεον να εχουν 120hz θα ειναι μειωμενη. ο κοσμος εμεινε ειτε με τα 16αρια ειτε τα λουρια σφυξανε. τα δε σχεδιαστικα λαθη στο Pro (δειτε magsafe, γυαλι άχαρο, χρωμματα το λιγοτερο απαίσια και αδιαφορια.) πραγματικα δεν μπορουσε να αλλαξει τη θεση του magsafe να ειναι σε αρμονια με το μήλο; Δλδ αυτο αν δεν ειναι τσαπατσουλια πως το αποκαλουμε; σχεδιαστικη αποτυχια; ποιος δεινει green flags για τετοια πραγματα. πραγματικα δεν ειναι θέμα αισθητικης ολα ειναι λαθος σχεδιαστικα. πρωτη φορα βλεπω τετοια μαυρα χάλια. Κατεμε ειναι εσκεμένα λαθη για να πρωοθησουν κοσμο αλλου (AIR) η απλως δεν τους νοιαζει (που δεν το πολυπιστευω) Να μην σχολιασω μια ευκαιρια για eSIM και μεγαλυτερη μπαταρια που πεταχτηκε στα σκουπιδια (ναι 250mah εχει μεγαλη διαφορα). Θα παει αρκετός κόσμος στο air που θα εκπλαγούμε μόλις το φέρουν τα καταστήματα και μπορείς να το δεις από κοντά θα σε κερδίζει σχεδιαστικά αλλά και γιατί θα είναι κάτι το διαφορετικό. Ειδικά αν ξεκινήσουν τα τεστ και βγάζει όντος μέρα με κανονική χρήση ή μπαταρία και από ότι ακούγεται φοράει νέου τύπου μπαταρία πυριτίου αλλά θα δείξει μόλις πάρουν στα χέρια τους
Lewnidas1995 Δημοσ. Κυριακή στις 03:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:05 μμ Όσοι έχετε κάνει παραγγελία από κώτσο μόνο με προκαταβολή τι γράφει στην εξέλιξη παραγγελίας;
teol20 Δημοσ. Κυριακή στις 03:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:07 μμ 25 λεπτά πριν, LuNaTiC είπε Έχω την εντύπωση ότι όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο ήσυχα, γενικότερα. Η αλήθεια είναι οτι πάρα πολλοί πλέον δεν μπορούνε να κάνουν το "εφφέ" τους... έχουν σφίξει πάρα πολύ τα πράγματα και ειδικά στην Ελλαδίτσα μας... Δυστυχώς πάμε κατά διαόλου δε θα μπορούμε ούτε τα βασικά να έχουμε ... και το λυπηρό είναι οτι δεν μπορούμε να δούμε και με αισιοδοξία το μέλλον Άσε και ξέρω περιπτώσεις ατόμων που με το ζόρι τα φέρνουν πέρα και θα γεμίσουν τη κάρτα με 1500 ευρώ χρέος σε 48 άτοκες δόσεις, μόνο και μόνο γιατί θέλουν το τελευταίο iPhone. Και εγώ πλέον μετα από δύο ετήσιες αλλαγές, αυτή ίσως είναι η τελευταία ετήσια αλλαγή iPhone γιατί έχουμε φτάσει σε ένα κορεσμο. Βολεύει να αλλάζεις κάθε χρόνο και να δίνεις ένα ποσό διαφορά για να μην σου φαίνονται εν τέλει πολλά, αλλά μάλλον εκεί που φτάσαμε δεν αξίζει κιόλας με τόσο incremental change. 20 λεπτά πριν, panosk111178 είπε Δεν θα πάει τόσο πίσω μόλις φύγουν η προπαραγγελιες από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν διαθέσιμα η εφοδιαστική αλυσίδα έχει εξομαλυνθεί δεν είναι οπωσ ήταν στον covid και λίγο μετά εγώ το 15 pro max και το 16 pro max το πήρα 4-5 μέρες μετά την πρώτη μετά διάθεσης τον τηλεφώνων τα παράγγειλα από vodafone και σε δύο μέρες τα είχα στο σπίτι. Καλά εγώ βάζω το πιο ακραίο σενάριο γιατί διαβαζες για Χριστούγεννα και νέο έτος κλπ. Εγώ λέω αυτό που συνήθως κάνουν και πολλοί στις μέρες μας. Walk-in από ένα κατάστημα, "ααα το έχεις; Φερτο". Στις δύσκολες εποχές τώρα θα μιλούσαμε για τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη παράδοση συσκευών. Σε όλα τα κύρια Apple store (Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία) έχουν window 3-4 εβδομάδων το οποίο από τα τέλη του μήνα πιστεύω θα πέσει στις 1-2 εβδομάδες όταν θα έρθουν εκατομμύρια αποθεμάτων από τα εργοστάσια. 3 λεπτά πριν, panosk111178 είπε Θα παει αρκετός κόσμος στο air που θα εκπλαγούμε μόλις το φέρουν τα καταστήματα και μπορείς να το δεις από κοντά θα σε κερδίζει σχεδιαστικά αλλά και γιατί θα είναι κάτι το διαφορετικό. Ειδικά αν ξεκινήσουν τα τεστ και βγάζει όντος μέρα με κανονική χρήση ή μπαταρία και από ότι ακούγεται φοράει νέου τύπου μπαταρία πυριτίου αλλά θα δείξει μόλις πάρουν στα χέρια τους Γιατί πιστεύω πως μια μέρα δεν πρόκειται να βγάζει, ότι θα ζεσταίνεται πολύ και ότι έχει απλά ένα niche κοινό; Δηλαδή 2025 κινητό με μια κάμερα και σε αυτή τη τιμή, ότι και αν είναι σε form factor είναι red flag για μένα. ίσα ίσα ο ενθουσιασμός είναι και ο προαγγελος για τι έρχεται στο μέλλον. Αλλά πιστεύω θα βγουν θεματακια και σε αυτό. Άσε που στα προ (Μαξ) σαν big fat boys αίσθανεσαι το grip καλύτερα και με το vapor chamber θα υπάρχει καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας. Εδώ με το 16PM είχα θέματα με θερμοκρασία και brightness dimming τώρα το καλοκαίρι. με το air σε μόνιμο dimmed screen θα ήμουν 😂
Delas.46 Δημοσ. Κυριακή στις 03:13 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:13 μμ Γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε το επίσημο apple store, έστω online μόνο;
calamander Δημοσ. Κυριακή στις 03:17 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:17 μμ 10 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Όσοι έχετε κάνει παραγγελία από κώτσο μόνο με προκαταβολή τι γράφει στην εξέλιξη παραγγελίας; «Σε διαδικασία αποστολής σε κατάστημα» και πληρωμή σε αναμονή σε μπλε πλαίσιο εδώ και 4 μέρες.
Vesouvious Δημοσ. Κυριακή στις 03:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:23 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, teol20 είπε Άσε και ξέρω περιπτώσεις ατόμων που με το ζόρι τα φέρνουν πέρα και θα γεμίσουν τη κάρτα με 1500 ευρώ χρέος σε 48 άτοκες δόσεις, μόνο και μόνο γιατί θέλουν το τελευταίο iPhone. Και εγώ πλέον μετα από δύο ετήσιες αλλαγές, αυτή ίσως είναι η τελευταία ετήσια αλλαγή iPhone γιατί έχουμε φτάσει σε ένα κορεσμο. Βολεύει να αλλάζεις κάθε χρόνο και να δίνεις ένα ποσό διαφορά για να μην σου φαίνονται εν τέλει πολλά, αλλά μάλλον εκεί που φτάσαμε δεν αξίζει κιόλας με τόσο incremental change. Καλά εγώ βάζω το πιο ακραίο σενάριο γιατί διαβαζες για Χριστούγεννα και νέο έτος κλπ. Εγώ λέω αυτό που συνήθως κάνουν και πολλοί στις μέρες μας. Walk-in από ένα κατάστημα, "ααα το έχεις; Φερτο". Στις δύσκολες εποχές τώρα θα μιλούσαμε για τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη παράδοση συσκευών. Σε όλα τα κύρια Apple store (Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία) έχουν window 3-4 εβδομάδων το οποίο από τα τέλη του μήνα πιστεύω θα πέσει στις 1-2 εβδομάδες όταν θα έρθουν εκατομμύρια αποθεμάτων από τα εργοστάσια. Γιατί πιστεύω πως μια μέρα δεν πρόκειται να βγάζει, ότι θα ζεσταίνεται πολύ και ότι έχει απλά ένα niche κοινό; Δηλαδή 2025 κινητό με μια κάμερα και σε αυτή τη τιμή, ότι και αν είναι σε form factor είναι red flag για μένα. ίσα ίσα ο ενθουσιασμός είναι και ο προαγγελος για τι έρχεται στο μέλλον. Αλλά πιστεύω θα βγουν θεματακια και σε αυτό. Άσε που στα προ (Μαξ) σαν big fat boys αίσθανεσαι το grip καλύτερα και με το vapor chamber θα υπάρχει καλύτερη διαχείριση της θερμοκρασίας. Εδώ με το 16PM είχα θέματα με θερμοκρασία και brightness dimming τώρα το καλοκαίρι. με το air σε μόνιμο dimmed screen θα ήμουν 😂 Το Air κλείνει το μάτι στις επόμενες εκδόσεις. Δεν είναι μια η κάμερα, όπως λέει η apple είναι fusion καμερα 😛 κράτησε και το τιτάνιο… γενικα νομίζω οι περισσότεροι θα παραλάβουμε τα pro την πρώτη εβδομάδα. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον στις περισσότερες χώρες απ ότι φαίνεται οι περισσότεροι πάνε σε 17 και air Επεξ/σία Κυριακή στις 03:23 μμ από Vesouvious 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα