ritualistic Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 38 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε Εμενα στο πλαισιο λεει αυτο: Η προπαραγγελία σου θα ολοκληρωθεί αμέσως μόλις το προιόν είναι διαθέσιμο από τον προμηθευτή. Ενημερώθηκε: 12/09/2025 16:50 Κανενα απο τα δυο δεν δειχνει πολυ ελπιδοφορο θα πω 😂 1
teol20 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 7 λεπτά πριν, ritualistic είπε Κανενα απο τα δυο δεν δειχνει πολυ ελπιδοφορο θα πω 😂 Δεν νομίζω να έχουν πλήρη εικόνα για το τι θα παραλάβουν ακόμα . Ίσως έχει να κάνει με το τμήμα logistics της κάθε αλυσίδας. Συνήθως και τα άλλα χρόνια 1-2 μέρες πριν "κουνιεται" κάτι. Ο καιρός γαρ εγγύς. 3
ritualistic Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Παντως η ενημερωση που ειχα απο το Πλαισιο την στιγμη της παραγγελιας απο το τηλεφωνο ηταν οτι θα παραλαβω 19-22 Σεπτεμβρη… Υπομονη κ βλεπουμε!
freestyoler93 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 18 λεπτά πριν, ritualistic είπε Κανενα απο τα δυο δεν δειχνει πολυ ελπιδοφορο θα πω 😂 Ναι και εγω δεν το βλεπω πολυ αισιοδοξο 😆 Πιστευω να εχουμε οι παραλαβει οι περισσοτεροι την εβδομαδα 22 με 26
aler45 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 18 ώρες Αύριο πάντως παραλαμβάνει η quest και αυτοί που παίρνουν απευθείας και ενημερώνονται τα καταστήματα και οι αποθήκες για τα τεμάχια. Και από Τέταρτη πηγαίνουν τα τεμάχια στις αποθήκες του καθενός. 2
TiPsY4 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Πήγα σε istorm σήμερα να αφήσω προκαταβολή για την προπαραγγελία και μου είπαν πως δεν δέχονται, πληρώνουμε όλο το ποσό μόλις παραλάβουμε. Οπότε μετράει ο αριθμός προταιρεότητας 3
teol20 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 4 λεπτά πριν, aler45 είπε Αύριο πάντως παραλαμβάνει η quest και αυτοί που παίρνουν απευθείας και ενημερώνονται τα καταστήματα και οι αποθήκες για τα τεμάχια. Και από Τέταρτη πηγαίνουν τα τεμάχια στις αποθήκες του καθενός. Λογικό μου φαίνεται. Υπάρχει ολόκληρη εφοδιαστικη αλυσίδα. Πως θα βγουν την Παρασκευή οι unboxholics να κάνουν review με διαφήμιση στον Γερμανό?😂 1 λεπτό πριν, TiPsY4 είπε Πήγα σε istorm σήμερα να αφήσω προκαταβολή για την προπαραγγελία και μου είπαν πως δεν δέχονται, πληρώνουμε όλο το ποσό μόλις παραλάβουμε. Οπότε μετράει ο αριθμός προταιρεότητας Επιτέλους ένας επαγγελματισμος. Όχι προπαραγγελιες πολλαπλών ταχυτήτων. Τι αριθμό παραγγελίας είχες; 1 1
TiPsY4 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 1 λεπτό πριν, teol20 είπε Επιτέλους ένας επαγγελματισμος. Όχι προπαραγγελιες πολλαπλών ταχυτήτων. Τι αριθμό παραγγελίας είχες; 17520
teol20 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 4 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε 17520 17430 Πολυ κοντινό το νούμερο. Πιστεύω με μικρή επιφύλαξη στο πρώτο κύμα.
TiPsY4 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 8 λεπτά πριν, teol20 είπε 17430 Πολυ κοντινό το νούμερο. Πιστεύω με μικρή επιφύλαξη στο πρώτο κύμα. θέλω να πιστεύω ότι παραλαμβάνουμε παρασκευή, δεν παίζει να παράγγειλαν οι πρώτοι 500 που ήμασταν στις 2:57-59 ακριβώς το ίδιο μοντέλο, ούτε στο ίδιο κατάστημα. Επίσης ούτε θήκες είχαν ακόμα, την παρασκευή και αυτές 2
Delas.46 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 15 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε θέλω να πιστεύω ότι παραλαμβάνουμε παρασκευή, δεν παίζει να παράγγειλαν οι πρώτοι 500 που ήμασταν στις 2:57-59 ακριβώς το ίδιο μοντέλο, ούτε στο ίδιο κατάστημα. Επίσης ούτε θήκες είχαν ακόμα, την παρασκευή και αυτές Και εγώ αυτό λέω. Δηλαδή να μην παρέλαβαν από 200 κομμάτια/έκδοση το κατάστημα; Κάποιος που ξέρει πόσα παραλαμβάνουν ανά μοντέλο-χρώμα ας πει.
TiPsY4 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Delas.46 είπε Και εγώ αυτό λέω. Δηλαδή να μην παρέλαβαν από 200 κομμάτια/έκδοση το κατάστημα; Κάποιος που ξέρει πόσα παραλαμβάνουν ανά μοντέλο-χρώμα ας πει. Κοίτα επειδή το κέρδος που βγάζουν ανά τηλέφωνο είναι πολύ μικρό δεν νομίζω να φέρνουν τόσα πολλά ανά κατάστημα, γι αυτό βάζουν και τις προ-παραγγελίες για να βγάλουν ένα average. στα 200 που λες μπαίνουν και άλλα 3 μηδενικά αν βάλεις μέσο όρο απο κινητά 800-1500 ευρώ δηλαδή 200 χιλιάρικα ανά κατάστημα/ανά έκδοση. Το οποίο πέρα ότι είναι ρίσκο και για να χάσει εάν μείνουν μοντέλα στο ράφι για καιρό, και για επιτίδειους κλέφτες. Δεν το λέω για κακό, αλλά καλύτερο business practice είναι να περιμένει ο πελάτης 2-3 μέρες να πάρει κινητό απο τα κεντρικά απο το να χάσει παρτίδα (σε κανονικές πωλήσεις όχι σε release day που πέφτουμε σαν το σμήνος και δημιουργούμε backorders για 3 και 4 βδομάδες) Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από TiPsY4 1
teol20 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 37 λεπτά πριν, TiPsY4 είπε θέλω να πιστεύω ότι παραλαμβάνουμε παρασκευή, δεν παίζει να παράγγειλαν οι πρώτοι 500 που ήμασταν στις 2:57-59 ακριβώς το ίδιο μοντέλο, ούτε στο ίδιο κατάστημα. Επίσης ούτε θήκες είχαν ακόμα, την παρασκευή και αυτές Στις 12/9/2025 στις 4:31 ΜΜ, vaggelisst είπε Δεν θεωρώ πως αυτό είναι ακριβές, αλλά ούτε και ότι μπορεί κάποιος να εκτιμήσει αν θα παραλάβει Day #1 με βάση μόνο το Order No. , καθώς θαρρώ πως είναι σειριακό για ΟΛΕΣ τις παραγγελίες. Είναι ένα μπούσουλας όμως σίγουρα που δείχνει την ζήτηση γενικά για φέτος.. Παραγγελία θήκης 13.00 #17304 Παραγγελία 17αρι 14.59 #17416 Που σημαίνει πως δεν μιλάμε για 200-300 κομμάτια αλλά για αρκετά λιγότερα. Θεωρητικά στα πρώτα 1-2 λεπτά δεν μπήκαν καν 200 παραγγελίες. Quoted for evidence
Ribopaido Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Ειχα δει μια δημοσιευση περσυ στο insta του istorm , εδειχνε απο κολωνακι στοιβες τα προ ειδικα , λογικα εκει 150- 200 κομματια ανα καταστημα πρεπει να παραλαμβανουν . Αυριο παραλαμβανει η αντιπροσωπεια οποτε θα εχουμε καποιο tip σιγουρα
G10rgos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε παιδιά, αισιόδοξα τα σκέφτεστε, εγώ παραγγελία είμαι 392 για Pro Max 256 Silver, πιστεύω δύσκολο θα είναι γιατί είναι αυτό που επέλεξαν οι περισσότεροι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα