naeg15 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, farcry33 said: Εγώ πιστεύω πάντως ότι θα πάει orange > silver > blue η ζήτηση μπορεί να είμαι λάθος. Το μπλε οπως διαβαζω και στα ξενα γκρουπ ειναι το νουμερο 1 μετα orange μετα το ασημι .. Ενω φαινοταν αρχικα οτι θα επικρατησει το orange μετα silver και μετα blue η τελικη επιλογη ισως εχει ανατραπει .... Αποψη μου το silver ενω αρχικα και εγω ημουν προς τα εκει , μου θυμιζει τελικα φτηνιαρικο προιον , ιδιως σε τοσο μεγαλο ογκο οπως το max (στο pro ισως παλευεται ) ενω το deep blue φαινεται νομιζω στα ματια μου πιο ομορφο .....οποτε προτιμησα αυτo ... Βεβαια γουστα ειναι αυτα και ο καθενας οπως το βλεπει Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από naeg15
calamander Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 4 λεπτά πριν, dimpia είπε Επιτελους λιγη δικαιοσυνη Οι παραγγελιες ανοιγουν σε ολο τον κοσμο την ημερα και ωρα που θα υποδειξει η apple, οχι οποτε γουσταρει ο καθε παπαρας Τρόμπα μαρίνα αλαλούμ όλοι μαζί…
Costaskokk Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Kostas06kostasmel20062216 είπε Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία από πέρσι; Μέχρι ποια ώρα έκαναν την προπαραγγελία στο περίπου (π.χ. μέσα στα πρώτα 5-10 λεπτά) και τελικά παρέλαβαν iPhone Pro Max από την iStorm την πρώτη μέρα κυκλοφορίας; Φέτος φίλε μου , με το νέο σύστημα παραγγελιών της istorm, είναι ένα ερωτηματικό το πόσο νωρίς είναι αρκετό για 1day παραλαβή... Να φανταστείς σε κάθε λεπτό μπορεί να έμπαιναν και 100 παραγγελίες!!! Οπότε το περσινό 5-10 λεπτά για 1day παραλαβή , μοιάζει δύσκολο..... Βέβαια όπως έχουμε ξαναπεί παίζει ρόλο χρώμα, χωριτικοτητα, μαγαζί παραλαβής και φετινο αποθεμα.... . Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Costaskokk 1
charalampos21 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 20 λεπτά πριν, benZiDirK είπε Όσοι περιμένουν day 1 παραλαβή φέτος θα απογοητευτούν δυστυχώς...... Από ότι καταλαβαίνω υπάρχουν ελάχιστα τεμάχια φέτος. 1
teol20 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες iStorm Τσιμισκή για 17 PM Μπλε 256GB μου είπαν δεν ξέρουν για το αν θα παραλάβω Παρασκευή, θα έχουν καλύτερη ενημέρωση την Πέμπτη. Όχι ότι είναι για μένα. Εξυπηρέτηση κάνω. Εγώ θα πάω να το τσιμπήσω μάλλον από Αγγλία τελικά διότι βρήκα παλιό γνωστό να δουλεύει σε Apple Store, να πάρουμε και κάνα discount 😂. Απλά το αφήνω εδώ για να χουμε κάτι να λέμε. Και επίσης αφήστε παιδιά τις ακυρώσεις. ΚΑΜΙΑ αλυσίδα δεν θα σου πει επίσημα σε ακύρωσα, πόσο μάλλον ο Κωτσος. Κάποιοι υπάλληλοι ξέρουν ότι μπορούν να "γλεντανε" κόσμο γιατί μπορούν. Έχω δουλέψει και εγώ σε μαγαζί retail και το παπατζιλικι πάει πολλές φορές σύννεφο. Όσοι έχετε δώσει έστω και κάτι λοιπόν μην ανησυχείτε, σίγουρα κάποια στιγμή θα βολευτείτε και δεν σας γειωσε ο Κωτσος. Αντε 70 ώρες έμειναν 😌😎 1
Jmanol000 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 ώρα πριν, dimpia είπε Εγω περισυ 15:03 και με πηραν στο 3ο κυμα 10 οκτωβρη Βεβαια περισυ νομιζω ανοιξαν 14:50 Γενικα δεν θα καταλαβω ποτε πως γινεται να σε υποχρεωνει η apple να ανοιγεις 15:00 και εσυ να ανοιγεις νωριτερα επειδη ετσι γουσταρεις 14:50 ; Τι βλακεία αυτή . Άδικο να λένε τρεις και κάποιοι πονηροί να προλαβαίνουν πιο πριν επειδή το άνοιξαν . Έριξε παντόφλα η Apple πάντως για αυτό μην νομίζεις 1
Lewnidas1995 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Εγώ θεωρώ πως η φάση θα πάει καλύτερα φέτος διότι έχει ένα χρώμα λιγότερο και το εργοστάσιο της ινδιας έχει μεγαλύτερη παραγωγή 1
Ribopaido Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 13 minutes ago, Lewnidas1995 said: Εγώ θεωρώ πως η φάση θα πάει καλύτερα φέτος διότι έχει ένα χρώμα λιγότερο και το εργοστάσιο της ινδιας έχει μεγαλύτερη παραγωγή Βλέπω κατι βιντεο iphone 17 pro is sold out everywhere... και γελανε και οι χορδες απο τη κιθαρα που εχω
dimpia Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 37 λεπτά πριν, Costaskokk είπε Φέτος φίλε μου , με το νέο σύστημα παραγγελιών της istorm, είναι ένα ερωτηματικό το πόσο νωρίς είναι αρκετό για 1day παραλαβή... Να φανταστείς σε κάθε λεπτό μπορεί να έμπαιναν και 100 παραγγελίες!!! Οπότε το περσινό 5-10 λεπτά για 1day παραλαβή , μοιάζει δύσκολο..... Βέβαια όπως έχουμε ξαναπεί παίζει ρόλο χρώμα, χωριτικοτητα, μαγαζί παραλαβής και φετινο αποθεμα.... . Επισης μην ξεχνατε οτι με το "νεο συστημα παραγγελιών" εντεχνως στην επιβεβαιωση παραγγελιας γραφει μονο 12 σεπ και οχι και ωρα λεπτο δευτερολεπτο οπως τις προηγουμενες χρονιες... 1
Delas.46 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από μισό λεπτό μετά που άνοιξαν, 2:58 με αριθμό 1736*. Αν δεν πάρουμε εμείς ποιος; Αργεί η Πέμπτη να μάθουμε; Πάντως τώρα τηλεφωνικά πιστεύω εκτιμήσεις κάνουν. Μέχρι να παραλάβουν όντως δεν ξέρει κανείς σίγουρα αν και ποιος. Silver Pro 256 ΥΓ: αν επιτρέπεται να δημοσιεύσω link για poll με ερώτημα τι έκδοση πήρε ο καθένας να το φτιάξω
darkman Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ξέρει κανείς αν έχουν έρθει τα χρώματα σε κάποιο φυσικό κατάστημα, ώστε να πάμε να τα δούμε και από κοντά?
teol20 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μόλις τώρα, darkman είπε Ξέρει κανείς αν έχουν έρθει τα χρώματα σε κάποιο φυσικό κατάστημα, ώστε να πάμε να τα δούμε και από κοντά? Παρασκευή μάλλον από κοντά 2
aler45 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Μέλος Δημοσ. πριν από 1 ώρα 32 minutes ago, Delas.46 said: Η παραγγελία μου ολοκληρώθηκε σε λιγότερο από μισό λεπτό μετά που άνοιξαν, 2:58 με αριθμό 1736*. Αν δεν πάρουμε εμείς ποιος; Αργεί η Πέμπτη να μάθουμε; Πάντως τώρα τηλεφωνικά πιστεύω εκτιμήσεις κάνουν. Μέχρι να παραλάβουν όντως δεν ξέρει κανείς σίγουρα αν και ποιος. Silver Pro 256 ΥΓ: αν επιτρέπεται να δημοσιεύσω link για poll με ερώτημα τι έκδοση πήρε ο καθένας να το φτιάξω Εμένα είναι 361 και είναι για silver 256 αν δεν παραλάβω κάτι θα έχει πάει πολύ λάθος
numlore Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Καλησπέρα σε όλους. Μία πρόταση για screen protection? Εχω OCD δεν θελω μαύρα πλαίσια γύρω γύρω θέλω να είναι clear. Πέρυσι άλλαξα 6 screen protectors μέχρι να βρω ένα που να μου αρέσει. Της spigen άλλαξα τρία καθώς δεν εφάρμοζαν καλά. Ευχαριστώ! 17 pro max.
Costaskokk Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 7 λεπτά πριν, aler45 είπε Εμένα είναι 361 και είναι για silver 256 αν δεν παραλάβω κάτι θα έχει πάει πολύ λάθος Νομίζω είστε για 1st day παραλαβή... Όντως θα είναι πολύ παράξενο με παραγγελία 14.58 να μην παραλάβετε.... .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα